אני..
שם (או:איך קוראים לך?) נועה תאיך לידה (או:בנכמה?) 16 וחצי עיר (או:איפה אתה גר) ראשון תוכניות אהובות (או:מה אתה רואה?) בנות גילמור, השבט, זהו בערך... להקה,זמר,זמרת אהובים (או:מה אתה שומע?) המ.. ארוך. רונה קינן, טל גורדון, מיקה קרני
, ענבל פרלמוטר, המכשפות, סיון שביט, יהודית רביץ, נורית גלרון, אתי אנקרי ועוד שלל.. ובאנגלית lacuna coil ושטויות... סרט אהוב (או:מה אתה שומע 2?) לא יודעת האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? זה הכל בעקיפין, גם לשאלה הקודמת... האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: לא גובה: 1.60 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות: בכית? לא צחקת? כן חיבקת מישהו? לא עשית שטויות? יש מצב רבת עם מישהו? לא קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- רחלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מסנג'ר, חן המקום האחרון שהייתי בו: פה, בחדר הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- השמיעה תכונה טובה שלי: שמיעה אבסולוטית שאני לא מצליחה לעשות איתה כלום תכונה רעה שלי: איןסוף האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? כן (מה יש לי מאחורי הגב מתחיל בש' וזה לא שוקולד...?) האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אולי על המורה לקולנוע עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא נראה לי תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא, אבל ידעתי שחברה שלי עושה את זה לידי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא נראה לי אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? יש מצב הפרת הבטחה שהבטחת? רוב הסיכויים שכן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? יש קיר כחול, השאר לבן באיזה בושם אתה משתמש? אני לא אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא חשבתי על זה אף פעם. אבל יש לי שרשראות, שלוש! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? תלוי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן חיבקת מישהו/י? לא זוכרת, מתישהו השבוע מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? המ.. לא חשוב שתית משקה אלכוהולי? בקידוש... השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? לפני פולין, בהפקות, מועדון ברמצוות. לבשת חצאית? לפני שנים רבות קנית בגד? אמא קנתה לי לחג... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? בטח לפני הרבה זמן הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? מזמן היום: באיזו שעה התעוררת? אחד בערך מה/מי העיר אותך? המוסיקה נגמרה מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? שמתי את הדיסק שוב, מיקה קרני, אלול בעין כרם מה היה השיר הראשון ששמעת? ^ מה אכלת? משהו מוזר שאמא הכינה ממצות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ישנתי רוב היום... איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: מדריכה לשעבר את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? שנוי במחלוקת את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? ממש לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? לפעמים בדברים חשובים את/ה אוהב/ת את עצמך? בזבז/נית או חסכנ/ית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: לא נראה לי שיש אוהב/ת: הרבה.. מתגעגע/ת אליו: מדריכה לשעבר חסר לך: ^ עושה לך טוב להיות איתו: נוי, נימי הכי מצחיק: אחותי הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? משתנה איזה צלצול יש לך? ביפּ הקול הכי יפה ששמעת? בדיבור? לנוי יש קול מגניב, נמוך. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? צילום יפה את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? משתדלת איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? במישור האישי- הייתי קונה את כל הכלי נגינה שאני רוצה פורום אהוב: זה באיזה פורומים את כותבת: זה, שמו"צ לפעמים, ושואלת שאלות מדי פעם ברונה קינן יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? רציתי לכתוב המכשפות, אבל בדיוק נגמר (שלוותא הגאוני, ועוד כל מיני) מה הסרט האחרון שראית? חיוך של מונה ליזה (מעולה!) מה התוכנית האחרונה שראית? מערכון מארץ נהדרת מה הדיסק האחרון ששמעת? עיניים זרות/רונה קינן מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא באמת רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא נראה לי בנית טירה מחול? כן, אתמול! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי היית בחקירה משטרתית? לא | הודגש באמצעות מדגישומטיק
שם (או:איך קוראים לך?) נועה תאיך לידה (או:בנכמה?) 16 וחצי עיר (או:איפה אתה גר) ראשון תוכניות אהובות (או:מה אתה רואה?) בנות גילמור, השבט, זהו בערך... להקה,זמר,זמרת אהובים (או:מה אתה שומע?) המ.. ארוך. רונה קינן, טל גורדון, מיקה קרני