שרשור המלצות.

o0Invisible0o

New member
הוו..שכחתי מתוכניות טלוויזיה!../images/Emo12.gif

XD לא נורא, כתבתי מספיק.
עוד לא ראיתי היומן במלואו, לא יוצא לי.>< הטיסה- ראיתי עם חברות. ואני וחברה אחרת מה זה חופרות ונכנסות לעומק של כל דבר..אז יום אחרי שראינו עדיין סימסנו הודעות עם תיאוריות והפרכות של התיאוריות כמו "אז איך הן עלו ולא ראו?" "מה עם ההוא ש...?" [אני כבר לא זוכרת כלום אז ממציאה, אבל בגדול.
] חפרנו..!XDD סרט מותח בהחלט. האנטומיה של גריי!-
[למרות שזה בית זונות ולא בית חולים.
] האוס-
עקרות בית נואשות-
פרשתי באמצע עונה שנייה. וראיתי חצי פרק מהעונה השלישית והתעצבנתי.
איש משפחה- צריכה באמת לראות את זה כבר..

yaeloolik

New member
עקרות בית נואשות-

העונה השנייה הייתה חלשה ביותר:/. העונה הזאת הרבה יותר טובה ומצחיקה.... האנטומיה של גריי לא פיספסתי פרק העונה
(חח בית זונות
) איש משפחה זו פשוט ה-תוכנית. אם תשאלי אותי זה חסך תרבותי שלא ראית עד היום....!!!

ראיתי פרק אחד מפאמילי גאי

והוא היה אחד המצחיקים. אח'שלי מכור לזה... בעב"נ פרשתי אחרי 106 כי נמאס לי להוריד

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

קשה להגיד חסך תרבותי שבערך כל צופי הוט לא מכירים את התוכנית בכלל.
ובכלל חסך תרבותי על תוכנית טלוויזיה שהיא לא חברים/סיינפלד קשה לי להאמין. אבל אל דאגה, אני אראה!! פחחח..אני כבר סיימתי את העונה של האנטומיה, קצת מאכזב בסוף. ובכלל, זה באמת בית זונות! כבר נמאס לי מזה שכולם שוכבים עם כולם. אחרי שג'ורג' ואיזי שכבו באתי לצבא וישבתי עם המדור שלי ועשינו עץ- מי שכב עם מי! כי התווכחו איתי ואמרו לי שזה לא כזה מוגזם..
בכלל, עשו פארודיות מעולות בנושא הזה על האנטומיה.
ובקשר לעב"נ- פשוט ראיתי קטע מהעונה השלישית וראיתי איך כמעט כל שחקן זכרי בתוכנית התחלף..אז התעצבנתי..:X ואחרי צפייה חוזרת בעונה הראשונה, החלטתי שהיא לא הייתה כזאת טובה מלכתחילה..
קורה.
ודבר אחרון- בקשר לאמברלה. אני לא ממש טיפוס של מסיבות. ובכלל, יש לי בעיות עם שירי הסתם האלה, שפתאום כולם אוהבים..o_0

yaeloolik

New member
החסך תרבותי היה בצחוק../images/Emo6.gif

אבל בכל מקרה אני לא מכירה מישהו שלא מכיר את התוכנית הזאת. גם מי שיש לו הוט... תוכנית כ"כ טובה. חחחחחחחח עשיתם עץ?! עץ?!?! האמתי שהקטע איתם באמת קצת לא מציאותי. וג'ורג' הזה... מזל שלא שכב עם כל הבחורות בסדרה. מי היה מאמין עליו?! ושוב בקשר לאמברלה זה שיר נחמד לטעמי. אבל עניין של דעה. שיר שאני לא מבינה איך כ"כ הצליח זה השיר הזה של עידן יניב... משהו שימי פס על הפסים.. כי את הכי יפה בגי'נס. איכס אני לא סובלת את השיר הזה...!!!

o0Invisible0o

New member
עץ, נו כן..הבנת את הכוונה נכון?

עץ קשרים איך כולם מתחברים..
כן, ג'ורג'- הוא כזה הומו!
וג'ורג' ואיזי בכלל..
נמנ. אם נתחיל עם שירים שאני לא מבינה..
אבל כן, בהחלט זה עם הפסים נכנס לקטגוריה!

rotemi22

New member
רודף העפיפונים. ../images/Emo99.gif

שנה שאני ממליצה עליו פה באופים ;]]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

טוב אז יש את הישראלית שגיליתי היום..שעושה את הדברים האלה: http://shatya.deviantart.com/gallery/ בפימו! אני חייבת שרשרת.
רק שאין לי מושג איך ליצור איתה קשר וכמה שרשרת עולה. אני רוצה את הסוכריה על מקל כ"כ. וגם את הכוכבים.
ספרים: האפיפיורית יוהנה. כ"כ!!! לא יכולה לחשוב על עוד ספרים כרגע. האמת, אני ממש נהנית מהארי פוטר השביעי, כי זה נו..הארי פוטר. אבל די מאוכזבת. ציפית ליותר ג'יי קיי רולינג. מקווה שישתפר בהמשך. ואל, פשוט אל תראו את הסרט החמישי.
סרטים: כרגיל אמליץ על שיער. היירספריי הוא לא רע, כמובן לחובבי הז'אנר. מה עוד? ראיתי ונדטה לאחרונה ונהניתי מכל רגע. גם מ"עגבניות ירוקות מטוגנות" למרות השם המגוחך.
וכמובן, ישודר היום [עוד חצי שעה בערך..] בהוט פאן "דוגמה" אחחחחחח...אחד הסרטים. באמת!
יש את הרגילים נוטינג היל, תיאוריית הקשר, אישה יפה [מישהי חובבת ג'וליה רובטרטס? XD] ועוד רבים אחרים. [אני ככותבת מבולבל, אני יודעת. מצטערת.
] מוזיקה: אחח..קשה. לאחרונה מאוד אוהבת את קווין. פיונה אפל כמובן. [לא רואה צורך לציין את אלאניס בכלל..] נדבקתי לשיר chasing cars של snow patrol אם מישהי מעוניינת. אני חושבת שזהו. תיאטרון: מוסיפה רק כי ראיתי הצגה מצויינת השבוע!! [ומאוכזת שראיתי אותה רק השבוע, כי היא מציגה כבר מעל לשנתיים! "מקווה". מעולה. כל מילה נוספת מיותרת. מסעדות/בתי קפה/פאבים וכו': אפשר גם?
אוף, אבל שכחתי על השם של המקום שהכי רציתי להמליץ עליו. טוב אז לחובבי שוקולד, מקס ברנר כמובן.
[יש בכ"כ הרבה מקומות!! נמל ת"א, רוטשילד בת"א, בית החייל בת"א, בהרצליה, באזור ההוא נו..:X יש גם בראשון איפשהו..לא זוכרת עוד.] הדלי קרים ביהוד, גלידות ופרוזן וכאלה, הכי טוב שיש! בורדל- זה בר, אז לא לצעירות שביניכן.
זה רק בר! אין שולחנות או משהו, והברמנים מעלים סוג של מופע עם אש. חביב בהחלט. [ת"א, נחלת בנימין כלשהו..] ושכחתי את המקום של בית הקפה המצויין!! נו. זה ליד תיאטרון לסין, והשם זה משהו עם שיינטלין? לא זוכרת.>< ואפשר עוד המלצה? כל פעם שקורה לכן משהו רע ומבאס אתכן. תחשבו על מה שטוב בחייכן, איזה טוב יכול לצאת מהמצב ותעשו משהו שיעשה לכן טוב על הלב וישכיח את הדבר הרע. וכמובן, לקחת הכל בפרופורציה. עובד לכל כך הרבה אנשים, מנסה את זה בעצמי עכשיו.
חפרתי, אה?

כדי להרגיש מועילה -

הישראלית הזו שמכינה דברים בפימו כותבת בתפוז. אני לא זוכרת מה הכינוי שלה במדויק, אלא רק בערך, אבל נתקלתי בה גם ב1360 וגם ב326. חפשי אותה:). לא אספיילר לך, אבל השביעי לא ~מאוד~ משתפר. התאכזבתי ממנו קצת, למען האמת. והסרט החמישי באמת גרוע, אבל הרביעי היה יותר גרוע... ודלי קרים זה באמת מעולה
. יש גם בראשון, שני מטרים מהבית שלי. רק יום רביעי האחרון חזרנו ממקרה עם האמבולנס וקנינו שם פרישייק. היה נורא טעים
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifקראתי רק חצי מההמלצות

[כי יש מונית הכסף ואני רוצה לראות
] אבל האומנית הזאת מדהימה
נראה לי שאני אשדל את אחותי לפסל לי משהו ב סגנון..P: איך אני מתה לקרא את הארי פוטר, אבל אני פשוט לא אעמוד בזה. ]: אני ומא קבענו שהולכים לראות את היירספריי, אני צריכה להזכיר לה באמת
[ג'ון טרבולטה רוקד ושר בתור אישה גדולה? מה יכול להיות רע?] כדאי ללכת לראות?

TheWingedPig

New member
אם להתעלם מ...

חצי מהעלילה בערך שחתכו (אני מגזימה בכוונהP:), כמה סצנות שהיו מסולפות לגמרי, דמויות שלא קיבלו את זמן המסך שהגיע להן, כמה קטעים חשובים שלא הודגשו בסרט, ומחסור ענקי בהסבר לכל הצופים שלא קראו את הספרים טרום הצפיה בסרט.... אחלה סרטD: נו, אני לא אומר שאני שונאת אותו, אבל לטעמי הקודמים היו יותר מוצלחים. ואני דמיינתי את אמברידג' יותר צפרדעית כזאתP:

tali289

New member
היא יקרה בטירוף,רוצה 40 שקל על כל דבר

אני במקומך הייתי קונה פימו ומנסה בעצמי,ישלך הרבה כישרון. תנסי,אולי יאצ אולי לא

o0Invisible0o

New member
זה ממש לא יקר בטירוף!!../images/Emo2.gif

אני האמת הופתעתי לטובה מהמחיר. 40 ש"ח לצמיד!! ורציתי להתעניין כמה לשרשרת, וניחשתי שזה יהיה אותו דבר או יותר זול, כי זה רק תליון. פימו זה יקר, וצריך לאפות בתנור. וכמובן, לדעת ליצור לבד ולחשוב על רעיונות ולקחת את הזמן ולעשות ועם כל זאת, לתמחר עם רווח!! אז יקר, אני ממש לא חושבת. בכל אופן, לא נראה לי להפגש איתה בת"א ככה סתם בשביל לקנות שרשרת, אז סיכמתי עם אמי המוכשרת למדי, שהיא תכין לי את הסוכריה על מקל.

shanchan

New member
../images/Emo45.gifדוגמה [../images/Emo6.gif], ../images/Emo45.gifונדטה. ../images/Emo9.gif

אלוהים, הסרט החמישי כ"כ מסריח. |: אוה, ובקשר לזאת-שעושה-פימו, היא מוכרת את הדברים שהיא עושה, היא מוכרת צמיד ב45 שקלים, לגבי שרשראות אין לי מושג ירוק. וזה הכרטיסאישי שלה
: http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=2109498

../images/Emo97.gifההמלצות שלי

ספר- מן העיוורון / ז'וזה סאראמאגו- ספר מדהים! כשסיימתי את הספר (ביום אחד) הייתי מישהי אחרת לגמרי ממה שהתחלתי אותו. סאטירי, אכזרי ונוקב, ועם זאת- זורם ואנושי בצורה מדהימה. ~לקרוא חובה
~ דיסק- "דה בלאק פארייד" של מיי כמיקאל רומאנס. תקראו לי שיטחית וממוסחרת ותפליקו לי בתחת (באנגלית זה נשמע טוב יותר). דיסק מצוין, אפל ובועט. ג'ארארד צורח למיקרופון בסקסיות, סולואי גיטרה גאוניים ביותר ובקיצור- כל מה שגורם לאלבום להצליח. מומלץ בחום! סרט- משפ' סימפסון מסוג הסרטיים שברגע שרואים אותם אומרים: "איך לעזאזל לא חשבו על זה קודם?!" אבל תכלס- היה שווה לחכות 14 עונות. הומר היה אידיוט מתמיד, בארט היה מופרע בצורה יוצאת דופן וספיידר פיג טיפס על התיקרה. אז אם לא ראיתם עדיין- רוצו מהר! פאק, יצאתי פלצנית.. בקטנה

yaeloolik

New member
מממ...

מה פלצני?
בכל מקרה... לספר קוראים על העיוורון ואני בהלם שקראת ספר כזה בגילך... התיאורים שם... אעע. בכרטיס אישי שלך רשום שאת בת 13... זה נכון?! מי המליץ לך על ספר כזה בגיל 13?!?!?

למעלה