שרשור העוף השבועי

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

Silver Lance

New member
ארררג ../images/Emo46.gifמשמרות זה"ב../images/Emo46.gif

הייתי המפקד במשמרות הזהב, אני ועוד ילדה אחת - אהההה איזה סיוט!!! בכלל לא היה כיף לקום שלושה חודשים מוקדם ולרוץ לבצפר כשאני עוד צריך לחכות לילדים האחרים שיואילו לבוא! ושצריך לצעוק על כולם כי הם לא עשו כלום!! שנאתי את זה כל-כך!

gold dragonit

New member
כשלנו

היו משמרות זהב סתם בנו וישבנו והסתכלנו איך הילדים לא מצליחים לחצות את הכביש. ואז אנשים הלשינו למנהלת
ובחזרה הלכנו לאט כדי לבזבז את השיעור

yaarangel

New member
הו הו הו.אני *עכשיו* מפקדת.

אוי כן זה נורא.
אבל אני מבריזה.חיחי.אבל לא נעים כשהמנהלת באה.בעעעע. מנהלת שמנה וזונ*.אבלל הסיוט נגמר עוד מעט. אכן תמונות קשות.תודה.

La Gamba

New member
אתה רוצה שיכבדו את הסמכות שלך?

כל פעם שאני יוצא לעשות דברים כאלה, אני יוצא עם נשק חצי אוטומטי, תתפלא כמה שרובה סער מושך את תשומת הלב של אנשים.

La Gamba

New member

כל פעם שאני יוצא לעשות דברים כאלה, אני יוצא עם נשק חצי אוטומטי, תתפלא כמה שרובה סער מושך את תשומת הלב של אנשים.

La Gamba

New member

La Gamba

New member
גודמיט!

המחשב האיטי לחלוטין, שוב נתקע כל פעם מחדש, כך ששלחתי את 3 פעמים! אוף!

python 4

New member
כשאני הייתי מפקד במשמרות הזהב

תוך דקה כמעט גרמתי לתאונה רבת נפגעים, ומאז לא נתנו לי להיות המפקד במשמרות הזהב. ממש עצבים, כמה חודשים הייתי מחזיק תמרור (מחת"מ) עלוב.

midnight dragon

New member
משמרות זהב.. אל תזכיר לי..../images/Emo15.gif

זה היה פשוט סיוט שלא נגמר.. ועוד הייתי צריכה להגיע באוטובוס לבית ספר זה עוד היה בימים שגרתי רחוק.. והמפקדת שלי הייתה חרא ומעצבנת ולכולם היא עשתה פרוטקציות ונתנה להם לשבת ועלי היא כל הזמן צעקה הזונה הכלבה הזאת.. וגם עבודת שורשים היה חרא.. סעמק.. למה אתה צריך להזכיר את זה? חחח אם כבר מדברים על דברים חראיים חזרתי מגיחה של יומיים.. ארג.. אסור היה לנו להביא אוהלים מוכנים אז בנינו אוהלים ואחרי שגילינו שבנינו אותו על קן נמלים והזזנו אותו הוא התפרק לנו על הראש באמצע הלילה.. והיה נורא קר בלילה כמעט קפאתי וזרקו עלי קרח... וכולם צעקו.. ואז התעוררנו ב4 בבוקר.. ואז כשסוף סוף לא היה קר מדי היה חם מדי.. וחזרתי 4 שעות לפני הזמן אין לי מושג איך זה קרה.. ו..בקיצר לא היה משהו.. אבל העיקר שזה נגמר

סרינה99

New member
יא דושה חזרת כבר??...ברוכה הבאה

תתקשרי אלי דחוף כי הסתכלת על הזמני רכבות לפי היום ולא לפי שזה ערב חג וזה שונה אז בדקתי ויש לי את הזמנים הנכונים...

NJS

New member
ברוך השב

איזה כיף עוד שלושה ימים המפגש! כולכם מגיעים?

Silver Lance

New member
לאן נסעתם?

לנו ביטלו את הטיול השנתי. אבל אולי בסוף יעשו לנו. של יומיים. בגלל כל שביתות המורים האלו. הם באמת מסכנים :(

Kasandra666

New member
צמחוני...../images/Emo9.gif

אבל לי אסור לא לאכול בשר...
אני בסכנת אנמיה ואם אני לא אוכל בשר אז אני יהיה ממש ממש ממש חולה (זה הסיפור שאימא שלי מוחרת לי כל יום...) אז סליחה כל החיות שאני אוכלת...

סרינה99

New member
גם לי זה ככה...

כל פעם שאני מבקשת שניצל ברוקולי\תרד היא מתחילה להרצות לי על איך ינשור לי השער בגלל האנמיה...ודוחפת לי מלא בשר דוחה

el kortito

New member
זה כמו שתתני לכלב שלך מלפפונים!

את צריכה בשר למה את חייבת להיות היפית?? מעלי טיעון מדהים שלא ניתן להתעלם ^ מגאונותו

Knotted String

New member
......../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ניסיתי.. באמת שניסיתי... (להתעלם, דאט איז...
) מה הפאקינג קשר להיפית?! ולנושא אחר: הקיבה של הכלב שלך לא מסוגלת לעכל מלפפונים, מה גם שאתה לא כולא פרות בתאים קטנטנים ומתעללם בהם עד למותם רווי הסבל רק כדי שהכלב שלך יאכל בונזו. כל עוד אתה כאדם מסוגל לעכל תחליפי בשר למיניהן, שאגב ברוב המקרים יותר בריאים מהבשר עצמו (בשר אדום זה רע. מאד. מבחינה בריאותית...) אני לא רואה סיבה לבחור ברצח סדיסטי ומכוון של חיות מסכנות שכל חטאן היה שהם טעימות עם תבלינים ומעל אש בוערת. אתה לא צריך בשר. אתה יכול לחיות יפה מאד ולנהל חיים בריאים מאד, תקינים מאד ומאושרים מאד גם בלי לקחת חלק ברצח. אח שלי לדוגמא צמחוני כבר קרוב ל10 שנים, והוא בריא מאד. אתה לא צריך שום דבר. למה להיות טמבל? מעלי טיעון מדהים שאי אפשר להתעלם מגאונותו וחוכמתו הרבה.

Knotted String

New member
צמחוני.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני צמחונית כבר שנה בערך, ואני כבר ממש לא רוצה לאכול בשר יותר. סתם רצח.

למעלה