מ ו ר י א ל ו ש
New member
עונה =]
שם: מוריאל עגיילים??פירסינג?או משו כזה? חור אחד בכל אוזן.. חח קעקועים: בעעעע לא סובלת גובה: 1.63 בערך מידת נעליים: 40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח אחד קטן גיל: 14 וחצי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: בטח.. שלא.. שפות: עברית, ערבית (בערך) אנגלית (בקושי) חח האחרון ש... ספר שקראת: ממ.. שכחתי איך קוראים לו.. משלחת לחו"ל או משו כזה סרט מושכר שראית: יאוו ראיתי לפני כמה זמן ושכחתי איזה.. סרט בקולנוע: תיכון בהיי .. סרט יפה שיר ששמעת: בסוף העולם של נינט טייב.. שיר 100מם השיר שנתקע לך בראש: בסוף העולם הדיסק שקנית: האמת היא שממזמן כי אני לא קונה דסקים.. אם אני שומעת מוזיקה אז זה במחשב.. הדיסק ששמעת: לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת כי חזרתי אתמול מהכנרת.. איש שחשבת עליו: --חסוי-- מסר: ממ.. מאיזה חבר בקומונה נראה לי האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: פחח אין לי ואני לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: רק את הרכבת הרים הישנה בלונה פארק.. כי היא לא מפחידה.. חח את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי =/ עלית על הקומבה? לא עלית על האנאקונדה? לא יש ללך פחד גבההים? לא בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מה בדיוק להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודעת.. האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: יכול להיות... אי פעם שיקרת: כן אבל שקר קטן
אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 פעמים ממש.. כל השאר סתם מחבבת / דלוקה... נשבר לך הלב: לא יודעת שברת לבבות: לא יודעת.. נישקת בנות: 0 נישקת בנים: --חסוי-- השם שלך הופיע בעיתון: שהייתי תינוקת בעיתון אחד ובשנה שעברה בעיתון בית הספר.. התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: כל סוכריה שקיימת סרט מצויר: שרק קורנפלקס: כריות מסטיק: אפרסק מנגו צבע: ורוד יום בשבוע: אני יודעת? לא משנה... היום הכי לא מועדף: לא משנה.. חורף\\קיץ: שיש קיץ אני רוצה חורף ושיש חורף אני רוצה קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אח שלי.. חח צעק עליך: אח שלי (חוצפן) שלח לך אימייל: אין לי כח לבדוק.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? רק למשפחה.. חח הופעת בציבור בפיג'מה? כן.. בכיתה ז' היינו צריכים בשבוע של פורים לבוא יום אחד עם פיג'מות.. באתי אבל אחר כך החלפתי לבגדים רגילים.. בכית בסרט? לא היית על במה? בטח חשבת שאת\\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן =/ הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: ממ.. בסוף העולם, לא בא לי לשמוע, נבראתי לך.. ועוד שאני לא זוכרת כרגע אוכל אהוב: אין ממש.. אבל אני אוהבת ג'חנון
תוכנית אהובה: השמיניה.. פינת אור וקטנטנות =[ ספורט אהוב: קפיצה לגובה ולרוחק תחביב: לצייר ולשיר זמר/זמרת/להקה אהובים: לירון לב ... עיתון אהוב: אין.. מה השעה עכשיו? 10:48 תפוח או בננה? תלוי המצברוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להתכונן לבוחן באלגברה וגאומטריה.. =// בעעעע איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? מאיפה לי? לא הייתי בא'פחד מהם.. אתה משועמם/ת? לע רעש אחרון ששמעת? מישו מתחבר למסן ריח האחרון שהרחת? אממ... הריח של העוגה שאכלתי בבוקר
זה הסוף....... ועכשיו אני יתחיל!!!. בהצלחה =]
שם: מוריאל עגיילים??פירסינג?או משו כזה? חור אחד בכל אוזן.. חח קעקועים: בעעעע לא סובלת גובה: 1.63 בערך מידת נעליים: 40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח אחד קטן גיל: 14 וחצי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: בטח.. שלא.. שפות: עברית, ערבית (בערך) אנגלית (בקושי) חח האחרון ש... ספר שקראת: ממ.. שכחתי איך קוראים לו.. משלחת לחו"ל או משו כזה סרט מושכר שראית: יאוו ראיתי לפני כמה זמן ושכחתי איזה.. סרט בקולנוע: תיכון בהיי .. סרט יפה שיר ששמעת: בסוף העולם של נינט טייב.. שיר 100מם השיר שנתקע לך בראש: בסוף העולם הדיסק שקנית: האמת היא שממזמן כי אני לא קונה דסקים.. אם אני שומעת מוזיקה אז זה במחשב.. הדיסק ששמעת: לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת כי חזרתי אתמול מהכנרת.. איש שחשבת עליו: --חסוי-- מסר: ממ.. מאיזה חבר בקומונה נראה לי האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: פחח אין לי ואני לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: רק את הרכבת הרים הישנה בלונה פארק.. כי היא לא מפחידה.. חח את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי =/ עלית על הקומבה? לא עלית על האנאקונדה? לא יש ללך פחד גבההים? לא בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מה בדיוק להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודעת.. האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: יכול להיות... אי פעם שיקרת: כן אבל שקר קטן