שרשור המפגש

mexican idol

New member
זה משנה שחף

יש אנשים שבאים מהדרום / צפון. הם לא יחזרו בבוקר הביתר ובצהריים ישובו למפגש בת"א. לא לכולם נוח או יש מקום לישון בו בין המסיבה למפגש.

לפי דעתי...

הקטע של הלישון בחוץ לבית כבר בעיה שלכם... עכשיו לא עיניין של כסף, רק הלישון הזה ת'כמה שעות. ותאמין לי, שיש הרבה אנשים שיסכימו לאכסן עוד 2 ילדים. אפחד לא ימות. [כמוני למשל... אבל רק בנות, או משה... החלטה של אמא סורי]

eliormagick

New member
המסיבה הזאת

עם כל הכבוד אבל יש הרבה פה שלא הולכים אליה וחוץ מזה ממתי קובעים מפגשים לפי זמני מסיבות? אי אפשר להחליט הכל על סמך מסיבה אחת...

אני לא אוהב את הבריות ../images/Emo12.gif

למה הוא לא אמר לי שהוא בריה? לא ידעתי את זה!

mexican idol

New member
אליאור, הרבה פה לא הולכים אלייה

בגלל זמנים, או ארון. אנחנו רוצים שגם אלו עם בעית הזמן והלינה והארון[!] יגיעו. בגלל זה אנחנו נותנים את כל האופציות להגיע. חשוב לנו שהפורום יגיע, הפורום הוא חלק לא קטן [מאוד לא קטן] מהנוער בקהילה. הפורום הזה מסוגל להגיע למסיבה, רובו. המסיבה מיועדת לכם, ולכן רצוי שכן תשקלו להתחשב בה בלו"ז שלכם. ועשה טובה אל תגיד לי 'עם כל הכבוד למסיבה הזאת', כי אני ועוד 3 אנשים קורעים ת'תחת בשביל המסיבה הזו. ובתכלס - כל מי שיבוא יהנה מהתוצאות. ובגלל זה אנחנו משקיעים בה. יהיה לנו מאוד מאוד חבל שבגלל מפגש פורום [שניתן להזיז] לא יגיעו הרבה אנשים למסיבה. את המסיבה _לא_ ניתן להזיז, יש מועדון שמלא במסיבות, ובנחמדותו תרם לנו לילה אחד למסיבת נוער. מקווה לראות אותכם שם, זה באמת חשוב לנו.

idonkey

New member
19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תעשו ב17! אני לא אוכל לבוא.................................... רק ב19!

balelli1

New member
19!!!

אם זה יהיה ב17 אני לא יבוא וחבל כי אני רוצה ממש לראות את כולכםםם!!!

etieti1

New member
../images/Emo8.gif

מקווה לפגוש את כולכם במפגש הראשון שלי כאן:)

למעלה