שרשור הסקר החדש!

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
שרשור הסקר החדש!

זה המקום לשתף אותנו בבחירה שלכם בסקר, ולפרט לנו למה דווקא היא זו ששבתה את לבכם. כמובן שאם בחרתם ב"אחר", מחובתכם לשתף אותנו בתשובה האחרת שלכם
. יאללה, להצביע, להשפיע, ולבוא לקבל תמיכה פה!

אני רוצה לשאול משו ולהסתכן ב../images/Emo67.gif

זה לא פורום אלים, נכון? *סגידה לאוגרים* אז ככה - מה רע בהפי וורקר??? ולמה באמת טורי משחילה בכל שורה שניה "איי סייד"??? ומה שאני הייתי מוכנה לעשות כדי שטורי תחזור זה... להבטיח לה שהפעם אני אבוא, וזה כדאי לה! ולהתחנן שזה יהיה בהיכל התרבות או משהו כזה, העיקר אולם סגור באיזור המרכז... וחוץ מזה - הייתי מוכנה לעשות פשוט... מה שהיא היתה מבקשת...

noosh

New member
האפי וורקר הוא השיר הכי מפחיד בעולם

הא פשוט. קריפי. ממש. כאילו, ברמה של. מה לעזאזל. קורה כאן. ולמה היא אומרת "איי סייד"? אין לי מושג, לא רוצה לדעת

האפי וורקר??

אנחנו מדברות על אותו שיר? זה לא שיר שהיא כתבה לסרט עם הצעצועים? שכחתי מה שמו... מה מפחיד בו לא קלטתי... אותי מפחידים שירים אחרים שלה...

רעוּת

New member
לתת לטורי לשיר שירי ילדים ../images/Emo5.gifסוף עידן התמימות

אבל טורי טובה עם ילדים...

איך היא מחייכת ובוכה עם המקהלה הזאת ששרה את השירים שלה... איך היא ניצחה עליהם... איך היא לקחה את הילדה ההיא שסיפרה לה על האונס מאחורי הקלעים... איך היא מחייכת לבת שלה... [טוב, זה לא נחשב, אבל בכל זאת...] מה יש, לא רק שירי עוברים זה בשבילה...

gelrad

New member
מה? טורי עשתה גם את המפטי דמפטי

וסיפרה סיפור ילדים על ילדה שלא זרקה את הזבל...

רעוּת

New member
תן לי לנחש מה קרה לילדה בסוף:

פאד'ר לוציפר בא ורצח אותה. מואהאהאה. והמפטי דמפטי זה בכלל טרגי
לזכרו

rfranko

New member
חחחח נחנקת אי סייד

בכלאופן אני חושבת שריבוי ה'איסדיים בא כדי להוכיח נקודה "אני אמרתי וככה זה יהיה כי מה שאני אומרת זה קובע" טורי כן... לא אני להדגיש את העצמיות וכאלה מרוכזת בעצמה הבחורה, אי סייד

ואז טורי סוגרת את הספר בדרמטיות ואומרת

לפעמים אתם שום דבר חוץ מבשר ילדדדיייםםםםם.

gelrad

New member
המילים לסיפור...

יש קישור למילים וקישור לדף להוריד... ובהורדות, מי שמע כבר את It's a Happy Day , האחרון שם מ 1978...

rfranko

New member
ממ.. מה הייתי עושה כדי להחזיר אותה??

תראו, אני מוכנה שהפורום יעשה מגבית לשלוח אותי לאירלנד או לפלורידה או להשד יודע איפה היא מסתובבת עכשיו... ואני, באופן אישי ובלתי משתמע לשתי פנים אדבר איתה ארוכות ורבות ובסופן היא לא רק תסכים לחזור לארץ, אלא היא תחליט שהיא מתגיירת עושה עליה ומקליטה אלבום חדש בתוך בית הכנסת הגדול של ירושליים ושולחת את אטש ללמוד בבית חנה

boy for pele

New member
../images/Emo72.gifתודי שאת רוצה טיול באירלנד על חשבוננו

ועוד לברוח מהקיץ הישראלי

למעלה