שרשור הפרק השבועי - 24.12

Aviad1987

New member
שרשור הפרק השבועי - 24.12

אף פעם עוד לא עשיתי את זה
תרגישו חופשיים

popit

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

פרק יפה בהחלט
. סופסוף ריאן ומריסה בלי כל השטויות האלה שבאמצע. אבל טוב שלא בלעו אחד את השנייה
... ג'ולי הזאתי כלבה...לא קניתי מהתחלה את כל הקטע של ה"השתניתי" שלה. "איי לייק סת' כהן.הי'ז לייק סו...סת' כהן"
קטעים נחמדונים עם סאמר. אנה חמודה. סת' מלך.כמו תמיד.וכמו תמיד גם הוא קרע אותי מצחוק.כמו למשל שהוא וריאן דיברו על הבנות שהיו איתו. היה ברור שהקטע הזה עם רייצ'ל יבוא. ואהבתי נורא את הקטע שקירסטין אומרת בהתחלה לריאן שלה זה לא קרה עם סת'.

מ i ר

New member
גאד איזה פרק מדהים!../images/Emo99.gif

לפי דעתי, הפרק הכי טוב שהיה עד עכשיו! ראין ומריסה מושלמים ביחד..
וסאמר סוף סוף הבינה שהיא חולה על התחת של סת'...
כל כך שמחתי כשסנדי לא עשה כלום עם רייצ'ל.. וממש צחקתי מהקטע שקירסטן תפסה את ראין ומריסה, ואמרה שזה לא קרה לה עם סת'.. וגם הקטע שסת' אמר שאנה ומריסה הלכו לעשות פיפי, וקירסטן ביקשה ממנו לא להגיד פיפי...

Aviad1987

New member
פרק חמוד

היה יותר חלש יחסית מהשאר אבל הקטעים של ריאן ומריסה סוף סוף היו נורמלים וזרמו...

SaMaRa 18

New member
השירשלנו ../images/Emo99.gif |נינט| חחח..

מרץ זה לא רחוק!! מוי כייף!

איזה פרק יפההה../images/Emo99.gif

יווו o.c. היא ללא ספק ה-סידרההה!!! היה פרק נחמד... היו יותר טובים אבל לקראת הסוף היה ממש מענייין. לא האמנתי שמריסה תעשה מה שעשתה, אבל כל-הכבוד לה!! ריאן והיא כל כך מושלמים ביייחחדד- הוא כזה מתוווק!! סאמר וסת'- מלכיייים!!!! (דרך אגב, אני חדשדושה)

M i l k y W a y

New member
פרק חזק!!

סוף כל סוף סדרה שלא מורחת אותנו עם הזוג הראשי, ישר סצינת מיטה ולא כל הבולשיט...את זה בטח ישאירו לסת' וסאמר...אין אין על ראיין ומריסה!! סנדי וקירסטין כאלה חמודים.. צריך לירות בג'ולי ובשותפה של סנדי.. ואני מקווה שסת' לא יהיה עם סאמר כי היא מתנהגת אליו ממש מגעיל אלא אם כן היא ממש תתנצל....

poTeNtial

New member
בין הפרקים הטובים שראיתי...

אוףףף הסדרה הזאת עושה לי חשק לחיות באמריקה... כל פרק יותר טוב מהקודם... ברגעים כמו הסצנה האחרונה של ריאן ומריסה ביחד "ישנים" אני באמת מתגעגע למישהי שאני אוכל לקרוא לה "חברה" חבל שאין לי קליק כרגע עם אף אחת...

poTeNtial

New member
חחח מפחיד?

זה משהו שבהחלט אפשר להתגעגע אליו... ולראות פרק כזה באו.סי. לא ממש עוזר להקטין את זה...

poTeNtial

New member
זה יותר כואב ממבאס...

מקווה שזה לא המקרה אצלך! ואם כן אז לא נורא יש מלא דגיגונים באקווריום...

פרק מהמם ../images/Emo9.gif

ריאן ומריסה כל כך חמודים ביחדד
סתתת
כרגיל הרג אותי
איזה יפיוף
סוף סוף סאמר אמרה לוו
פרק אחד היפים

TheCharm

New member
---- ציטוטים ----

Marissa: I've never slept with somebody before. Ryan: Me neither, Im usually climbing out the window or back into the front seat. מריסה: אף פעם לא ישנתי עם מישהו לפני זה. ריאן: גם אני לא, בדרך כלל ברחתי דרך החלון או חזרתי למושב הקדמי. * - * - * - * Sandy: So, in theory, Julia Cooper could eventually become your step-mother. Kirsten: Don't even say it. סנדי: אז, בתאוריה, ג'ולי קופר יכולה להפוך בסופו של דבר לאימך החורגת. קירסטן: אל תגיד את זה אפילו. * - * - * - * Seth: Oh I get it. I'm just here for the comic relief. סת': או, הבנתי את זה. אני רק כאן בשביל התבליט הקומי. * - * - * - * Summer: Where Chino came from, they don't even have a PF Cheng's. סאמר: מאיפה שצ'ינו הגיע, לא היה להם אפילו פי.אף צ'אנג. * - * - * - * Seth: So when you lost your virginity, I was playing Magic the Gathering. Ryan: You still play Magic. Seth: Yeah, but not as much. סת': אז כשאתה איבדת את הבתולות שלך, אני שיחקתי מג'יק האסיפה. ריאן: אתה עדיין משחק במג'יק. סת': כן, אבל לא כל כך הרבה. * - * - * - * Seth: What? It’s Anna. I could have said pop a squat if I wanted to. Ryan: Sometimes I think you talk just to make sounds. Seth: Well sometimes I do. סת': מה? זו אנה. אני יכול להגיד נפץ גחן אם אני רוצה. ריאן: לפעמים אני חושב שאתה מדבר רק כדי לעשות רעש. סת': טוב, לפעמים אני באמת כן. * - * - * - * Kirsten: We're leaving. Sandy: But I wore a jacket! קירסטן: אנחנו עוזבים. סנדי: אבל שמתי ז'קט! * - * - * - * (Summer kisses Seth) Summer: I...I just can't help it. And I certainly can't explain it - You didn't tell anyone? Seth: Of course not. Summer: 'Cause I'll kill you. Seth: No, I believe you. (סאמר מנשקת את סת') סאמר: אני... אני פשוט לא יכולה לעצור את זה. ואני בטח לא יכולה להסביר את זה - לא תספר לאף אחד? סת': בטח שלא. סאמר: כי אני אהרוג אותך. סת': לא, אני מאמין לך. * - * - * - *

למעלה