שרשור הלילה מתחיל ......

חתולון*

New member
שרשור הלילה מתחיל ......

כל מי שמרגיש או מרגישה שזו הדרך הנכונה והרגישה לכתוב כאן מכל הלב ובזהירות ולשרשר חרוזים מהר ובזריזות ואם קוראים לך קרן אור לי או סנדי קליאופטרה אם משהו בשבילי ואם את אורקידאה או דורין ממתין לכם/ן לערב מסתורין גם פשוט אישה נורית ושייכת בואו כולן ונראה לאן הרוח מושכת חתולון

ממשיכה:)

מרגישה שהגעתי למקום מאוד נחמד אם הרבה חברים שיכולים להיות לעד חלקם קוראים, מתרשמים ומסתתרים וישנם חברים שבכיף מגיבים בסך הכל, מרגישה שאני כותבת למען עצמי, אך תמיד אוהבת שמגיבים ויש פידבק חיובי או שלילי העיקר שכולם כאן יהיו בריאים

חתולון*

New member
קרן אור לי

סוף סוף הגעת, למה לקח זמן הכנתי שתייה וגם אזני המן אכן, המקום הוא נחמד וסוער במיוחד כשסער בשעה כזו ער אבל, אין לנו מלחמה עם אף אחד כי כל אחד כאן, הוא יחיד ימיוחד חתולון

הייתי בספורט, עליו לא מוותרת

שבתי במהרה, ראיתי סרט ואז ישר לארוחה, הייתי רעבה ראיתי קצת יצפאן, היה סבבה וראיתי שרשור אז ממשיכה אך לא התכוונתי בתגובה למלחמה כולם נחמדים, כולם חביבים אך זו דעתי, ויש כאלה שאיתי מסכימים

חתולון*

New member
קרן אור לי

יופי שהגעת משיעור הספורט וגם סיימת את בית ספר אורט עכשיו כולנו בחדר נשואים וחלק מאיתנו אפילו משתאים אין צורך להיות חבר עם כרטיס מועדון בואו לשרשר, נוותר לכם/ן על הפיקדון חתולון

sahr12

New member
ערב נפלא לכם זוג החרוזים...

גם אני הייתי בספורט,מתחתי שרירים.. עכשיו מנשנש חסם עם שאר עשבים שוטים... בערב הייתי אצל רופאה שאיבחנה לי שפשפת בשק האשכים... נתנה לי משחה וביקשה שאשאיר את הביצים תלויים...חחחחחחחח לא לובש תחתון צמודים! ביקשה וחשפה ניבים מוזהבים... טוב,טוב דוקטור אמרתי ומיהרתי להרים מחתונים... לך תדע איזו תעודה מזוייפת...היא קנתה בכמה רובלים... אז תסלחו לי לרגע...המים רותחים תה עם נענע..ושלוש כפיות סוכר...אוהב אתכם ממותקים.

חתולון*

New member
סער, אני מקווה

שכאשר שואלים את הרופאה שלך: "מניין באת"? דוקטור? והיא לא עונה מן התחת (מנתחת) ערב טוב סער תביא ת´תה ובוא חתולון

קרמבובת

New member
חתולון קושקושון

מה שכחת דבר ראשון? למצוא חרוז לקרמבו לפני שתלך לישון כי אם אני כבר כאן יהיה כאן בלגן אם לא תמצא לי סידור לניק ששמתי לך על השולחן

חתולון*

New member
קרמבו

אני יודע שאת יודעת ועלי לפעמים קובעת את שונאת את מספרך האישי כי האפס הוא המספר השישי קרמבו בת 90000 הוא מספרך אנו אוהבים אותך, ועוד איך חתולון

חתולון*

New member
קליאופטרה

שברו את הכלים? זה הבל הבלים בואי תצטרפי אלינו או שנישאר רק שנינו יאללה בואי לשרשר ונשמור על קשר המחשב בקושי עובד....... אעלק אינטרנט מהיר חחחחחח חתולון

orquidea

New member
ערב טוב לחתולון...

שרשור הלילה שלך מתחיל ואתה כל הערב תחרוז חרוזים ולא יהיה לך זמן בשבילי

חתולון*

New member
אורקידאה יקרה

הגעתי סוף סוף אלייך אורקידאה ומלוא תשומת הלב כרגע ידידה אך תקחי ללב, שאני כאן משרשר תראי שאפילו סער מאשר סיבוב החרוזים הלילה רק התחיל ובסוף נחליט את מי להשחיל לא חלילה להשחיל ברצינות רק בשרשורים והרבה מתינות תמשיכי איתנו ויהיה לך טוב חתולון

חתולון*

New member
קישתאאאאא..... קרן אור לי

אותך למורה שלך שהוא בצלילה שתמונות כאלה מפחידות בלילה אני אחלום בלילה על האף ולך יהיה חלומי מצורף חתולון

שלום חברים שלי געגעתי ../images/Emo24.gif

חתולון אומנם את שמי לא הזכרת אבל בטוחה שלא לזה התכוונת אריתי פתחתם שורשורון אז הגעתי דבר ראשון נמאס לשכב כל היום במיטה אוף כמה מבאס שאני חולה אז מה שלומכם חברים יאללה תכניסו אותי לעיניינים געגעתי אל כולכם כי אני אחת משלכם קרן אור לי יקירה מה שלומך ואיך בעבודה? קליאו מתוקה ומקסימה יאללה שרשרי זוהי המשימה וואי את מי שכחתי כנראה זה בגלל שעל הראש נפלתי אז ממי ששכחתי אבקשה סליחה וחוזרת אני למחילה ערב טוב לכולם/ן הנני כאן

ערב טוב אהובה../images/Emo24.gif

התגעגעתי נורא אך מה לעשות , קרסתי בעבודה, עם ניירת ערמתי חשבתי כל הזמן לצלצל אך הזמן עבר , תודה לאל מחכה למחר בכליון להתראות מחר עם דורין

חתולון*

New member
כן חן המקורית, ערב טוב ../images/Emo24.gif

נכון, שמך נשמט בטעות ועיני כולן כאן משתאות אני חוזר בי ולא התכוונתי מנזיפתך כמעט ואני התאבנתי אין צורך לספר לך על כל העיניינים תצטרפי אלינו ונבנה בניינים מאחל לך בריאות והחלמה מהירה עלי על הסוס בואי בדהירה כתבי חוויות משכיבתך שם בבית, חולה אל תכנסי למחילה, תהיי בריאה ועולה!!!! חתולון

למעלה