שרשור המפגש הרשמי

edlessme

New member
אוקיי... הנה שרשור מפגש רישמי../images/Emo67.gif

טוב.. מי שרוצה את הטלפון שלי שישלח לי הודעה (אתם יודעים... למצוא את הבית וכדומה..) ואגב.. אם אתם נוסעים לשוהם עם אוטו... אז.. יש לפה שתי כניסות.. ויש מחלף אחושלוקי מבלבל בירידה מת"א-ירושליים (כביש מס' 1) אז... אמממ.. פשוט.. תתקשרו אליי קודם... להנחיות... ולשיחות מהסוג השלישי (KOD.. אני יודע שאתה רוצה..

ע"פ המפה יש רק כניסה אחת

מכביש 453...או שאתה מתכוון לכניסה מכביש 444? בכל מקרה שתי הכניסות האלו הופכות לכביש אחד לפני הכניסה לשוהם עצמה...

AndreaCorr ©

New member
אממ

אם אני באה, אני באה מהרצליה. אני יכולה להגיע לת"א ומשם אוטובוס..אבל אני ממש לא מכירה כלום ואני מפחדת להסתבך. אז אפשר הסבר? מה צריך לעשות? תחנה? משהו?

edlessme

New member
פשוט מאוד..

את לוקחת אוטובוס מהרצליה לתחנה המרכזית בת"א... עכשיו, בתחנה המרכזית יש מקום שבו יש את כל המוניות שרות (יעני מיני-מיניבוסים).. שזה בעיקרון בשער המזרחי באחת מהקומות העליונות אמצעיות ככה... מקסימום.. את תמיד יכולה ללכת למודיעין שמה לשאול... (הממ... תחנה המרכזית-שאול... ישמצב..) טוב... אמממ... אני חושב שלמרות שזה לא משהוא שאני כל כך אוהב אותו... אני אכתוב פה את הטלפון שלי... 03-9772492... ואתם מוזמנים להיתקשר אליי על כל תקלה... ואגב... הכניסה המזרחית היא על 444...

../images/Emo41.gifאני צריך לדעת מראש!../images/Emo41.gif

אוקיי, אנשים! אם אתם מגיעים למפגש ואין לכם איך להגיע/לא בא לכם לשלם על תחבורה ציבורית(מחק את המיותר) ואתם נמצאים על הדרך בין אור-עקיבא לשוהם, אני יכול לאסוף אתכם באוטו שלי. כך שכל מי שרוצה להגיע למפגש ורוצה שאאסוף אותו עם האוטו שלי, שיגיד את זה עכשיו! ואגב, החלטתם על התאריך כבר?

edlessme

New member
כן.. ה-7..

ואם אנלא טועה הרצליה ונתניה נמצאות על הדרך אם אתה מוכן... להיתעקל קצת...

edlessme

New member
ממליץ לקחת את המונית שרות של שלוש

כדי להיות פה בשלוש וחצי... חשבתי שהמפגש יחל בארבע ככה... כי תכלס אני חושב שבתשע...אבל מצד שני הבנאדם שענה לי כרגע מהתחנה לא יודע בעצמו... אז.. לא הייתי בונה על זה... מקסימום.. נעשה slumber party... או שאני אסיע אנשים הבייתה...

מממ...למה כ"כ מאוחר?

לא עדיף בסביבות איזה 2 בצהריים או משהו...אולי תוכל לארגן איזה על האש?

edlessme

New member
סבבה.. תבואו מתי בראש...

אני אתעורר לי גם ככה בסביבות 11:30 מחר... מה.. שאגב מזכיר לי.. אני לא אהיה בבית עד אחת בערך.. מצטער.. ענייני ביטוח...

snooPPiT

New member
אני

אניטהההה זאת אני תעני
לא טעית זאת אניטה לה ציפית וגם חיכית

למעלה