שרשור העוף השבועי

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
שרשור העוף השבועי

והשבוע - שאלת השאלות מה עדיף עוף, בשר, דגים, או להיות צמחוני?

gold dragonit

New member
איזה שאלה...

משעממת! לא הייתה שאלה כזאת כבר?! טוב שיהיה... אם כבר אז עדיף: ללכת לצוד, לפצוע איזה חייה ולאכול אותה כל עוד היא חייה!

python 4

New member
ממ.. אף אחד לא פתח שרשור רומח חודשי

לא עדיף לפתוח לפחות שרשור אחד כזה בין כל העופות והשניצלים פה?

Dragon Flame182

New member
אלוהים אדירים!!! דיי

דיי כבר עם הצומי!!!!!! לאנשים לא באמת אכפת מה אנשים אחרים אוהבים יותר לאכול!!! תפסיק עם השאלות האלה אני לא יכול יותר אההההההההההההההההההה!!!!!!! הסמים באמת לא תורמים לבריאות.... טוב מה זה משנה... נ.ב אני אישי מעדיף בשר (פרה... ליהי...)

D Elfithh

New member
אז אל תקרא! אה אתה אוהב בלינק?

חח יו אתה חמוד! פעם מזה אהבתי אותם.. (מי אתה?!) ואני בעד עוף:) דגים מגעיל שניצל שולט!

KeNd3r

New member
חזרתי מטיול שנתי אתמול והיה כיף.

שלושה ימים! :)

gold dragonit

New member
מזל טוב

ברוך השב

KeNd3r

New member
תודה כולם!

היה כיף מאוד. אין יותר מדי חוויות מיוחדות. סתם טיול שנתי רגיל. ברור שהיו דברים וצחוקים אבל זה לא מעניין. P:

חוויה=סיוט שנגמר...../images/Emo13.gif

אגב, מי ששם לב, חזרתי!!! האמת, לא הלכתי, פשוט לא הייתי בפורום מלא זמן...מבחנים עבודץ שורשים שטויות... קיצור, אני מקווה שעכשיו אני אוכל להיות יותר זמן בפורום...

el kortito

New member
עבודת שורשים???

בן כמה אתה?!?! זה מזכיר לי שבכתה ו' אמרו שמי שלא יעשה יקבל עונש ואז לא עשיתי ולא קיבלתי עונש וכולם אמרו זה לא פייר למה רק הוא לא עשה אמרתם שיהיה עונש ובכל זאת לא היה.....D: גם משמרות הזה"ב לא עשיתי כי ידעתי שאחרי חודש זה יהיה חרא אז דאגתי שאני יקבל עונש לא להיות בזה... ואז בסוף שנה בשבועיים האחרונים כולם אמרו שזה לא פייר ואני צריך גם לעשות ואז עשיתי במשך שבועיים שזה בדיוק הזמן שזה כיף!!!! עכשיו למה אני מספר לכם את זה? כדי שתראו איזה מלך אני!!!!!!!
אני.......

D Elfithh

New member
חח באמת בן כמה אתה??

וחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרוע:) עבודת שורשים עשינו בכלל בכיתה ז'... ושמתי בעיקר תמונות:) הייתי כ"כ חמודה כשהייתי קטנהההההההה:) חחח לא יכולתי לוותר על כלום!! ומשמרות הזהב היה מגניב דווקא! כל הזמן הלכנו לקיוסק לקנות ארטיקים וסתם לשבת..

אמממ.....

אני בכיתה ז', מן הסתם...או כמו שאני וחברים שלי אומרים-From The Just... למה, מה הבעיה??? אה?!? יש לך בעיה עם זה?!? תזהרי למה אני עקום עלייך
חחח, כשערסים אומרים לי את זה אני כזה "אתה עקום, אני לא בטוח שעליי.."

אני אגיב גם לך וגם לעתליה באותה..

הודעה, תצטרכו לסלוח לי על זה... פייטון-כל הרעיון זה שזה ככה. מן-From, הסתם-The Just. עתליה-הם בכוונה מדגישים את האל"ף כאילו היא עי"ן בשביל הדאווין, אז מה אם הם מטומטמים, לפחות יש להם פוזה. :> וסליחה שהגבתי לפייטון קודם, ליידיז פירסט...

למעלה