שרשור הפרק היומי

לילדה שבקשה תקציר

אוקי סאנגו מחסלת מרבה רגליים ענקי (איחסה!) ומוצאת רסיס מהאבן. היא מביאה אותו לכפר שלה, ויוצאת להגן עם כל הלוחמים ועם אחיה להגן על איזושהיא טירה מהמנונוקי (עכביש ענקי). הם מחסלים את העכביש, ואחיה הורג את כול הלוחמים, ומנסה להרוג גןם אותה. היא מגלה שאדון הטירה שולט באחיה, ומנסה להתקיף אותו. האדון מצווה להרוג אותה. הבן של האדון הורג אותו, ומסביר שהוא גילה כי שדים שלטו באביו. הוא מצווה לשרוף את הגופות של הלוחמים, אבל סאנגו עדיין חיה. בינתיים אינוישה מדבר עם מרוקו ושיפו ליד המדורה (ברצינות לשם שינוי) על מה הוא מתכון לעשות כישיג את האבן. אינוישה מספר שהוא עומד להפוך לשד אמיתי, כי הוא טוען שהחלשים הם חסרי אונים מול חזקים. מירקו מספר לו שנראה לו שכול מי שנמשך לכוחה של האבן, איבד את עצמו. מירוקו שואל את אינוישה למה הוא רוצה להפוך לחזק יותר, ומשער שזה כדי להגן על קגומה (קרוב לאמת....
), ושואל את אינוישה איך הוא יודע שכשד הוא לא יהרוג את קגומה ושיפו. אינוישה אותמר שכל מי שרצה את האבן היה רשע מללתכילה, ושהוא לא כזה, שהוא שונה מהם. הכפר של מחסלי השדים מותקף בידי נאראקו (גרררר.... איזה צינזור צינזור הוא!) שלוקח את הרסיס וסופג את השדים. אינוישה והאחרים מגיעים לכפר,וקוברים את האנשים. הם פוגשים שוב את מיוגה. נאראקו מספר לאדון הטירה הצעיר על כך שהכפר הותקף, דואג שסאנגו תשמע, ואומר כי אינוישה הוא זה שתקף את הכפר (איזה חית שקרן מסריח! את מצתרפת לאגודת נאראקו=סקילה?) שאנגו רוצה לנקום, וכאן נגמר הפרק. מצתרפת לאגודה נאראקו=סקילה? הארוע הרשמי הראשון: הצגת פאן ארט של הבבון הלבן חוטף מאינוישה/מעונה/נשרף!

harar8

New member
אני חייבת לשאול משהו

שלא נותן לי מנוחה. האיש הזה שהיה שם (עם השיער הארוך) זה לא נאראקו????(זה שעזר לסאנגו כשנפצעה) אם לא אז למה הוא כל כך דומה לנאראקו ומי זה? והנה תמונה של האיש שהיה באותו פרק

harar8

New member
אם זה נאראקו

אז למה האיש הזה היה באותו זמן עם נאראקו בתלבושת הבבון הלבן? מה נאראקו הוא שני אנשים ואם לא והאיש הזה הוא לא נאראקו האם הוא טוב או רע? ויש לי תמונה של נאראקו אחרת.

harar8

New member
והנה תמונה של נאראקו

בתלבושת של הבבון הלבן, בטח לא הבינו את השאלה שלי. אני רק שואלת איך זה יכול להיות שנאראקו עם התלבושת של הבבון הלבן יכול להיות בעת ובעונה אחת עם מישהו שמאוד דומה לו?

Buyo H

New member
בקלות רבה../images/Emo58.gif

מי שהיה בתוך הבבון, לא היה נאראקו.. את זוכרת שאחרי שססמאשי נלחם עם אינויאשה, הוא חתך את נאראקו וגילה שזה לא הוא? בדיוק אותו הדבר..

harar8

New member
אה, עכשיו הבנתי../images/Emo13.gif

אבל זה עדיין לא ממש הגיוני אז למה שהוא היה בתחפושת הבבון נכנסו שדים לתוך הגוף שלו? ולמה הוא קרא לו נאראקו (האיש לבבון), טוב אולי לא ממש שמתי לב אבל אני בטוחה ששמעתי את האיש הזה קורא לבבון הלבן נאראקו, וזה לא היה יכול להיות טעות בדיבוב כי ממש שמעו שהוא קרא לו נאראקו. ושסאנגו כעסה ורצתה להרוג את אינויאשה האיש שבתלבושת הזאת חייך ויש לו ממש קול שמזכיר את הקול של נאראקו. לדעתי זה ממש מוזר.

harar8

New member
אה, אז מה?

האיש שבתוך הבבון הוא מן אשליה? שנאראקו איך שהוא עושה? כי אני זוכרת כשססשומרו חתך את נאראקו לא היה אך אחד בתחפושת כאילו הוא נעלם או משהו כזה. זה יכול להיות או שאולי אני טועה?

be a bee

New member
גם חברה שלי שמה לב שהם דומים:p

אולי נגלה בפרקים הבאים איך זה משתלב[?]:p. אולי הוא שיכפל את עצמו[?] או משהו כזה, כדי לביים את השיחה בכוונה שסאנגו תשמע.

Fay Wood

New member
מזתומרת??

הבנאדם שנארקו דיבר איתו היה המי-שזה-לא-יהיה הזה שאבא שלו גרם לאח של סאנגו להתנהג מוזר (זה היה פרק שעבר) ומי שהיה מתחת לבבון המוזר הזה היה נארקו.. אז מה השאלה?

harar8

New member
אז את לא יודעת איך נאראקו

נראה בלי התלבושת של הבבון הלבן, ושהוא בלי התלבושת הזאת הוא נראה בדיוק כמו האיש הזה עם השיער הארוך ולכן זה מוזר כי איך יכלו להיות שני נאראקו באותו זמן.

דופיאשה

New member
../images/Emo108.gifזה ..

נארקו הוא פשוט עשה בובה כזאתי כדי שסאנגו תנסה להרוג את אינויאשה אבל לא ממש הלך להם בסוף הפרק רואים שהבןשל המלך הזה *שהוא בעצם נארקו מחזיק איזה חוט ששולט על הבובה

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifפרק יפה

אבל לא מדהים... סאנגו חמודה והחיה שלה עוד יותר
מיוגה חזרררררררר *מאושרת*... ממ... שיפו חמוד^__^. היה קטע נורא מצחיק בהתחלה, שאינו' התחיל לרדוף אחרי שיפו ואז שניהם קפאו במקום כשמירוקו התחיל לדבר
. וגמני הגעתי למסקנה שנארקו בן ****><.

Fay Wood

New member
סורי אל התגובה המאוחרת אבל...

גם ככה ראיתי את הפרק רק אתמול אז זה לא משנה הרבה (שומרת שבת =\ )... אזזז הפרק היה ענקקק!!!!!!!!!!! הנארקו הבן*@#%$& הזה!!!!! אני ירצח אותוווווו!!!! יווו סאנגו כזאת מאמי!!! והחתולה (שם ארוך מידי לא זוכרת.. חחח..) כזאת חמודההההההההההה!!!!!!!!!! ויווווו הקטע שאח של סאנגו מת היה כל כך עצוב!!!! כל הפרק הייתי ככה
!!!! זה היה פרק ענק!!!! והנארקו הבן @$#&*% הזההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את לא לבד..גם אני מאחרת../images/Emo13.gif

נארקו לא בן @#$%^ הוא בן בן בן בן $%^&
אינו מושלם כרגיל
מירוקו .........
קגומה... וזהו

זה היה פרק יפה! =]

לא הבנתי למה יש שני נאראקו? P: זה מתחת לבבון וזה שהיה שם עם סאנגו(שהיא אגב, מתוקה! *.*) אח שלה כזה מאמי!!! חבל שהוא מת ;__; קוהאקו!!! תחזור ;-; נה.. אינו-צ'אן מתוק *__* ונאראקו יפה!!~ חבל אבל שהוא כזה זבל >.>' והמתרגמים מטומטמים! ><'

למעלה