../images/Emo9.gif
טוב אז יש את הישראלית שגיליתי היום..שעושה את הדברים האלה:
http://shatya.deviantart.com/gallery/ בפימו! אני חייבת שרשרת.
רק שאין לי מושג איך ליצור איתה קשר וכמה שרשרת עולה. אני רוצה את הסוכריה על מקל כ"כ. וגם את הכוכבים.
ספרים: האפיפיורית יוהנה. כ"כ!!! לא יכולה לחשוב על עוד ספרים כרגע. האמת, אני ממש נהנית מהארי פוטר השביעי, כי זה נו..הארי פוטר. אבל די מאוכזבת. ציפית ליותר ג'יי קיי רולינג. מקווה שישתפר בהמשך. ואל, פשוט אל תראו את הסרט החמישי.
סרטים: כרגיל אמליץ על שיער. היירספריי הוא לא רע, כמובן לחובבי הז'אנר. מה עוד? ראיתי ונדטה לאחרונה ונהניתי מכל רגע. גם מ"עגבניות ירוקות מטוגנות" למרות השם המגוחך.
וכמובן, ישודר היום [עוד חצי שעה בערך..] בהוט פאן "דוגמה" אחחחחחח...אחד הסרטים. באמת!
יש את הרגילים נוטינג היל, תיאוריית הקשר, אישה יפה [מישהי חובבת ג'וליה רובטרטס? XD] ועוד רבים אחרים. [אני ככותבת מבולבל, אני יודעת. מצטערת.
] מוזיקה: אחח..קשה. לאחרונה מאוד אוהבת את קווין. פיונה אפל כמובן. [לא רואה צורך לציין את אלאניס בכלל..] נדבקתי לשיר chasing cars של snow patrol אם מישהי מעוניינת. אני חושבת שזהו. תיאטרון: מוסיפה רק כי ראיתי הצגה מצויינת השבוע!! [ומאוכזת שראיתי אותה
רק השבוע, כי היא מציגה כבר מעל לשנתיים! "מקווה". מעולה. כל מילה נוספת מיותרת. מסעדות/בתי קפה/פאבים וכו': אפשר גם?
אוף, אבל שכחתי על השם של המקום שהכי רציתי להמליץ עליו. טוב אז לחובבי שוקולד, מקס ברנר כמובן.
[יש בכ"כ הרבה מקומות!! נמל ת"א, רוטשילד בת"א, בית החייל בת"א, בהרצליה, באזור ההוא נו..:X יש גם בראשון איפשהו..לא זוכרת עוד.] הדלי קרים ביהוד, גלידות ופרוזן וכאלה, הכי טוב שיש! בורדל- זה בר, אז לא לצעירות שביניכן.
זה רק בר! אין שולחנות או משהו, והברמנים מעלים סוג של מופע עם אש. חביב בהחלט. [ת"א, נחלת בנימין כלשהו..] ושכחתי את המקום של בית הקפה המצויין!! נו. זה ליד תיאטרון לסין, והשם זה משהו עם שיינטלין? לא זוכרת.>< ואפשר עוד המלצה? כל פעם שקורה לכן משהו רע ומבאס אתכן. תחשבו על מה שטוב בחייכן, איזה טוב יכול לצאת מהמצב ותעשו משהו שיעשה לכן טוב על הלב וישכיח את הדבר הרע. וכמובן, לקחת הכל בפרופורציה. עובד לכל כך הרבה אנשים, מנסה את זה בעצמי עכשיו.
חפרתי, אה?