תורי
שם (או:איך קוראים לך?) שיר תאיך לידה (או:בנכמה?) 21/2/89- או במילים אחרות 18 עיר (או:איפה אתה גר) תל אביב יפו תוכניות אהובות (או:מה אתה רואה?) וואלה לא רואה כמעט טלוויזיה בזמני הפנוי רואה קלטות שהקלטתי של השבט,, אס קלאב והעולם על פי קייטלין להקה,זמר,זמרת אהובים (או:מה אתה שומע?) אס קלאב, אביב גפן, קרח 9, משינה ודברים כאלו בעיקר סרט אהוב (או:מה אתה שומע 2?)בלוז לחופש הגדול האם אי פעם עישנת? פעם? פעם אחת לא... האם אי פעם שתית אלכוהול? פעם? פעם אחת לא... האם אי פעם לקחת סמים? פעם? פעם אחת לא... חחח סתם סתם! האם אי פעם עברת על החוק? מודה בפשע האם אי פעם נשבר לך הלב? מודה בפשע האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? מודה בפשע האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כמו כולם לא? האם אי פעם בכית על מישהו? נו באמת כל חיי אני בוכה האם אי פעם בכית על מישהי? נו באמת כל חיי אני בוכה האם אי פעם שברת למישהו את הלב? זאת אני לא צריך אפילו לשאול.. (האמת שרק לפני יומיים היייתה עוד פעם כזו) האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? יאפ האם אי פעם שיקרת? יאפ יש\אין חבר: אם יש רצוי שמישהו יספר לי עליו ויעדכן אותי גובה: נושא כאוב- 1:60, 1:65 עם עקבים! פריסינג: עגילים? קעקועים: בקרוב של בתולת ים ב24 שעות האחרונות: בכית? וואו יש לי שיא אבל לא!!!! צחקת? כן באמצע סרט אימה ופעולה, כשחברה לידי נגעלת מהדם אני כולי צוחקת חיבקת מישהו? יאפ "ידיד" שלי עשית שטויות? כמו שאמרתי כן "ידיד" שלי (אתם מספיק חכמים לקשר את הדברים שאני אומרת לאישיות שלי) רבת עם מישהו? אמממ משארת שעם אמא אני תמיד רבה איתה! קנית משהו? אוכל ושתייה זה נחשב? בימים אלו אתה מאוהב? בעצמי זה נחשב? חחח סתם הדבר שהכי קשה לך איתו: העבר? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? המלכה אליזבת' האדם האחרון שהתקשר אלי- ערן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: דניאל- כאליו השמות אשכרה עוזרים לכם? המקום האחרון שהייתי בו: חוץ מבמיטה? בסינמה סיטי הסטיה שלי היא:יש הרבה להתחיל לפתוח זאת בפניכם? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- איפור/ חברים תכונה טובה שלי:יפה, חכמה, רגישה, נדיבה, וצנועה תכונה רעה שלי: שתלטנית, צינית, ופליירית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא שאני יודעת על כך האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא שאני מודעת לכך האם צחקת על מישהו בעל מום? לא שאני יודעת על כך האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אהה כן הרבה פעמים עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן- סבתא זה נחשב נכון? תרמת פעם לקבצן? יאפ האם גנבת משהו במכולת? כמובן איזה מן ילדות זו בלי לגנוב משהו מן המכולת?! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? וואו אמממ תנו לי לחשוב על זה אכלת משהו לא כשר? לא כשר לפסח? אז כן לא כשר מבחינת יהדות? אז לא אני צימחונית בכלל! אתה שומר כשרות? זה לא חשוב אם כן או לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אהה כן אני ואחותי עושות תחרות בזה הפרת הבטחה שהבטחת? ייתכן השתכרת עד אבדן חושים? זאת אני אז כן מה צבע החדר שלך? אדום באיזה בושם אתה משתמש? של בריטני לפני שהחליטה להשתגע להתאבד ולגזור את שיערה אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי איזה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא לפירוט בפורום הזה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? בגיל שמרגישים שרוצים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? די מאוחר האומנם אבל בין כיתה ט' ל-י' חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אתמול (תמחאו לי כפיים!!) שתית משקה אלכוהולי? שילשום השתכרת? יש שטוענים ששילשום אבל אני טוענת שלפני חודש שכבת עם מישהו/י? אתמול היית במועדון? לפני שבוע לבשת חצאית? אהה אצלי זה בכל רגע נתון! קנית בגד? שילשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לחברה שלי אתמול הקדישו לך שיר? וואו נראה לי שלפני חודש שיפרו לך את המצברוח? אתמול במיוחד אחרי מה שקרה חחח היום: באיזו שעה התעוררת? עדיף לי לא לומר אבל שש וחצי מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אבא זה השוקולד שלי אל תאכל אותו מה היה הדבר הראשון ששמעת? אבא שלי לוקח לי מהשוקולד שלא פתחתי אפילו שזה מתנת אפיקומן מה היה השיר הראשון ששמעת? אחותי שרה שירי ראפ שלה לא זוכרת כבר איזה מה אכלת? כלום אני אומרת שהוא אכל לי ת'שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עוד כמה פעמים שלא ראיתי הוא אכל לי ת'שוקולד איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: אחותי את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? יאפ את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא אני די ישירה מי שמכיר אותי יכול לומר שזה נכון את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? אני לא חושבת אני יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? תלוי למי את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? תלוי על מה את/ה אוהב/ת את עצמך? כאילו דה בזבז/נית או חסכנ/ית? בזבזנית אפילו דפי ונדיה אמרו זאת עליי בנאדם ש: שונא/ת: אתמול התחלתי לשנוא אחת בשם ירדן אוהב/ת:את כולכם! מתגעגע/ת אליו: ילדה שקבעה והבריזה לי- ענבל חסר לך: אור עושה לך טוב להיות איתו: אלון הכי מצחיק: איתי הכי דפוק: בלונדה הכי מוזר:דנה הכי כיף לדבר איתו:דנה יש לך פלאפון? כן אז למי אתה מתקשר הכי הרבה? דנה איזה צלצול יש לך? לכל אחד יש לי צילצול אחר, בעקרון הראשי הוא : London bridge is falling down שיר ילדים בריטי... הקול הכי יפה ששמעת? הקול של מאי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי שמה את כרקע את הכלבה את רוצה להיות זמרת? רצוי לעולם שלא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יאפ אני לא אומרת דבר שאני לא מתכוונת אליו איפה את רוצה פירסינג? אף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מבזבזת פורום אהוב: פורום יחיד אולי? השבט פרשתי כבר מכולם באיזה פורומים את כותבת:השבט יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? דנה במסנג'ר,, אחותי במציאות מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון המפגר הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא\ רק מה שיוצא מןה טלוויזיה מה את/ה שומע/ת? לא יודעת תשאלו את אחותי מה היא רואה מה הסרט האחרון שראית? אתמול 300 מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות? מה הדיסק האחרון ששמעת? קרח9 מה החלום שלך? להיות משוררת וסופרת מפורסמת, ואולי גם במאית ותסריטאית האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? יאפ רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? יאפ שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? לא זוכרת היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אמממ כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? כן