שרשור הלילה מתחיל ......

שלום חברים שלי געגעתי ../images/Emo24.gif

חתולון אומנם את שמי לא הזכרת אבל בטוחה שלא לזה התכוונת ראיתי פתחתם שורשורון אז הגעתי דבר ראשון נמאס לשכב כל היום במיטה אוף כמה מבאס שאני חולה אז מה שלומכם חברים יאללה תכניסו אותי לעיניינים געגעתי אל כולכם כי אני אחת משלכם קרן אור לי יקירה מה שלומך ואיך בעבודה? קליאו מתוקה ומקסימה יאללה שרשרי זוהי המשימה וואי את מי שכחתי כנראה זה בגלל שעל הראש נפלתי אז ממי ששכחתי אבקשה סליחה וחוזרת אני למחילה ערב טוב לכולם/ן הנני כאן

ד ו ר י ן

New member
ערב טוב לכל החברות/ים

רואה אני שהתחלתם במלאכת השרשורים אז מצטרפת אני אליכם עד שאלך להירדם האמת לא יודעת מה יצא לכם ממני היום אני די עייפה ונמצאת עדיין בתוך חלום

אוףףףףףףףףףףףףף../images/Emo4.gif

הפורום הזה כל כך איטי יאללה מתחיל לעצבן אותי השירשור נשלח בטעות פעמיים רגע ארגע אשתה לי כוס מים דורין החמודה יאללה לשרשר זוהי עבודה תתחילי לשרשר עוד היום ותצאי מהר מהחלום סער תכין לי תה בבקשה כי עכשיו אני רוצה ואני מאוד קשה טוב נו תביא קצת חסה אולי אצא לי קצת מהבאסה קרן אור לי יקרה ההוא מהתמונה ניראה לי מרגיש רע וואלה יש לו אחלה חדק בא לי ממש ללחוץ על ההדק

דווח ......מהמחלה../images/Emo7.gif

טוב שמעתי בקשה לספר מה עובר עליי כשאני חולה אכן זוהי בעיה כי אני במיטה לא רגועה מרגישה קוצים בישבן נמאס לי לשכב כל הזמן הלכתי לרופאה אמרה לי תרימי חולצה בבקשה שמה עליי סטטוסקופ אמרה לי ניראה לי זה הסוף לא לא הסוף שלי זה פשוט הסטטוסקופ הראה שלילי אין מספיק חמצן לריאות חייבת להפסיק עם הסיגריות האבחנה כך קבעה יש לך דלקת ריאות חמורה נתנה לי מרשמים לאנטיביוטיקה ומשאפים הקוצר נשימה זרק אותי ממש למיטה המשאף עם הקורטיזון נותן לי להרגיש כמו בלון אוף נמאס לי חבריי רוצה כבר להחלים עד בלי דיי נקווה שישפיעו עלי המשאפים והכדורים ולא אתאשפז בבית החולים ושם לא יהיה מי שבי יתחשב ויביא לי לשם תמחשב

חתולון*

New member
לדיווח המפורט חן יקרה

אומר רק תהיי בריאה
ותני לי לדבר עם חיים חתולון

ד ו ר י ן

New member
חןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

אחותי את הורגת אותי מצחוק הבאת כאן דיווח מפורט לפורטרוט מקווה גם אני שישפיע עלייך כבר משהו כי האמת היא שמחלתך נמאסה אפילו לנו מאחלת לך החלמה מהירה ומושיטה לך את ידי האחת לעזרה רק אחת אני מצטערת כי עם השנייה אני במקלדת

והנה שושה פשושה הצטרפה../images/Emo23.gif

ואני כולי שמחה וגילה אחותי היקרה לי מכל העולם איך היתה החגיגה עם כולם יום הולדת ליהונתן בן כמה הוא הקטן? ואיך היפיפיה שלך , נהנתה? בטח פיזזה, רקדה , הקטנה והאמא היפה, מאושר קרנה ממראה בתה, שכולם אוהבים אותה

ד ו ר י ן

New member
נשמתיייייייייייייייי ../images/Emo24.gif

אין עלייך בעולם אוהבת אותך יותר מכולם היומולדת של יהונתן הייתה חבל על הזמן מה את מצפה מיומולדת של ילד בן שלוש חטפתי שם כזה כאב ראש הקטנה שלי פיזזה ורקדה עד שלבסוף הגיעה העוגה "איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ?" ....

חתולון*

New member
דורין

אותך לא שכחתי, לשם שינוי דורין מספיק את העייפות, ובלי מסתורין בואי איתנו לשוטט על הגבעות ולש נשכח שכולנו עם טבעות נגלוש בתפוז, נשוט בסירה ונחזור לשרשר ולחרוז בדהירה... חתולון

ד ו ר י ן

New member
חתולוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

אליך התגעגעתי בשישי שבת אוסיף ואומר שלא מעט שמעתי הסתפרת ודפקת פן את כל זה סיפרה לי חברתנו חן אמרתי לה שאוהבת אותך יותר פרוע אז אנא ממך בל נהפוך את המצב ליותר גרוע מבקשת ממך שוב את השיער להאריך שתחזור ותהיה חתול חתיך

חתולון*

New member
דורין..... אני משתגע!!!!

איך השמועה עברה לה מהר ואח"כ אני מתחיל להצטער אכן, ביום שישי קיצרתי שערותיי וזה מצא חן בעיני בנותיי עם המשקפיים ועם הקסדה נראה כמו שריף, שהולך לעבודה אני כבר לא חתיך ובגילי המופלג נשאר לי רק לשרשר ולצפות לכוכב בתג חתולון

שייכת

New member
מתייצבת לצו 8

את כל החרוזים בביתי ניסיתי להשחיל לשרשרת, אבל מישהו כנראה רצה אחרת. באה חתולה אחת חכמה וחשבה השרשרת בשבילה עכשיו כל החרוזים מפוזרים על הריצפה... לילה נפלא לכל החורזים והחורזות, אני ברשותכם אלך לחזר אחרי קיימת ולא מישהו אחר.

חתולון*

New member
שייכת

צו 8 היה בשבוע שעבר ונחש צפע מזמן כבר עבר השחילי ת´חרושים ישר לשרשרת ובואי נחרוז שרשור לתפארת בעצם..... אני הולך כרגע לישון לילה טוב לכולם/ן חתולון

טוב חברים../images/Emo24.gif

עכשיו אני פורשת לישון מרגישה כאבים בגרון הגוף כולו מכווץ והזמן אצלי לא רץ קשה לי פה הרבה לשבת למרות שרציתי להמשיך בשרשור הרכבת אומר לילה טוב לכולם/ן מקווה שכולם תיהיו פה מחר בזמן לילה טוב חברים

חתולון*

New member
לילה טוב לכולם/ן ללא יוצא מהכלל

לילה טוב ובריאות לחן
ולכולן אוסיף גם ליטוף ונישוק חתולון

ד ו ר י ן

New member
חתולוןןןןןןןןןןןןןןןן

אתה ממש חוצפן משאיר אותנו כך כאן הרי אתה פתחת את השרשור לכן מעבירה אליך את זכות הדיבור ומה יש לך לומר להגנתך ?

חתולון*

New member
אני חוצפן????

פתחתי את השרשור וסוגר אותו הבוקר נראה אם יחזיק כמו קלף של ג´וקר חתולון

למעלה