שרשור המפגש

הורס 17

New member
לכל האנשים שנגד העברת המפגש

תקשיבו אחרי שיחות עם שני הצדדים יש לי כמה דברים אני אישית מעדיף ב19, אין מה לעשות, אבל יש כאן חבר, שצריך קצת תתמיכה שלנו, שלכם עבד ממש קשה כדי שרובכם ובאמת רובכם תוכלו להנות במסיבה בווקס ביום שני בערב של האגודה לא אשמתו שדחו את התאריך אבל זה משהו שאפשר להבין ואני מוכן שהמפגש יהיה ב17 עכשיו השאלה היא, האם באמת אתם לא יכולים ב17?? סיבה שבאמת תצדיק את אי החלפת התאריך כאילו שלא יצא מצב שתגיעו ל17 לחודש ותשבו בבית בלי לעשות כלום ואז ביום של המפגש אנשים לא יבואו באמת כי הם עייפים מהיום שלפניי תחשבו על זה ותרשמו את דעותיכם הורס ואם אני לקחתי יום חופש מהצבא ב19 (אמנם גם ב17 וב18) ואני יכול להבין, אני בטוח שגם אתם

אז מה שאני עושה..

כמו שאמרתי כבר ל40000 איש... אני הולכת למסיבה ב18.12 ובאה למפגש ב19.12 למה? כי יש אנשים שאני רוצה לראות, ואין לי הזדמנות אחרת. אני ישקיע בשבילהם. אבללללללללללללללללללללללל.... אם המפגש יזוז ל17.12 אני יבוא גם, ואפילו יהיה יותר קופצנית ויותר אנרגטית.. כמו כל מפגש... [ומי שמכיר אותי, יודע שאני הדבר הכי קופצני במפגשים ^^ ] אז ת'חליטו תאריך ותודיעו הכי מהר. כי ביום ד' אני כבר חייבת להגיש משמרות לעבודה.

richard cory

New member
שני התאריכים מתאימים לי

אבל אני מעדיף את ה17. אי אפשר לעשות מזה סקר או משהו ולראות באיזה תאריך יבואו יותר אנשים?

KLSVM15

New member
שמעוו

אני ממש ממש הייתי רוצה לבוא.. אבל מה-16 עד ה19 אני בטיול של הנוער העובד כי אני טסה לפולין. אז אם זה היה תאריך אחר הייתי באה בכיף.. בכל אופן תהנו ופעם הבאה אני אבוא.. למרות שאני מתה לראות אתכם=]

KLSVM15

New member
אני מפ"ת

קן הדר גנים את בטח לא מכירה.. מאיפה את? איזה קן?

בורכוב../images/Emo3.gif ישמצב ניפגש שם

אם רק הייתי יודע איך את נראית. זה יהיה בחוגים?

Greeny16

New member
יהה...מאמי שלייי!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כמה זמן לא כתבת פה בובי...=] אוהב אותך הכי בעולם מאמי!:)

אני עקרונית

לא יכול לבוא ב - 19 כי יש טיול של התנועה.. אבל אם זה יהיה בשבע עשרה כנראה שכן אני אוכל לבוא... אני אישית מעדיף 17...

חברה תקשיבו!!

אני אתמול הייתי בברנוער ואני יודע אישית שהשקיעו במיסיבה של יום שני המון כסף והמון זמן כדי שאתם תבואו ותהנו אז המקסימום שנעשה בשבילהם זה להעביר את המפגש ל 17 ווואלה לא יקרה כלום אני לא מבין מה הלחץ לעשות אותו ב 19 אז תתאמצו קצת להגיע ב 17 כמו שעושים לכם עם המיסבה!! מקווה שתבינו

טIcטי

New member
../images/Emo23.gifמה זה משנה אם נבוא יום לפני

או יום אחרי? אני עדיין מנסה להבין.

למעלה