שרשור הפרק היומי

GalaxyAngel

New member
שרשור הפרק היומי

אז מה אם זה עוד רבע שעה? X__X תגיבו אחרי שתראו את הפרק, היום סאנגו צ'אן החמדמדה מופיעה!! הממ.. וקירארה גם! ^^ נאראקו חייייייב להתערב בכל מקום אה? (אם אנלא טועה הוא יסכסך בין סאנגו למישו אחר, אח שלה? O_O) בלה אני שונאת את המסכה המגעילה על הפה של סאנגו כאילו היא מנתחת בבית החולים רק שזה נראה כמו מסננת שהודבקה לה על הפה O________O פיכס.. היא הכי מאמוש עם שיער פזור.. עוד 3 פרקים העונה השנייה מתחילה.. כל כך מהר.. OO (כלומר, פרק 27 הוא הפרק האחרון של העונה כמדומני)

sapir tech1

New member
סאנגו... סוף סוף...

ערוץ הילדים האידיוט כתב שאנגו... אמור להיות היום פרק מצחיק לא?

GalaxyAngel

New member
לא ממש

אני לא יכולה עם זה שערוץ הילדים לא שומע איך קוראים לסאנגו!! בחיי זה ממש עולה על העצבים.. לא היה פרק משעשע.. אני שונאת את נאראקו!! בחיי!!! התאפקתי לא להכות בטלוויזיה!!!!! ארררררררררררג!!!!!!!!!!! קירארה כזו מאמושששששששש..... אני שונאת את נאראקו!!!!! ארררררר אני לא יכולה לעמוד בזה!!! כילאב מסריח!!!!!!!!

shukyyy

New member
אל תדאגי...

כל כלב בא יומו... (במקרה שלו... כל שמפנז בא יומו...חחח)

shukyyy

New member
גרררר!!!

נארוקו הממזר הזה!!!!! הייתי רוצה למחוץ אותי!! הוא מעצבן אותי...!

DixyBoop

New member
בואו כולם על נארוקו

(נארוקו זה הזה עם המסכת זאב נכון?) איזה בן ז*** -לא קראתי את הכללים לא יודעת אם מותר לאמר- בקיצור בואו נארגן עליו איזה משהו! (;

sapir tech1

New member
זה בבון... בבון לבן

מה עבר בראש ליוצרים? בבון לבן?! בכל זאת... בואו נארגן חרם על נאראקו...

GalaxyAngel

New member
בעע מי לא!?

נצל"ש- עדכנתי את הפיק וחבל שלא שמים לב כי בזמן האחרון הפיק לא יתעדכן >< ו.. ודי!! אני אשלח מייל לערוץ הילדים שיכו למוות את המתרגם האידיוט שלהם!!! סאנגו!! לא שאנגו!!!!! הוא לא יודע להבחין בין ס' לש'??!?!?!?!!? בחיי זה עצוב -.-

וואו פרק יפה!!

נאראקו מעצבן אבל ח-ת-י-ך!!! אממ אני ממש אוהבת את המריבות של שיפו ואינויאשה... :) זה מעצבן שרושמים שאנגו במקום סאנגו... אבל יש לי השערה שהם חשבו שהשין זה בעצם כמו במילה שונא... לא?

LoVe in Ron

New member
קוראים לה "שׂין".../images/Emo183.gif

(קראו: סִין) מה שמבדיל אותה היא הנקודה בצד שמאל: שׂ רואים?
(וייהי, האחיות שלי בכיתה א' אז למדתי משהו מהן
)

The Snow fox

New member
וואו, איזה פרק מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo63.gif

סאנגו כזו חמודה! וקירארה בכלל! והגעתי למסקנה שfukay mori (או איך שלא קוראים לשיר-הסיום החדש) ממש מצוין!^^ ונאראקו נודניק כזה... הוא חייב תמיד להידחף...

איזה חתיכת (צינזור) הנאראקו הזה!

למי בא לעשות ממנו מדורה?! שריפת נאראקו! משתתפים: רשימה פתוחה.... לשרוף אותו!!!! לחתוך אותו לחתיכות קטנות!!!! לטחון אותו בטוחנת בשר! לזרוק אותו לקישון! להרעיל אותו! אינו... חתיך!!! קגומה, חמודה! מירקו, רציני מהרגיל... שיפו, מתוק!!!!! סאנגו, מתוקה, מסכנה.... קירארה, חמוד...... מוות לנארקו! שימות! ונגד מזל רע (שיחיה חס וחלילה) חמסה חמסה טפו טפו טפו
תמונה שולטת!

shukyyy

New member
חחחחחחח בכלל לא הגזמת...

ו...כן אני יודע שזו תמונה שולטת שמצאתי באינטרנט "במקרה" חחחח! :)

shukyyy

New member
מממ...זה אתר לאומנים ויהיה לך קשה..

לנווט בו... אני יתן לך כמה תמונות שתרצי בכל פעם שתבקשי...!! :)

למעלה