דעתי
עד החלק השני הייתי בטוח שאתה מדבר על משהו אחר שממש מעצבן אותי, האופי של הלהקה, זה לא קשור לשירים שלהם או לאלבומים וכו' שתמיד היו ונשארו מצוינים, האופי של תקופת המכונה של הגרוב היה אופי של להקה ירושלמית, וזה כלל את אהבת העיר, את הביתריסטיות (שום דבר נגד הפועל, אחלה קבוצה, הם היו בית"ריסטים וזה מסמל שהם אהבו קבוצה ירושלמית) וזה גם השפיע על האווירה של ההופעות בדיוק כמו שציינת. אחרי האלבום כולם חשבו שהגיעה האופציה שלהם להצליח ועברו לתלאביב, זה שינה מאוד את האופי של הלהקה לרעה וחבל שכך, בהופעת השקת הדיסק באומן 17 לגיא היו כמעט דמעות בעיניים כשכל הקהל צעק י-ר-ו-ש-ל-י-ם, הייתה מין הרגשה שחבל להם על מה שאבד... בקשר למיינסטרימיות, זה לא קשור ללהקה עצמה, הם לא נעשו סאבלימינאחס, השירים שלהם מעולים ועדיין האלבום השלישי הוא אלבום טוב. כן, גם אני חושב שחליפות שיר אדיר, וכן אני חושב ששירת הסיטקר גאוני, אבל הבעיה היחידה היא שמרוב חרישות ברדיו השיר נהפך ללהיט וכששיר נהפך ללהיט, מה לעשות הוא נחשף לקהל רב יותר ושונה יותר, הדג נחש אני מקווה למדו מסאבלימינל(ראה סוד ההצלחה) והם לא יתמסחרו, כל עוד זה תלוי בהם... הבעיה היחידה שקיימת היא עם גלגלצ שמחליטים היום איזה שיר יהיה להיט ואיזה לא, למעשה לפי מינון השירים הם קובעים איזה שיר יטמע בלב העם, ואיזה סתם יזנח...