שרשור המלצות.

שרשור המלצות.

טוב, אז הפורום קצת יותר חי לאחרונה...ובכל זאת. פשוט הסתובבתי בבמה, ונתקלתי בזה, ואמרתי לעצמי 'וואי, אני חייבת להמליץ על זה למישהו.' כי משום מה נורא התחברתי. אז כבר אפתח שרשור המלצות. (אעשה את שלי בהודעה שלי שתשורשר לפה. ולהמליץ עם קרדיטים, בבקשה)

../images/Emo54.gif

http://stage.co.il/s/618961 http://stage.co.il/s/620663 הבנות נחמה - SO FAR. מלודיה מעט גלגלצית אבל מילים מדהימות. שלומי שבן - אינטואיציה. כי חוץ מזה, לא הייתי אינטליגנטית ב-כלל. יוני בלוך - אחריות. אני נורא אוהבת לאחרונה, כי זה נורא מזכיר לי את התארן... RIHANA - UMBRELLA. באמת שיר עם קצב, טוב, וגם אחלה מילים! סרט - ג'רזי גירל. היה אתמול בערוץ 10, והיה נורא כיף לראות. וגם אי-המלצה על סרט - משהו בשם אהבה טרופה, או משהו בסגנון הזה, עם אמנדה ביינס. הסרט הכייייי טיפשי שראיתי כבר המון המון זמן. איכשהו, גם כשהיא יוצאת מהמים לאחר שכמעט טבעה, השיער שלה מסודר להפליא עם פן. מדהים ומציאותי!NOT. http://stage.co.il/s/662927 פאנפיק בשם החורף שלנו, OUR WINTER. פאנפיק מתורגם, אין לי קישור אליו כרגע, אבל הגירסה המתורגמת(ובתוכה קישור לגירסה האנגלית) נמצאת באתר המגדל הלבן. מתוק, משעשע בחלקים מסוימים, ומלא בדראקו מאלפוי יחד עם ג'יני וויזלי. כיף לקרוא:) זהו להודעה זו. צפו לעוד בהמשך!

../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

יוני בלוך ובנות נחמה
אבל דווקא לפני איזה שבועיים חברה שלי ישנה אצלי וראינו ביחד אהבה טרופה(vod) וזה לא היה סרט טוב, אבל זה היה מצחיקXDDD( אולי כי מזה היה בשלוש בלילה?). אמנדה בייס לפי דעתי הצילה את הסרט, למרות הכל..

זה סרט כ"כ טיפשי!

כאילו, היא הרגע טבעה. תשאירו את השיער והבגדים שלה רטובים!! יש שם מים!! לא פן! והזמר ההוא גם היה נורא מכוער. זה שהיה חבר שלה בסוף דווקא ממש חמוד, וגם היה נורא מוכר לי. תאמי
. לא דיברנו שנים.

TheWingedPig

New member
סרט חמוד עד כמה

שקומדיה מסוג זה יכולה להיות. ואמנדה ביינס כזאת חמודה, אי אפשר שלא לחבב אותה:) הבחור שנהיה החבר שלה בסוף הסרט, שיחק ב"ילדות רעות", וגם בפרק אחד ב"ורוניקה מארס" ו"סמולוויל".

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gif

אני שונאת את השיר הזה של הבנות נחמה, פשוט מתעבת אותו!!
וגם בכללי, לא אוהבת את יוני בלוך.
אה, ואמברלה? אני מאוכזבת קשות.
אני מתרחקת כרגע מכל דברי הארי פוטר, עד שאני אסיים את השביעי. [כבר בפרק 12!! יאיי!
] וג'רזי גירל זה לא הסרט שגרר אחריו את כל בדיחת הבניפר? על השילוב הקולנועי הנוראי של ג'ניפר לופז ובן אפלק בסרט שהיה בדיחה מצד המבקרים? >< על הסרט השני לא שמעתי...

אל תהיי מאוכזבת ממני:(

|החפירה| גם אני לא סבלתי בהתחלה את SO FAR. אבל המילים שלו באמת באמת יפות! וגם המנגינה לא רעה בכלל. הקול שלהן קצת מעצבן
, אבל התרגלתי אליו. יוני בלוך זה גם משהו להתרגל אליו. פעם לא אהבתי בכלל. נו, אמברלה זה אחלה שיר! אני אוהבת:p זה מהשירים האלה ש, נו...כיף לשמוע בדרך לעבודה וגם כבר מכירים את המילים כי חורשים לזה על הצורה. הספוילרים הכי מתקדמים בOUR WINTER זה לרביעי, אז אם חששת מספוילרים אל דאגה. מצד שני, אם את באמצע השביעי, זה באמת עלול להתערב לך.. לא נראה לי שזה הסרט הזה. ג'ניפר לופז מתה אחרי רבע שעה בערך, רוב הסרט זה בן אפלק-ליב טיילר. לא יודעת, זה סרט חמוד. ואחרי הזוועה שראינו לפני זה...:X לא הפסדת כלום בזה שלא שמעת על זה. חברה שלי לקחה שני סרטים, את הזוועה ואת "החופשה" עם ג'וד לאו. אני רציתי לראות החופשה! יש שם את ג'וד לאו! חברות שלי טאמבליות
|סחפירה|

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני איתך../images/Emo2.gif

SO FAR, גם לא סבלתי. אבל מאתמול אני אוהבת אותו
. ראיתי את הסרט הזה
משהו שהוא מגדל את הבת שלהם לבד וכל הזמן היא מזכירה לו את האמא... מה היה בסוף? אוי, אני מתה על סרטים מטומטמים עם שחקניות אמריקאיות! אני רוצה גם!

o0Invisible0o

New member
וואי החופשה זה ארוך.../images/Emo178.gif

אבל חביב למדי. באמת, אם הוא פשוט היה חצי שעה יותר קצר, הייתי אפילו אומרת שהוא מצויין! וג'וד לאו יאמי.
XD לא אוהבת את יוני בלוך, ממש לא. לא רוצה להתרגל אליו.
וso far אני אבדוק את המילים, קשה לי להאמין שזה יגרום לי להאריך אותו יותר, אבל נו..ננסה.

yaeloolik

New member
בשביל לאהוב את אמברלה...

צריך לצאת למסיבה ולהבין למה הוא כ"כ הצליח. יש לו קצב מעולה. ממש כיף להקשיב לו ולרקוד איתו:]. והמילים נחמדות. לא מדהימות... אבל נחמדות.

yaeloolik

New member
אוי ואבוי

אהבה טרופה... באמת אחד הגרועים. מה שכן אני אוהבת את אמנדה ביינס היא משעשעת:] אבל סרט חלש ביותר!

D:../images/Emo96.gif

ספרים
נעלמים- ספר ממש ממש טוב, ומותח:|. אי אפשר לעזוב את הספר לרגע:] העולם, הישבן שלי, ועוד דברים עגולים וגדולים- ספר שמאוד יפה, שקראתי אותו לפחות שבע פעמים מרב שאהבתי אותו. מדבר על דימוי גוף וכל מה שמסביב. ארוכה הדרך למטה- מספר על ארבעה אנשים שונים שנפגשים על בניין כאשר כולם רוצים לקפוץ ממנו ולהתאבד ביחד. מעניין מאוד:]
סרטים
הר ברוקבק-כל מי שמכיר אותי יודע כמה אני חולה על הסרט הזה^-^^^^. פשוט סרט טובבבב וכ"כ יפה. זכה במלא מלא פרסים והיה מועמד לאוסקר. בני וג'ון- סרט של ג'וני דאפ, סרט יפה מאודדד:] צ'ארלי וממלכת השוקולד- ג'וני דאפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ. וטים ברטון המעולה ביים:]
מוזיקה
עברי לידר- כל מי שמכירה רק את השירים המוכרים, אני ממליצה לה לחפור עמוק בנבכי שיריו של עברי לידר, כי יש לו כמה שירים פחות מוכרים אבל ממש ממש טובים. ובאופן כללי הוא ממש ממש מעולה. כל מי שלא שומעת שתתחיל לשמוע אותוXD דניאל סולומון- קצת קיצ'ט אבל ממש טוב:]. הוא גם מלחין מעולה יוני בלוך- אההה הדיסק הראשון כ"כ טוב:]. וגם השניXD טוב, אני אשתוק עכשיוXD

yaeloolik

New member
בסרטים- הר ברוקבק?!

אני בהלם
. עברי לידר מלך
בכלל כל ההמלצות שלך מצוינות!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifארוכה הדרך למעלה../images/Emo45.gif

סיימתי לקרוא שבוע שעבר, אחרי 2 לילות רצופים, וממש אהבתי. :)

yaeloolik

New member
מממ...

ספרים- "רודף העפיפונים" ו-"המאהב" (א.ב. יהושע) סרטים- הכי דומה לאהבה (a lot like love)-ממש קיטש אבל אני אוהבת את הסרט הזה. זה כזה חמוד
) הטיסה (Flightplan )- סרט מתח ממכר במיוחד!ווג'ודי פוסטר שחקנית מצוינת!! היומן (The Notebook )- סרט פשוט מדהים. עם ריאן גוסלינג שאני נורא אוהבת:]. תוכניות טלויזיה- האנטומיה של גריי האוס עקרות בית נואשות איש משפחה
מוזיקה- עברי לידר
אביתר בנאי
נינטטטטטטט
(סתם יש לה כמה שירים שאני אוהבת
) קרן פלס (צריך להוסיף משהו?!). מאיר אריאל ז"ל. כוכב נולד- חן אהרוני, נדב קדמון, מרינה (יש לה שם משפחה ארוך
), ובועז מעודה הם הפייבוריטים שלי:]. ובאנגלית אין לי כח לכתוב אבל מוזיקה זה מעולה! וזה אחד הדברים המרכזיים בחיי
.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif*מארינה הם תמיד כותבים..

והיא נוראית
יש לה קול אולי מקצועי, אבל אני מתחלחלת לשמוע אותה. או לראות אותה..יש לה תנועות מגעילות..בכלל, ההתנהגות שלה מעצבנת אותי S:

למעלה