היא דיברה עליו פעם
וסיפרה שהיא כתבה אותו מתוך חלום שהיה לה. ושהיא לא תמיד מבינה את השירים שלה כשהיא כותבת אותם, כי היא נורא בפנים ואין את הדיסטאנס הזה מהשיר. ושלפעמים היא ממש צריכה לצאת לטוּר ולחיות איתם כדי שהם ישקעו, אבל שלפעמים היא מבינה את השירים שלה דרך התגובות של אנשים אחרים. והיא מספרת שבאותה תקופה שהיא כתבה את השיר, אבא של מארק (בעלה) נפטר, והוא היה מאוד מאוד קשור אליו וזה היה לו שוק רציני. והיא ניסתה להיות שם כמה שיותר בשבילו, אב להיא לא יכלה באמת לחדור אליו, ורק השיר הזה הצליח. הוא היה בא אליה לפסנתר ומבקש מנה לנגן אותו שוב ושוב, וש:
I took him back from that other galaxy he was in a million miles away from me. So that dream was very special to me. It renewed the connection between Mark and me.
ולא יודעת, לדעתי זה מוסיף המון נופך לשיר. כן, אולי הלחן שלו די "מיינסטרימי" ויכול להיות שהוא יכול להכנס לאיזה פסקול, אבל אני שמערת שבגלל ההיכרות שלי עם המוזיקה של טורי, אני יודעת לבד שהדברי םשהיא כותבת מגיעים ממקומות נורא עמוקים, ואולי זה אוטומטית מונע ממני לחשוב על שיר כקיטש. (ואפשר לקרוא את מה שהיא אמרה פה:
http://www.hereinmyhead.com/collect/venus/venus11.html#quote )