שרשור הכרת הפורום!

nivy0

New member
שרשור הכרת הפורום!

אצל המון פורומים עושים את זה כל אחד שם תמונה שלו וכותב קצת על עצמו אולי מישו ישים שאלון שכל אחד יענה עליו ועעם תתמונה שלו???טוב נראה לי שאני יתחיל! קצת בכללי... שם: עגיילים??פירסינג?או משו כזה? קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: גיל: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: האחרון ש... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: מסר: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: עלית על הקומבה? עלית על האנאקונדה? יש ללך פחד גבההים? בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: חורף\\קיץ: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? זה הסוף....... ועכשיו אני יתחיל!!!

עונה חחח

שם: אסטר
עגיילים??פירסינג?או משו כזה?:יש לי 3 באוזניים
קעקועים:
נוט גובה: 1.58 כולה בת 12 מה?! חחחחח מידת נעליים:40
צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 3 אחים (22,26 ו27
) גיל:12 וחצי משקפיים? לא
גשר?
יש עבר פלילי: גנבת מסטיק מאחי?
שפות: עברית
האחרון ש... ספר שקראת: "צמרמורת" - "הילדה שצעקה...מפלצת!" סרט מושכר שראית: הצלצול
אמאלה סרט בקולנוע:מ
סקר
שיר ששמעת: "bad day" השיר שנתקע לך בראש: יה ביוטיפול... הדיסק שקנית: קניתי סרט לדיוידי..משו על ערפדים הדיסק ששמעת: לוזוכרת האיש שהתקשרת אליו: ואו כמה זמן לא התקשרתי למישהו! *מתקשרת* האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: זינה הנסיכה הלוחמת -תוכנית מומלצת!
איש שחשבת עליו: שירה וילנסקי
מסר: מלירונשו האם... את/ה דלוקה על מישהו: אני בבלבלה עכשיו את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: חחח אהבה אהבה?נו טוב..שיהיה כן את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי פירסינג אבל אני רוצה בגבה את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: טורקיה יוון כפריסין הונגריה עלית על הקומבה? זה בסופרלנד לא? כן עליתי עלית על האנאקונדה? דההה 3 פעמים ברצף יש ללך פחד גבההים? כן חחח בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא? להרוג אנשים: נוט עישון אצל בני עשרה: ממש לאאאאאאאאאאאאא
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא שותה
תוכנית ההתנתקות של שרון: עזבו אותי מפוליטיקה האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: דה?! חחחחח אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: פעמיים
שברת לבבות: פעם אחת:| נישקת בנות:
נישקת בנים: עוד לא..
השם שלך הופיע בעיתון: 3-4 פעמים התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק:במבהההההההההההההההההההההההההההה
סרט מצויר: מדגסקר קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: אדום יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: רביעי חורף\\קיץ: סתיו האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: חברות.. הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אחי חחחח שלח לך אימייל: אמא שלי חחחחח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן
ביסודי..בפורים...יום פיג'מה חחחח בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים- שיר אהוב: roc ya body אוכל אהוב:שניצל\צ'יפס\מלאווח
תוכנית אהובה: השמיניהה
ספורט אהוב: כדורשת תחביב: מחשב
זמר/זמרת/להקה אהובים: אפרת כהן
,הראל סקעת,עברי לידר,שירי מיימון ומאיה בוסקילההההההההההההההה
עיתון אהוב: מעריב לנוער: מה השעה עכשיו?שבע
תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיוו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים תיכון או אוניברסיטה? אנערף אתה משועמם/ת? כןןןןןןןןן רעש אחרון ששמעת? של השירותים ריח האחרון שהרחת? פסטלים

KiShKooSh

New member
חחח גם אני...

ראיתי שאלון שעשיתי בפורום אקזיט הישן ממש מתי שנכנסתי לתפוז שנתיים משהו וכ"ך הרבה השתנה... כל כך הרבה

עונה! חח אוהבת כאלה...

שם: אורטל עגיילים??פירסינג?או משו כזה? אין כלום.. מוזר הא??. קעקועים: לא גובה: 1.48 חח.. מידת נעליים: 35
צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח גיל: 13 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: גנבתי משאית ממוסך שפות: עברית, אנגלית.. האחרון ש... ספר שקראת: האחרון היה משהו עם חופש גדול סרט מושכר שראית: סרט המכשפה ממשהו.. לא זוכרת סרט בקולנוע: תיכון בהיי שיר ששמעת: אווו יש הרבה... gazolina,don't lie השיר שנתקע לך בראש: don't lie הדיסק שקנית: green day הדיסק ששמעת: green day {מין הסתם?..} האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: חברה שלי (אחרת) תוכנית טלוויזיה שראית: מסע קיץ בנים בנות שידור חוזר חח איש שחשבת עליו: לא חשבתי מסר: תיהיו כמו שאתם! האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מזתומרת? את/ה רוצה עוד פירסינג: לא.. וגם אין לי עכשיו את/ה אוהבת רכבות הרים: מתתתתתתתתתתתה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן הייתי בצרפת הולנד בלגיה אנגליה ואיטליה עלית על הקומבה? לא עלית על האנאקונדה? כמעט יש ללך פחד גבההים? לא בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא ממש משנה לי.... להרוג אנשים: לאאאאא עישון אצל בני עשרה: ללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לללללללללללללללללאאאאא תוכנית ההתנתקות של שרון: כן.. נראה לי.. האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: רק שקר לבן ואז אמרתי ת'אמת! אי פעם נעצרת: לא מה אני עברייניסטית? האא שכחתי גנבתי משאית
כמה פעמים... היית מאוהבת: אממממממממ... נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא נישקת בנות: אייייייייייייכככככככככס נישקת בנים: לא ב101 נשיקות רק השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: לא ממש דברים מועדפים... לראות השמיניה! מילה בת 4 אותיות: ניני ממתק: מסטיק סרט מצויר: משפחת סימפסון קורנפלקס: ספרקים מסטיק: עגול אדום צבע: כתום יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף:אין לי ממש חורף\\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא בכיתי כבר איזה שנתיים הלכת איתו לסרט: יציאת כיתה צעק עליך: אח שלי שלח לך אימייל: אני בכלל לא נכנסת אליו האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא חחח בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? לאאאאאאא למה לחשוב??.. נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: טלויזיה חברים מחשב ספורט בלאגנים שיר אהוב: hollaback girl אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: השמיניה! ספורט אהוב: שחיה ריצה תחביב: ספורט זמר/זמרת/להקה אהובים: לינקין פארק! עיתון אהוב: ראש 1 מה השעה עכשיו? חמש וחצי עוד מעט תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו כי יש לי יומולדת! מסנג'ר או אייסיקיו? גם וגם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לראות הויאודי משהו איזה ארוחה אחרונה אכלת? הייתי במסעדה אכלתי ספגטי תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? קצת לפעמים.. רעש אחרון ששמעת? מכוניות ריח האחרון שהרחת? ריח של ביוב שחזרתי הביתה

Super Chuly

New member
איך אני מתה על שאלונים!!!

קצת בכללי... שם: ליהי כהן עגיילים??פירסינג?או משו כזה? אני מתה לפירסינג בגבה, אבל אין לי אומץ קעקועים: בתהליכים של לעשות, בקרוב- הראשון, מתוך שניים (מינימום) גובה: מטר שבעים וקצת מידת נעליים: 39 וחצי צבע שיער: כרגע צבוע לאדום אחים/אחיות: אח קטן בן 13 גיל: 17 וקצת משקפיים? הלוואי גשר? היה, ותודה לאל שנגמר עבר פלילי: חס וחלילה שפות: עברית, אנגלית, ספרדית, וטיהפ גרמנית, צרפתית, ערבית איטלקית והולנדית האחרון ש... ספר שקראת: "כובע זכוכית" של נאווה סמל, וכרגע אני קוראת את "תרה" של צרויה שלו (נדמה לי) סרט מושכר שראית: ואוו זה היה מזמן... אני מקווה ש-VOD נחשב- עונת הדובדבנים, של חיים בוזגלו (מומלץ מאוד אגב...) סרט בקולנוע: נדמה לי ש"צ'רלי בממלכת השוקולד" שיר ששמעת: Ballromm Blitz של ונילה נינג'ה השיר שנתקע לך בראש: Roc Ya Body של MVP (בעעע) הדיסק שקנית: לפני יובלות... Encore של אמינם הדיסק ששמעת: נאו היפ הופ 2 החדש של אח שלי האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי, לאחל לה טיסה נעימה האיש שהתקשר אליך: דוד שלי, לשאול איזה שאלה תוכנית טלוויזיה שראית: התוכנית טיולים המעולה של מייקל פאיילין בערוץ 8 איש שחשבת עליו: אמא מסר: יש שלושה סוגים של אנשים בעולם- כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא! האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן...
(סליחה מראש על גניבת ה"מוטי") את/ה רוצה לגור במקום אחר: תלוי במקום, אבל בעיקרון אני לא אתנגד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מאמינה שזה אפשרי את/ה רוצה עוד פירסינג: חח תנו קודם לעשות אחד.. את/ה אוהבת רכבות הרים: בשום פנים ואופן לא! יש לי פחד גבהים! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן- טורקיה, הולנד, גרמניה, שוב הולנד ובלגיה עלית על הקומבה? לא, מה זה? עלית על האנאקונדה? חס וחלילה... יש לך פחד גבההים? מ-א-ו-ד! בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מנסיון אני נגד- עד שיוכח אחרת להרוג אנשים: רק אם הם הרגו בזדון עישון אצל בני עשרה: נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: מאוד מאוד נגד! תוכנית ההתנתקות של שרון:בעד! כל הכבוד לו! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: סביר להניח שכן, אבל לא מסיבות רומנטיות אי פעם בכית על בן: אוהו, בטח שכן... אי פעם שיקרת: אם אני אגיד שלא זה יהיה שקר... אי פעם נעצרת: חס וחלילה, אני ילדה טובה כפר סבא כמה פעמים... היית מאוהבת: שלוש פעמים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אני חושבת שפעם אחת... נישקת בנות: לא יצא לי עדיין נישקת בנים: -חסוי- (יש דברים שלא מדברים עליהם) השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים, אולי שלוש התחרטת על דברים שעשית: איזה בנאדם שפוי לא מתחרט על כל מיני דברים? דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שלום ממתק: ג'לי או מרשמלו סרט מצויר: מלך האריות ומולאן קורנפלקס: פרוסטד צ'ירייוס מסטיק: עגולים כאלה צבע: סגול וכחול יום בשבוע: יום שבת וים שישי בצהריים היום הכי לא מועדף: שני (לומדים עד חמש בעעע) חורף\קיץ: ח-ו-ר-ף! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוץ ממני? בני דודים שלי ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: ידיד שלי צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: חברה מאקוודור האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אמרתי, אבל לא באמת באמת התכוונתי הופעת בציבור בפיג'מה? לא שזכור לי בכית בסרט? לפני כמה ימים שראינו בכיתה סרט בשם "18 קילו של אהבה" היית על במה? הבר מצווה של אח שלי, ביום רביעי שעבר חשבת שאת\ה הולך למות? לא זכור לי מקרה שכזה... אולי רק בצחוק... נכשלת במקצוע?: מתמטיקה, לפני שבועיים הורידו אותך כיתה? חס וחלילה הקפיצו אותך כיתה? חח אותי?! רצית להיות המין השני? כמעט כל הילדות שלי דברים אהובים: שאלה לא ספציפית מספיק שיר אהוב: יש המון והם מתחלפים כל הזמן אוכל אהוב: בלינצ'ס של סבתא תוכנית אהובה: השמינייה, אלא מה? וגם: ארץ נהדרת, משחק מכור, דאבל דייט, חברים, ג'ואן מארקדיה, בטיפול וכו' וכו' ספורט אהוב: הוקי רולר, סייף, כדורגל וכדורסל תחביב: תיאטרון, קולנוע ועריכה זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המון המון המון... עיתון אהוב: מעריב לנוער מה השעה עכשיו? אצלי שש ודקה תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? משתנה אחת לכמה זמן... מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשחק כדורסל בספורטק איזה ארוחה אחרונה אכלת? אורחתץ צהריים של ראש השנה אצל סבתא (כלומר לסיים את מה שנשאר מערב החג) תיכון או אוניברסיטה? תיכון, כרגע... אוניברסיטה עוד נראה... אתה משועמם/ת? תמיד רעש אחרון ששמעת? את עצמי מקלידה ריח האחרון שהרחת? בושם של אמא שלי ליהי :)

עונה

קצת בכללי... שם: ענת עגיילים??פירסינג?או משו כזה? כלום קעקועים: אין גובה:1.58 מידת נעליים:37 צבע שיער: שטני כהה אחים/אחיות: 2 אחיות, אחת בת 21 והשנייה בת 18 גיל: 14 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: חחחח לא שפות: עברית, ספרדית ואנגלית האחרון ש... ספר שקראת: אני לא קוראת סרט מושכר שראית:בקול גדול סרט בקולנוע: בתול בן 40, סרט מצחיק ברמות שיר ששמעת: you're butiful השיר שנתקע לך בראש: אותו אחד חחח הדיסק שקנית: לא קונה דיסקים (אל תדאגו, אני גם לא צורבת, אני שומעת רדיו) הדיסק ששמעת: לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו: סבתא שלי האיש שהתקשר אליך: חברה (קוראים לה עמית) תוכנית טלוויזיה שראית: ראיתי סרט בבוקר (רצח בוינסט) איש שחשבת עליו: אחותי מסר: חחחחחח לא הבנתי
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, באיטליה, אפריקה, תורכיה 3 פעמים, הולנד, צרפת, הוסטריה 3 פעמים (סקי), ארה"ב, יוון, ואולי בעוד כמה מקומות שאני לא זוכרת. עלית על הקומבה? לא עלית על האנאקונדה?לא יש ללך פחד גבההים?לא נראה לי בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: חחחחח נגד עישון אצל בני עשרה: נגד עישון גם אצל מבוגרים נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אבל שקרים קטנים אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם, רק דלוקה הייתי פעמיים נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא נראה לי נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: הרבה פעמים אבל בעיתון המקומי, גם 5 פעמים היתה תמונה שלי בעיתון התחרטת על דברים שעשית: נראה לי שכן, למרות שלא עולה לי עכשיו משהו לראש דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בנחה
ממתק: שוקולד סרט מצויר: הרקולס קורנפלקס: קוקומן בצורת ציפי מסטיק: ג'וסי פרוט, הקופסא האדומה צבע: תכלת יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף: חמישי חורף\\קיץ: חורף (סקי
) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני חח ראה אותך בוכה: אחותי הלכת איתו לסרט: עם המשפחה ביום שבת צעק עליך: אחותי חח שלח לך אימייל: אין לי אימייל, לא סובלת את זה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא לבחורים אבל לאנשים אחרים כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן, אני בחוג למשחק חשבת שאת\\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: בתעודה לא, אבל נחשלתי במלא הכתבות בערבית
הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא, אבל עד כיתה ה הייתי טומבוי דברים אהובים: שיר אהוב: you're butiful אוכל אהוב: המרק ירקות של סבא שלי תוכנית אהובה: בכל הזמנים: המורדים, עכשיו: השמיניה ספורט אהוב: כדורסל, הייתי בחוג 3 שנים תחביב: סקי, אבל אני עושה את זה פעם בשנה חחחח זמר/זמרת/להקה אהובים: אממ אני לא ממש חובבת מוזיקה, אני שומעת רק באוטו עיתון אהוב: ויוה פלוס מה השעה עכשיו? 17:11 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לדבר באייסיקיו נראה לי איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא נראה לי רעש אחרון ששמעת? חחחחח בדיוק עכשיו התחיל לנבוח כלב של אחד השכנים ריח האחרון שהרחת? הריח של השניצלים שאמא שלי הכינה בצהריים
זה הסוף....... ועכשיו אני יתחיל!!!

tzlilonit1

New member
אני ../images/Emo13.gif:

שם:צליל עגיילים??פירסינג?או משו כזה?אין. קעקועים:אין. גובה:אין לי מושג.. מידת נעליים:37-38 צבע שיער:חום-שחור אחים/אחיות:אחות בת 15,אח בן שנתיים גיל:14 משקפיים?אין גשר?אין עבר פלילי:אין שפות:עברית,ספרדית,אנגלית,ערבית (חוץ מעברית..לא הכל שוטף) האחרון ש... ספר שקראת:יומני הנסיכה סרט מושכר שראית:לא השכרתי אף פעם סרטים. סרט בקולנוע:צ'רלי בממלכת השוקולד שיר ששמעת:אהבה קטנה - שירי מימון השיר שנתקע לך בראש:אפונה וגזר...חחחחח הדיסק שקנית:שירי מימון הדיסק ששמעת:משינה - רומנטיקה עתידנית האיש שהתקשרת אליו:אחותי האיש שהתקשר אליך:לולי (יעל,חברה שלי) תוכנית טלוויזיה שראית:אמממ..לא זוכרת... איש שחשבת עליו:יש הרבה... מסר:אלוהים ברא את הגבר לפני האישה כי לפני כל יצירת אומנות צריך טיוטה האם... את/ה דלוקה על מישהו:יאפ.. את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:אממ...לא את/ה רוצה עוד פירסינג:אין לי אפילו עגילים באוזניים.. את/ה אוהבת רכבות הרים:לא!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:לא הייתי בחו"ל
עלית על הקומבה?לא עלית על האנאקונדה?לא יש ללך פחד גבההים?כן!!! בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד תוכנית ההתנתקות של שרון:בעד האם את\\ה... אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:3-4.. נשבר לך הלב:לא.. שברת לבבות:לא... נישקת בנות:לא... נישקת בנים:כן.. השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:מקופלת (זקנה כושית עם קמטים!) סרט מצויר:מפצח האגוזים קורנפלקס:ציפי/פיצי מסטיק:אורביט צבע:ורוד יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף:רביעי חורף\\קיץ:חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני.. ראה אותך בוכה:אחותי הלכת איתו לסרט:אחותי צעק עליך:אמא שלי שלח לך אימייל:חברה שלי.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?חח כן בכית בסרט?לא היית על במה?כן חשבת שאת\\ה הולך למות?כן.. נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים: שיר אהוב:i need you של ליאן ריימס אוכל אהוב:ניוקיס תוכנית אהובה:מכושפות ספורט אהוב:שחייה? תחביב:ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים:שירי מימון,פינק פלויד,הפרוייקט של עידן רייכל עיתון אהוב:מעריב לנוער מה השעה עכשיו?18:23 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת צהריים.. תיכון או אוניברסיטה?אממ...תיכון.. אתה משועמם/ת?מאוד!! רעש אחרון ששמעת?אחותי מדברת.. ריח האחרון שהרחת?דשא רטוב..

baril

New member
../images/Emo80.gifעונההה = ]

שם: אריאל עגיילים??פירסינג?או משו כזה?עגילים באוזניים קעקועים: אין גובה:1.61 מידת נעליים:39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות 1 קרציה גיל:12 וחצי משקפיים? יש לטלויזיה גשר? לצערי עבר פלילי: לא שפות: עברית,אנגלית,ספרדית וצרפתית האחרון ש... ספר שקראת: קיץ אחד ביחד סרט מושכר שראית: מת לצעוק 2.. בדיוק עכשיו סיימתי לראות עם חברות סרט בקולנוע:צ'רלי בממלכת השוקולד שיר ששמעת: אהבה קטנה-שירי מימון השיר שנתקע לך בראש: perfect-simple plan הדיסק שקנית:כוכב נולד 3 הדיסק ששמעת: כוכב נולד 3 האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: נועה תוכנית טלוויזיה שראית:השמיניההה.. הייתי חייבת להשלים ת'פרקים שלא ראיתי איש שחשבת עליו:לא'דת מסר: האאא? האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כןן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כןן..בהרבה מקומות עלית על הקומבה?כן עלית על האנאקונדה?כן יש ללך פחד גבההים?לא בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד תוכנית ההתנתקות של שרון:בעד האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כןן..מי לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם 1 נשבר לך הלב: פעם 1 שברת לבבות: אף פעם נישקת בנות: בלחי נישקת בנים: בלחי גם השם שלך הופיע בעיתון:לא'דת כמה פעמים התחרטת על דברים שעשית:הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סעדו ממתק: במבה סרט מצויר:שרק קורנפלקס:שוגי\כריות וניל מסטיק: בזוקה צבע: שחור יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:רביעי חורף\\קיץ:חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:מממ..חברה'שלי הלכת איתו לסרט:חברים צעק עליך:אמא שלח לך אימייל:תפוזבל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? רצו אבל אני לא רציתי רצית להיות המין השני?כן דברים אהובים: שיר אהוב: יש ה=מ=ו=ן אוכל אהוב: פסטה בולונזזז.. יאמיי תוכנית אהובה: השמינייה דעעע ספורט אהוב: כדורסללל!!
לשלטון תחביב: יש הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים:sסימפלאן,סעדו,שירי מימון עיתון אהוב:ראש 1 או מעריב לנוער ממש לא משנה לי מה השעה עכשיו?שש שלושים ושמונה תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?לא'דת איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת חג תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת?המוזיקה של אחותי הקרציה,את המקלדת ריח האחרון שהרחת? של פופקורן

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

שם: מתן עגיילים??פירסינג?או משו כזה?לא קעקועים: לא גובה:לא יודע מידת נעליים:41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אוחות גיל:12 משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עיברית ערבית וטיפה יפנית האחרון ש... ספר שקראת: מילחמות הכוכבים 5 סרט מושכר שראית: לא זוכר סרט בקולנוע:ממיזמן שיר ששמעת: מול כול העולם השיר שנתקע לך בראש: לא הדיסק שקנית: לא קניתי הדיסק ששמעת: לא קניתי האיש שהתקשרת אליו: סבא שלי האיש שהתקשר אליך: סבא שלי תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכר איש שחשבת עליו:סבא שלי מסר:? האם... את/ה דלוקה על מישהו: כע את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כע את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן כרתים עלית על הקומבה?לא עלית על האנאקונדה?לא יש ללך פחד גבההים?ליפעמים בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא תוכנית ההתנתקות של שרון:בעד האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן מי לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מי סופר? נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 2 נישקת בנות: אף פעם נישקת בנים: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מכשו ממתק: שוקולד סרט מצויר:אינויאשה קורנפלקס:בטם שוקו מסטיק: אבטיח צבע: ירוק יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף: קאשון חורף\\קיץ:שנהם האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה:אף אחד הלכת איתו לסרט:אף אחד צעק עליך:אחותי שלח לך אימייל:תפוז האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: מול כול העולם אוכל אהוב: סושי תוכנית אהובה: אינויאשה והשמינייה ספורט אהוב: ריצה תחביב: להרגיז אנשים זמר/זמרת/להקה אהובים:לירון לב עיתון אהוב:מעריב מה השעה עכשיו?18:53 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שהם מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? חסל את מי שהביא את זה איזה ארוחה אחרונה אכלת? צוהוריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? רעש של המקלדת ריח האחרון שהרחת? של נר

אני גם ...

שם: חן עגיילים??פירסינג?או משו כזה? עגילים באוזנים ... (2 בימיןואחד בשמאל) קעקועים: לא .. גובה: 1.76 מידת נעליים: 41 ( גדול מידי ..) צבע שיער:חום- שחור אחים/אחיות: 2 אחים גיל:15.5 משקפיים? כן אבל יש גם עדשות ! גשר? לא ! עבר פלילי: לא !!! שפות: עברית , אנגלית קצת ערבית וקצת ספרדית האחרון ש... ספר שקראת: קראתי את שעות מתות , עכשיו אני באמצע צופן דה וינצי ( אולי מישהו יגלה לי את הסוף ??) סרט מושכר שראית: לא זוכרת .. לא השכרתי סרט כבר הרבה זמן סרט בקולנוע: גם לא שיר ששמעת: שמעתי מיליון ... בוא נגיד ששמעתי את מירי מסיקה השיר שנתקע לך בראש: לא משהו מיוחד הדיסק שקנית: לא זוכרת את האחרון הדיסק ששמעת: כנ''ל האיש שהתקשרת אליו: חברות שלי האיש שהתקשר אליך: אמא ( יותר מדי ) וחברות תוכנית טלוויזיה שראית: מפגשים מהסוג האישי איש שחשבת עליו: לא יודעת מסר: תהנו מהחיים , תלמדו לוותר כי אולי בזה הרווחתם ! האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ... לאחרונה התאכזבתי קשות .. אני עוד בקטע של להיות לבד את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, אוסטרליה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אמרתי שאין לי , ולא בא לי ... סתם יקר ( וכואב ! ) את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן , לונדון - פריז עלית על הקומבה?לא עלית על האנאקונדה?לא יש ללך פחד גבההים? לא שאני יודעת עליו בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי עם מי להרוג אנשים: מממ .... יש כמה שאני בעד לשתק .. עישון אצל בני עשרה: לא ( גם לא אצל מבוגרים ) נסיעה במכונית אחרי ששתית: אחרי קולה .. תוכנית ההתנתקות של שרון: את מי זה מעניין? ( סתם , בעד ) האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אני חושבת שכן נשבר לך הלב: כמה וכמה פעמים שברת לבבות: לא נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן , וכמה דברים שכתבתי גם התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: לא יודעת ממתק: שוקולד סרט מצויר: אין קורנפלקס: הזה של החלל ( זה שיש משהו כמו בננה , תפוז , ענבים וכו' ) מסטיק: קוקטיל ( החום ) צבע: אדום יום בשבוע: לא משהו מיוחד היום הכי לא מועדף: כנ''ל חורף\\קיץ: חורף ! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הכיתה הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: לא איי מייל .. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן ( טקסי בית ספר ) חשבת שאת\\ה הולך למות? לא יודעת נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? כן ( לא הייתי בגן שנה .. ) אני עכשיו בי''א במקום י' רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים:כמו ? שיר אהוב: באה אליכם ( אבל זה משתנה בתקופות) אוכל אהוב: שניצל ומקרונים תוכנית אהובה: מכושפות ספורט אהוב: לרקוד תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: מירי מסיקה עיתון אהוב: ידיעות ? מה השעה עכשיו? 19:34 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום ! סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? איי סיי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? ללמוד למבחן בכימיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? שתיתי לפתן ..( נשנוש ? ) תיכון או אוניברסיטה? תיכון , כרגע! אתה משועמם/ת? תלוי מתי ... התחלתי עכשיו רעש אחרון ששמעת? את אח שלי צורח , הרגע ריח האחרון שהרחת? לא יודעת מממ .... טוב נגמר נראה לי (= ואם לא שמתם לב לשם שלי פה רץ בתגובות זה כי .. אני קוראת ( לא אוהבת עד כדי כך להגיב ) חן

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo9.gifמוטי

שם: ביקי
עגיילים??פירסינג?או משו כזה? רק באוזניים קעקועים: הייתי רוצה אבל לא גובה: 167(נראה לי) מידת נעליים:39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: לא גיל:16 משקפיים?לא גשר? כן אבל בקרוב נפטרת ממנו(ב"ה) עבר פלילי: אמ.. לא יודעת
שפות: עיברית, אנגלית, טיפה ספרדית/רומנית, וטיפה ערבית
האחרון ש...
ספר שקראת:מחזות למיניהם, וספר על שפות גוף של ד"ר קוןבי אסף, אחד המורים בניסן נתיב(ספר גדול) סרט מושכר שראית:מה קשור ב VOD
סרט בקולנוע:ממש מזמן, סוף העולם שמאלה
ואור שיר ששמעת: "I LOVE YOU BABY" שיר מדהים
השיר שנתקע לך בראש: שיר של ניקה הדיסק שקנית: דיסקים
? יש דבר כזה עדיין
? הדיסק ששמעת:
האיש שהתקשרת אליו:למישהו לומר שנה טובה, אבל היו כ"ך הרבה האיש שהתקשר אליך: ליבת, חברה שלי שלמדה איתי מכינה בניסן נתיב תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת איש שחשבת עליו:לא יודעת מסר:"סקס סמים וטל מוסרי
"
האם...
את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא, ואצלי זה לא בעיחה, אם מישהו מוצא חן בעיני ישר אני אתחיל לדבר איתו, חופשי. אין לי כוח ל "גם הוא? ואם הוא יסרב?" וכל השטויות שאלו, אני ממש ישרה בדבר הזה את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: חחח כן, בול היום דיברתי על זה, שהרכבת הישנה בסופרלנד (ההיא עם הלופ אחד) יותר מפחידה מהחדשה, כי בחדשה אתה פוחד שכל רגע היא תתפרק
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אמ...רומניה, איטליהX3(פעם אחת בספנינה), רודוס,קפריסין, יוון,צרפת ואילת
עלית על הקומבה?כן עלית על האנאקונדה?עדיין לא יש ללך פחד גבההים?לא
בעד\\נגד
מערכת יחסים ממרחקים:
כל הקיץ רציתי אחת כזו, אבל התחלתי לקבל בזה פרופורציות להרוג אנשים:תלוי מי
(חחח סתם) עישון אצל בני עשרה: חייהם נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא תוכנית ההתנתקות של שרון:כן
האם את\\ה...
אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: בטח, מה ציפיתם אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים...
היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: מי סופר?! נישקת בנים: עוד יותר מי סופר? השם שלך הופיע בעיתון: הרבה, חברה של אמא שלי עיתונאית התחרטת על דברים שעשית:שאני אתחיל? אני חסרת טאקט ברמות
דברים מועדפים...
מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: איכס סרט מצויר:נמו קורנפלקס:רגיל מסטיק: בזוקה צבע: טורקיז יום בשבוע:רביעי היום הכי לא מועדף:שבת חורף\\קיץ:קיץ
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך:
ראה אותך בוכה:אמא שלי הלכת איתו לסרט:
לא זוכרת, אני לא הולכת לסרטים זה מאוד יקר צעק עליך:אמא שלי
שלח לך אימייל:אין לי איימיל
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא(כי לא אמרתי) הופעת בציבור בפיג'מה? הא כן, טיול שנתי בכית בסרט? כן, אבל הכי הרבה בהצגות(מועדון"גם אני בכייתי ב'עיירה שלנו'") היית על במה?כן חשבת שאת\\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?: כן רצית להיות המין השני? כןןן, כ"ך הרבה בעיות היו נחסכות לי אם הייתי בן
דברים אהובים:
שיר אהוב: תלוי, זה עובר בעונות אוכל אהוב:בלינצ'ס
תוכנית אהובה: אמ.. לא יודעת, אין הרבה ספורט אהוב: סטודיו C
(זה אירובי+מתיחות) תחביב: מיסטיקה ואסטרולוגיה זמר/זמרת/להקה אהובים: עיברי ושייגעצ(כן אנשים, אני לא מוגדרת) עיתון אהוב:העיתונים של איל מקיאג'
מה השעה עכשיו?19:38 תפוח או בננה? תפוח
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת חג, ומננה גם אכלתי פחות מרבע אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת?אמא שלי צועקת ריח האחרון שהרחת? ארוחה

נעמקה19

New member
../images/Emo39.gifתשובות לשאלון

טוב, אז הנה: שם: נעם עגיילים??פירסינג?או משו כזה? שני חורים באוזן אחת וחור אחד באוזן שניה קעקועים: הלואי גובה: 1.51 מידת נעליים: 36 צבע שיער: חום (מתולתל ממש דומה לשל דגנית
) אחים/אחיות: אחת, בת 7 וקוראים לה מאיה גיל: 12 וחצי משקפיים? כן
גשר? לא. אבל ממש בקרוב... עבר פלילי: חחח לא שפות: מה, שפות שאני יודעת לדבר? עברית, אנגלית, קצת ערבית וטיפונת צרפתית. האחרון ש... ספר שקראת: אה... הארי פוטר הרביעי (בפעם השישית
) סרט מושכר שראית: אני חושבת איזה מין שוטרת 2 סרט בקולנוע: אני חושבת שצ'ארלי בממלכת השוקולדה אבל אני לא בטוחה. אני רואה כל כך הרבה סרטים, ואני באמת לא זוכרת. שיר ששמעת: היא לא דומה
התחלתי לאהוב אותו אחרי הנשיקה הראשונה של דדי ודגנית...
השיר שנתקע לך בראש: בלבלי אותו
בגלל הפלאפון של דגנית!!! הדיסק שקנית: חברה שלי הכינה לי בקאזה...
הדיסק ששמעת: הדיסק שחברה שלי הכינה לי... האיש שהתקשרת אליו: אהה.. ווי זה היה מזמן כי היום כל היום הייתי אצל דודים. אני חושבת בטח אחת החברות שלי... האיש שהתקשר אליך: מאיפה לי לזכו?! רק הרגע הגעתי הביתה! תוכנית טלוויזיה שראית: השמיניה
ב vod איש שחשבת עליו: דגנית. כל היום אני חושבת עליה...
מסר: אקונה מטאטא! (אל תדאג) האם... את/ה דלוקה על מישהו: אה...בינתים לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כןן!! את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש :S את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, הייתי. צרפת, איטליה, ניו יורק, קליפורניה, קפריסין, כרתים, יוון, תורכיה, טוסקנה ווי לא זוכרת. במלאא מקומות...חחח... עלית על הקומבה? קומבה?! עלית על האנאקונדה? לאא...!!!! ובחיים אני לא אעלה!! יש ללך פחד גבההים? חח... לא ממש. אני גרה בדירת גג, ואני כל הזמן עולה למעלה... בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד! עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אהה...אני חושבת בין 5 ל 8 פעמים...חחחח נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: פעם אחת נישקת בנות: ח... בלחי כן...הרבה. בפה? לאלאא! נישקת בנים: רק במשחקים וכאלה... הרבה פעמים! השם שלך הופיע בעיתון: חחח לא... רק בעיתון בית ספר..! :) התחרטת על דברים שעשית: המון המון המון פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: קפיש! :) ממתק: גלידדההה!!! סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: לא יודעת את השם שלו...חחח מסטיק: הובה בובה! צבע: ירוק יום בשבוע: שני..לא יודעת. הוא חביבי כזה היום הכי לא מועדף: שישי! אין השמיניהה!! חורף\\קיץ: חורף! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי...חח.. ראה אותך בוכה: אמא שלי. כשראיתי את פרק 31...חחח הלכת איתו לסרט: תום חברה שלי.. צעק עליך: אחותי באוטו...חחחח שלח לך אימייל: עינבל, חברה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. אבל לא לבן. לבן אף פעם לא אמרתי "אני אוהבת אותך".. הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח לא... בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה? לא...חח.. הקפיצו אותך כיתה? לא...חח.. רצית להיות המין השני? כן...חח...נו מה לעשות. זה קורה לפעמים... דברים אהובים: שיר אהוב: היא לא דומה... אוכל אהוב: גלידדההה!!! תוכנית אהובה: השמיניה, דהה! ספורט אהוב: לא אוהבת ספורט...בעעע תחביב: להיות על המחשב! זמר/זמרת/להקה אהובים: הביטלסס!! עיתון אהוב: אני חושבת..הארץ...ראש אחד...מעריב לנוער...עינים, אני יודעת?! מה השעה עכשיו? 20:05 תפוח או בננה? בננההה! חח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר רולז! :) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לקרוא אי מיילים איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאד...חח רעש אחרון ששמעת? הכלים שנפלו במטבח לאמא שלי ריח האחרון שהרחת? את המילקי שאכלתי.. :) מה, זהו? חחח אני אוהבת שאלונים! XD ביי, נעם.

hilasapir

New member
עונה

שם: הילה עגיילים??פירסינג?או משו כזה?איין קעקועים: איין גובה:מטר וסיגריה(סתם איין לי מושג) מידת נעליים:40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים 1 אחות גיל:14 משקפיים?יש גשר? איין עבר פלילי:אין שפות: עיברית האחרון ש... ספר שקראת: הקמצן סרט מושכר שראית:מטריקס... שיר ששמעת: אני שר מהלב....היה עכשיו ברדיו השיר שנתקע לך בראש: מתחלף האיש שהתקשרת אליו: אח שלי...הוא אצל ספתה האיש שהתקשר אליך: אח שלי.... תוכנית טלוויזיה שראית: השמינייה איש שחשבת עליו: לא זוכרת... מסר:לא זוכרת מה היה המסר האחרון האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:אולי את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן מזמן בטורקיה שהייתי בכיתה ג' וזה היה בחינם כי אבא שלי שיחק אותה מישהו שרוצה את העסקה הממש גרוע של המלונות ואמא שלי שחקה את המתלבטת אז נתנו לנו 2 או 3 חופשות בחינם כדאי לחשוב על זה.... עלית על הקומבה?כן עלית על האנאקונדה?כן יש ללך פחד גבההים?לא עד כמה שידוע לי בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אולי להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכול גיל! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון:נגד האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: הילה (אני מאוד אוהבת את עצמי חחח....סתם) ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלא... קורנפלקס:שוקו שוגי מסטיק: אני לא אוהבת צבע: מלא.. יום בשבוע:שלישי היום הכי לא מועדף:ראשון חורף\\קיץ:גם וגם... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אבא שלי ראה אותך בוכה:לא יודעת הלכת איתו לסרט:מאור צעק עליך:לא זוכרת שלח לך אימייל:תום האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים- שיר אהוב: כול הזמן מתחלף אוכל אהוב: שוקולד! תוכנית אהובה:השמיניה! וגם משחק מכור! ספורט אהוב: קראטה תחביב: לנגן זמר/זמרת/להקה אהובים:יש מלא... עיתון אהוב:יש מלא.... מה השעה עכשיו? איין לי מושג היה רשום מתי שאני ישלח תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איי סיי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להתכונן למבחן באנגית איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחה של ערב ראש השנה(עד עכשיו אני לא רעבה) תיכון או אוניברסיטה? מה השאלה??? אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? את עצמי מקלידה ריח האחרון שהרחת? פלוץ

../images/Emo9.gifמוטי|מדוזהז"ל|

קצת בכללי... שם: חן עגילים??פירסינג?או משו כזה? בחיים לא! קעקועים: אולי, כשאני אהיה בת 20, על הכתף, קטן כזה.
גובה:1.61 בערך... אני מאוד גבוהה... מידת נעליים: 36/37/38/39/40... צבע שיער: חום/שחור כזה... אחים/אחיות: 2 אחים קטנים מעצבנים. תומר (9) ואביב (3) גיל: 11, חודש, ואנאעארף ימים.... משקפיים? כן -.- מידה 3 בערך... גשר? יהיה רסן בנובמבר... עבר פלילי: אין!! שפות:גרמנית, עברית, אנגלית ויפנית האחרון ש... ספר שקראת: "אני אתגבר" דבורה עומר סרט מושכר שראית: אנ'לא שוכרת ^-^ סרט בקולנוע: אני חושבת שאינויאשה ^-^ שיר ששמעת: Wake Me Up When September Ends של גרין דיי השיר שנתקע לך בראש: Don't Stay של לינקין פארק הדיסק שקנית: בעעע הרבה -.- אבל האחרון שקניתי- אינטרנשיונל ספורהיטס- גרין דיי הדיסק ששמעת: אמריקן אידיוט- גרין דיי האיש שהתקשרת אליו: סבתא, לאחל שנה טובה ^-^ האיש שהתקשר אליך: חברה שלי לשאול מה קרה ביומן קריאה -.- תוכנית טלוויזיה שראית: טופ טן גרין דיי -.- איש שחשבת עליו: זיו, כשראיתי טופ טן גרין דיי מסר: שנה טובה מתוקה וירוקה! האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ^-^ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ^-^ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: אופקורס את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הולנד וטורקיה עלית על הקומבה? לא עלית על האנאקונדה? לא יש ללך פחד גבההים? ללא &-& בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. אתה אפילו לא יכול להיות קרוב לאותו אחד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: -אין דעה- האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן, אבל נדרתי נדר שאני לא אשקר יותר לעולם ומאז לא שיקרתי ^-^ אי פעם נעצרת: ? אני בת 11.. כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם -.-; נשבר לך הלב: 1 פעמים... שברת לבבות: 100 פעמים, אחרי שאותו ילד הציע לי חברות שוב ושוב ואמרתי לו "לא!" נישקת בנות: ??????????????????? אני בת 11!!! בטח שלא -.- נישקת בנים: אף פעם ^-^ השם שלך הופיע בעיתון: לפני איזה 6 חודשים התחרטת על דברים שעשית: לפני 3 דקות דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שמחה ממתק: שוקולד, וכולם בעצם ^-^ סרט מצויר: כולם ^-^ קורנפלקס: צ'יריוס^-^ מסטיק: אורביט צבע: כחול, שחור, אדום, ירוק, זהב ולבן יום בשבוע: חמישישבת היום הכי לא מועדף: שלישי חורף\\קיץ: שניהם האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: סבתא צעק עליך: אח שלי שלח לך אימייל: חבר שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, לחברה שלי שהרגישה בודדה בעולם;; הופעת בציבור בפיג'מה? בכיתה ג'. קמתי בשמונה ועשרה, והגעתי לכיתה בפיג'מה בכית בסרט? אינויאשה היית על במה? ביום ראשון בטקס של ראש השנה חשבת שאת\\ה הולך למות? אחרי שגמגמתי את הטקסט שלי בטקס ראש השנה נכשלת במקצוע?: עדיין לא -.- הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? אתמול דברים אהובים: המו! שיר אהוב: כל מה ששל גרין דייף אבריל לאבין, גוד שארלוט, סימפל פלאן, לינקין פארק ומירי מסיקה אוכל אהוב: ג'אנק פוד וממתקים תוכנית אהובה: שמינייה, אינויאשה ספורט אהוב: אין... תחביב: המון.. זמר/זמרת/להקה אהובים: גרין דיי, אבריל לאבין סימפל פלאן ולינקין פארק עיתון אהוב: ראש1 מה השעה עכשיו?20:15 תפוח או בננה? שניהם כחול או אדום? שניהם סתיו או אביב? שניהם מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לראות טלוויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? צוהוערב כזה תיכון או אוניברסיטה? יסודי אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? ציפור ריח האחרון שהרחת? חרא של פרה

למעלה