שרשור הכרת הפורום!

עונה =]

שם: מוריאל עגיילים??פירסינג?או משו כזה? חור אחד בכל אוזן.. חח קעקועים: בעעעע לא סובלת גובה: 1.63 בערך מידת נעליים: 40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח אחד קטן גיל: 14 וחצי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: בטח.. שלא.. שפות: עברית, ערבית (בערך) אנגלית (בקושי) חח האחרון ש... ספר שקראת: ממ.. שכחתי איך קוראים לו.. משלחת לחו"ל או משו כזה סרט מושכר שראית: יאוו ראיתי לפני כמה זמן ושכחתי איזה.. סרט בקולנוע: תיכון בהיי .. סרט יפה שיר ששמעת: בסוף העולם של נינט טייב.. שיר 100מם השיר שנתקע לך בראש: בסוף העולם הדיסק שקנית: האמת היא שממזמן כי אני לא קונה דסקים.. אם אני שומעת מוזיקה אז זה במחשב.. הדיסק ששמעת: לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת כי חזרתי אתמול מהכנרת.. איש שחשבת עליו: --חסוי-- מסר: ממ.. מאיזה חבר בקומונה נראה לי האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: פחח אין לי ואני לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: רק את הרכבת הרים הישנה בלונה פארק.. כי היא לא מפחידה.. חח את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי =/ עלית על הקומבה? לא עלית על האנאקונדה? לא יש ללך פחד גבההים? לא בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מה בדיוק להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודעת.. האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: יכול להיות... אי פעם שיקרת: כן אבל שקר קטן
אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 פעמים ממש.. כל השאר סתם מחבבת / דלוקה... נשבר לך הלב: לא יודעת שברת לבבות: לא יודעת.. נישקת בנות: 0 נישקת בנים: --חסוי-- השם שלך הופיע בעיתון: שהייתי תינוקת בעיתון אחד ובשנה שעברה בעיתון בית הספר.. התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: כל סוכריה שקיימת סרט מצויר: שרק קורנפלקס: כריות מסטיק: אפרסק מנגו צבע: ורוד יום בשבוע: אני יודעת? לא משנה... היום הכי לא מועדף: לא משנה.. חורף\\קיץ: שיש קיץ אני רוצה חורף ושיש חורף אני רוצה קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אח שלי.. חח צעק עליך: אח שלי (חוצפן) שלח לך אימייל: אין לי כח לבדוק.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? רק למשפחה.. חח הופעת בציבור בפיג'מה? כן.. בכיתה ז' היינו צריכים בשבוע של פורים לבוא יום אחד עם פיג'מות.. באתי אבל אחר כך החלפתי לבגדים רגילים.. בכית בסרט? לא היית על במה? בטח חשבת שאת\\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן =/ הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: ממ.. בסוף העולם, לא בא לי לשמוע, נבראתי לך.. ועוד שאני לא זוכרת כרגע אוכל אהוב: אין ממש.. אבל אני אוהבת ג'חנון
תוכנית אהובה: השמיניה.. פינת אור וקטנטנות =[ ספורט אהוב: קפיצה לגובה ולרוחק תחביב: לצייר ולשיר זמר/זמרת/להקה אהובים: לירון לב ... עיתון אהוב: אין.. מה השעה עכשיו? 10:48 תפוח או בננה? תלוי המצברוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להתכונן לבוחן באלגברה וגאומטריה.. =// בעעעע איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? מאיפה לי? לא הייתי בא'פחד מהם.. אתה משועמם/ת? לע רעש אחרון ששמעת? מישו מתחבר למסן ריח האחרון שהרחת? אממ... הריח של העוגה שאכלתי בבוקר
זה הסוף....... ועכשיו אני יתחיל!!!. בהצלחה =]

עדידוש

New member
עונה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

קצת בכללי... שם: עדי עגיילים??פירסינג?או משו כזה?
פירסינג לא..אבל עגילים רגיל כן
קעקועים: לא
גובה:
מידת נעליים:36-37
צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: אחות
אין שפות: עברית וקצת אנגלית וספרדית
האחרון ש... ספר שקראת:
הארי פוטר
.. סרט מושכר שראית: לא רק שוטרת 2..לא משהו\-: סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: Iris
השיר שנתקע לך בראש: Iris
הדיסק שקנית: שירי מיימון
הדיסק ששמעת: שירי מיימון
האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי
האיש שהתקשר אליך:עוד חברה שלי
תוכנית טלוויזיה שראית: מגרש ביתי בדי וי די
איש שחשבת עליו:וואי לא זוכרת מסר: האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ..לא
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי..\-: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: פריז ולונדון
עלית על הקומבה?
עלית על האנאקונדה?
יש ללך פחד גבההים?לא
בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:לא
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא
תוכנית ההתנתקות של שרון:לא
האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא חח
אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים\-: נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא נישקת בנות: לא נישקת בנים:
השם שלך הופיע בעיתון:כן
התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סבבה
ממתק: מקופלת
סרט מצויר: במבי ומלך האריות
קורנפלקס:כריות
מסטיק: בזווווקה
צבע: כחול\תכלת יום בשבוע:שלישי..הכי קצר
היום הכי לא מועדף: שני
הכי ארוך חורף\\קיץ:חורף
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה:אמא שלי נראה לי הלכת איתו לסרט:חברות צעק עליך:המורה
שלח לך אימייל:חברה
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט? המווון פעמים
היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?:כןןן הורידו אותך כיתה?לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? לא
דברים אהובים:אממ..חיות
שיר אהוב:Iris
אוכל אהוב: קרפ\וואפל בלגי
תוכנית אהובה: מגרש ביתי, או סי, משחק החיים,טלנובלה בעמ והשמינייה
ספורט אהוב: טניס
תחביב: ריקוד ותאטרון
זמר/זמרת/להקה אהובים: זמרת שירי מיימון
זמר..עיברי לידר
עיתון אהוב: מה השעה עכשיו? 10:55 תפוח או בננה? תפוח
כחול או אדום? כחולל
סתיו או אביב? אביב
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? סימס
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב אתמול תיכון או אוניברסיטה? לא הייתי באוניברסיטה אז כנראה שתיכון
אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? הפלאפון של אחותי ריח האחרון שהרחת? עוגת דבש
זה הסוף....... ועכשיו אני יתחיל!!!

revixox

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

קצת בכללי... שם: רויטל עגילים??פירסינג?או משו כזה?: עגילים-עגיל בכל אוזן קעקועים: אין גובה: אני פצפונת, 1.63 מידת נעליים: 37,38 צבע שיער: חום-ג'ינג'י כהה אחים/אחיות: אח אחד גיל: יהיה 14 ב-20 לחודש משקפיים: אין גשר: יש אבל בשלבי סיום עבר פלילי: חח ממש לא שפות: עברית, אנגלית, ספרדית, צרפתית וקצת רוסית האחרון ש... ספר שקראת: הרוזן ממונטה קריסטו-ממליצה! סרט מושכר שראית: פגוש את הפוקרס-1 ו-2 סרט בקולנוע: מלחמת העולמות-ממליצה! שיר ששמעת: IN A MANNER OF SPEAKEN השיר שנתקע לך בראש: פס ליום אחד הדיסק שקנית: עידן רייכל הדיסק ששמעת: עידן רייכל האיש שהתקשרת אליו: יהב-חברתי הכי טובה האיש שהתקשר אליך: עינת-בת דודתי תוכנית טלוויזיה שראית: בטיפול איש שחשבת עליו: מיכאל אלוני מסר: אל תפסיקו לחלום האם... את דלוקה על מישהו: בהחלט את רוצה לגור במקום אחר: כן את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא כל כך אבל כן את רוצה עוד פירסינג: אולי עוד אחד באוזן ודי את אוהבת רכבות הרים: כן אבל עליתי רק על 2 את היית בחו"ל[אם כן איפה]: כן, בצרפת ובספרד עלית על הקומבה?: לא עלית על האנאקונדה?: לא יש לך פחד גבההים?: לא בעד/נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד אבל יש לזה כמה חסרונות להרוג אנשים: ברור שנגד עישון אצל בני עשרה: נגדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדד תוכנית ההתנתקות של שרון: קצת נגד וקצת בעד האם את... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: אוווו כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 פעמים נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: המון חיחי סתם לא יודעת נישקת בנות: אף פעם נישקת בנים: כמה פעמים, מי סופר? השם שלך הופיע בעיתון: פעם 1 התחרטת על דברים שעשית: המון פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: אלאדין קורנפלקס: כריות מסטיק: כל מסטיקי MUST צבע: כחול, ורוד ואדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון וחמישי חורף/קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ידיד שלי ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: בת דודה שלי צעק עליך: חברה שלי שלח לך אימייל: דודה מחו"ל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: ברור הופעת בציבור בפיג'מה: לא בכית בסרט: כן היית על במה: לא פעם אחת חשבת שאת הולכת למות: כן, כשחליתי נכשלת במקצוע: כן הורידו אותך כיתה: לא הקפיצו אותך כיתה: לא רצית להיות המין השני: ממש לא דברים אהובים... שיר אהוב: YOU'R BEAUTYFULL אוכל אהוב: חומוס ובמבה עם קולה תוכנית אהובה: השמינייה ספורט אהוב: כדורגל ושחייה תחביב: אין ממש זמרת אהובה: שירי מימון עיתון אהוב: ראש1 מה השעה עכשיו: 11 וחצי תפוח או בננה: בננה כחול או אדום: שיט.. אוף נו, כחול סתיו או אביב: אביב מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת תסיימי את זה: פיפי איזה ארוחה אחרונה אכלת: תפוח בדבש תיכון או אוניברסיטה: תיכון את משועממת: כן רעש אחרון ששמעת: צלצול פלאפון ריח האחרון שהרחת: דבש

../images/Emo26.gif

שם: טל
עגיילים??פירסינג?או משו כזה? לא.. אפילו לא באוזניים קעקועים: לא.. גובה: לא יודעת נראה לי 165.. אני מקווה.. חחח מידת נעליים: 41-42 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות אחת
זה מספיק לי, תודה
משקפיים? אין, אבל אני צריכה...
עצלנית שכמוני
גשר? יש, כי אבא נזכר שאני צריכה גשר רק בכיתה י' עבר פלילי: אין לי |מלאכית| שפות: עברית, אנגלית, קצת ספרדית, קצת תימנית, ערבית האחרון ש... ספר שקראת: The Science of Discworld II- The Globe של טרי פראצ'ט סרט מושכר שראית:
פסטיגל 97 ^^ טל מוסרי רולז
סרט בקולנוע: ממלכת גן עדן :-O אמ.. בעצם לא.. נרהא לי ארבעת המופלאים...
לא זוכרת
שיר ששמעת: שיר השכונה השיר שנתקע לך בראש: מדבר אל עצמי.. של טל מוסרי
: "אז אני עוצר, מדבר עם עצמי איזה כיף לדבר איתי אל תמהר, אני אומר לעצמי איזה כיף שיש לי אותי" או משהו כזה
הדיסק שקנית: מישהו צריך לקנות לי את הדיסק של אוהד חיטמן
הבטיחו לי אותו..
הדיסק ששמעת: Coast to Coast של ווסטלייף האיש שהתקשרת אליו: אבא.. לפני מלא זמן.. חחח האיש שהתקשר אליך: לא יודעת.. מישהו מצלצל לבית שלי כבר כמה שעות אבל אין לי כוח לענות^^ תוכנית טלוויזיה שראית: צוות לעניין איש שחשבת עליו:עתליה, אמא, אדם מסר: האם... את/ה דלוקה על מישהו: על שני מישהואים
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, הייתי ביוון
רודוס, בקפריסין
לימסול ובטורקיה
אלניה
עלית על הקומבה? מה זה בכלל?:-O עלית על האנאקונדה? לא יש ללך פחד גבההים? לא בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד.. להרוג אנשים: תלוי מי.. מחבלים, אנסים ורוצחים -כן! עישון אצל בני עשרה: נ=ג=ד
סיגריות? אין מצב!
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא!! תוכנית ההתנתקות של שרון: לא תירא ישראל כי השם אלוקיך עמך!! תוכנית ההתנתקות זה רע!!!!!! האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא (שאלה מטומטמת..) אי פעם בכית על בן: לא(גם כן לא הברקה) אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא מספיק
נשבר לך הלב: פעמיים.. שברת לבבות: לוידעת.. נישקת בנות: שאלה טיפשית לא עונה עליהההההה נישקת בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: השם לא אבל תמונה שלי כן!! (אגב.. מי שגר פה בהרצליה יכול לראות ת'תמונה שלי בקול הרצליה השבוע!!!!!!!) התחרטת על דברים שעשית:כן, זה טבע האדם דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: גילי
ומילה בת 3 אותיות: אדם!!
ממתק: שוקולד וטופי! סרט מצויר: מולאן! קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: MUST מנטה צבע: כחול, ירוק יום בשבוע: שלישייייייי היום הכי לא מועדף: רביעי
בעעע
חורף\\קיץ: שניהם
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! ראה אותך בוכה: מממ ? הלכת איתו לסרט: אחותי.. צעק עליך: אמא שלי שלח לך אימייל: אדם האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, אבל אהבה אפלטונית.. הופעת בציבור בפיג'מה? ממ.. כן.. בכית בסרט? מלך האריות.. היית על במה? למדתי בבית ספר לאומניות, מה נראה לכם? חשבת שאת\\ה הולך למות? לעעעעעעע נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא (שאלה טיפשית) דברים אהובים: יש יותר מדי.... שיר אהוב: Loneliness knows me by name של ווסטלייף אוכל אהוב: אוכל של אמא..במיוחד מוקפץ של אמא
תוכנית אהובה: השמיניה! לא כולל שירות! לויס וקלארק! ספורט אהוב: כל משחקי הכדור.. תחביב: קריאה, כתיבה ,מחשב, שמיניה זמר/זמרת/להקה אהובים: ווסטלייף, בקסטריט בויז, סימפל פלאן, אוהד חיטמן, עידו מוסרי (האח השולט! של טל), מירי מסיקה, גלעד שגב, אטומיק קיטן עיתון אהוב: ממ.. מעריב לנוער מה השעה עכשיו? 13:00 תפוח או בננה? תפוח זהב
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לראות טלויזיה/ לראות משהו שהורדתי
איזה ארוחה אחרונה אכלת? שוקולד
תיכון או אוניברסיטה? תיכון, אוניברסיטה זה מעצבן! אני יודעת.. למדתי שם.. אתה משועמם/ת? משועממת מספיק כדי לעשות את השאלון הזה
רעש אחרון ששמעת? טלויזיה מהסלון ריח האחרון שהרחת? של פיצוחים עוד מעט אוסיף לינק לתמונה שלי,,,,זאת אומרת, אם תרצו

שלייי ודרך אגב חדשה!

שם: סתיו עגיילים??פירסינג?או משו כזה? עגילים באוזן נחשב? קעקועים:חינה
גובה:1.62 מידת נעליים:39 צבע שיער: חום אחים/אחיות:שתים לצערי גיל:14 לפני 3 ימים אאאאאאא
משקפיים? רק לטלוויזיה גשר? לא!!!
עבר פלילי: מה אני נראת לכם? שפות: עברית האחרון ש...
ספר שקראת:אמ..... שהכריחו אותנו מהבצפר סרט מושכר שראית: פתאום 30 סרט בקולנוע:לדפוק חתונה
שיר ששמעת:אהבה קטנה השיר שנתקע לך בראש:מהלבבב חחחח
הדיסק שקנית:רק צורבת וגם לפעמים הדיסק ששמעת:של חברה אני אפילו לא זוכרת מזה היה האיש שהתקשרת אליו:החברה הכי טובה שלי האיש שהתקשר אליך:דודה שלי תוכנית טלוויזיה שראית:אבודים איש שחשבת עליו:מישווו
מסר:
האם...
את/ה דלוקה על מישהו: יאפ
את/ה רוצה לגור במקום אחר:מי לא? את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:מזה לא!!! את/ה רוצה עוד פירסינג:הלוואי והיה לי אחד וכן את/ה אוהבת רכבות הרים:מתה עליהם את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:יאפ עלית על הקומבה?כן עלית על האנאקונדה?כן יש ללך פחד גבההים?לא מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:לא יאקקק
נסיעה במכונית אחרי ששתית:אין מצב תוכנית ההתנתקות של שרון:נגדד אי פעם בכית על בת:שרבתי איתה כאסח אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן מי לא? אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... מה היית מאוהבת:ברור נשבר לך הלב: כן מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק: שוקולד יאמי סרט מצויר:ארתור קורנפלקס:טעיםםם מסטיק: תמיד תמיד ! צבע: ורוד ואני לא פקאצה יום בשבוע:שבת חופש חורף\\קיץ:חורף הלכת איתו לסרט:חני צעק עליך:אמא האם אי פעם... בכית בסרט?ברור היית על במה?יאפ מה השעה עכשיו?14:15 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב?סתיו {חחח השם שלי} מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? כלום שמחתי לענות

בלי ש ם

New member
עונה

שם: נרקיס עגיילים??פירסינג?או משו כזה? חורים באוזניים אבל אני לא שמה עגילים בכל מקרה.. קעקועים: אין גובה: 1.65 פלוס (לא מדדית את עצמי הרבה זמן...) מידת נעליים: 40-39 צבע שיער: בלונדיני אחיות: 2 גיל: 16 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית ערבית עברית וממש קצת ספרדית האחרון ש... ספר שקראת: כל החיים לפניו סרט מושכר שראית: --- סרט בקולנוע: האחים גרים למבוגרים בלבד שיר ששמעת: --- השיר שנתקע לך בראש:--- הדיסק שקנית: --- הדיסק ששמעת: --- האיש שהתקשרת אליו: הילה האיש שהתקשר אליך: הילה תוכנית טלוויזיה שראית: ---- איש שחשבת עליו:--- מסר:---- האם... את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: כן את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: כן את אוהבת רכבות הרים: לא את הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא עלית על הקומבה? לא עלית על האנאקונדה? לא יש ללך פחד גבההים? כן בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: לא בעד ולא נגד האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: לא דברים מועדפים... ממתק: שוקולד סרט מצויר: ----- קורנפלקס: --- מסטיק: בזוקה צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: חמישי חורף\\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: ---- שלח לך אימייל: --- האם אי פעם... הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא יודעת דברים אהובים: הרבה שיר אהוב: אין אוכל אהוב: קוסקוס של סבתא תוכנית אהובה: השמיניה ספורט אהוב: אין תחביב: אין ספציפי זמר/זמרת/להקה אהובים: אין עיתון אהוב: אין מה השעה עכשיו? 14:36 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אף אחד משניהם מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לקרוא מה אחרים רשמו איזה ארוחה אחרונה אכלת? קוסקוס של סבתא תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? הקלדה על המקלדת ריח האחרון שהרחת? ----- זה הסוף....... ועכשיו אני יתחיל!!!

למעלה