שרשור הכרות

חדשה דנדשה../images/Emo152.gif../images/Emo221.gif

שם: נועה
מסנג'ר --
אי סי קיו: --
מסר: אל תדאג, היה שמח!
תמונה: עיניים

אני../images/Emo105.gif

שם:בלה
גיל:עוד מעט 14 מסנג'ר:אין,בקרוב אני אפתח. אי סי קיו:302617268 מסר:הא? תמונה:אני לא פוטוגנית בגרוש

גזניוס

New member
אניי

שם:ספיר גיל:14 מסנג'ר:מסר:| אי סי קיו::| מסר:אמ תמונה:אמא לא מרשה לי:|חהחה אם אתם רוצים אני יתן מייספייס וואו זאת הייתה תגובה מלאת תוכן

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 15 ושבועיים ויום XD מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: מחקתי סופית ><" מסר: אל תאכלו רק צ'יפס כל היום כי זה עושה כאבי בטן.. ותרוצו כל יום 30 דקות למעלה למטה במדרגות זה שורף 550 קלוריות!! תמונה: ->

mili2828

New member
אניייי =))

הי אז מקווה שתאהבו אותי =)) שם: מילנה גיל:14 וכמה חודשים מסנג'ר: [email protected] תתחברו יהיה כיף כיף כיף!!!!! =] אי סי קיו: 309468235 לא למציקנים מסר: אם רצונות היו מתגשמים אז משאלות היו עפותתתת =/ שמעתי את זה פעם מאוחותי----->נכון שזה לא קשור? אהההה ואל תאכלו יותר מידי מצות תמונה: אל תפחדו... טוב? יש עוד תמונה יותר מפחידה!!! : http://img406.imageshack.us/my.php?image=174wl2.jpg O_O

הנעליים שהתלהבת מהן.../images/Emo99.gif

ד''א, למה לא באמת אתמול לאבישי?
אולי היית מונעת מלירון לבחור את 13 הרוחות.
היית במסיבה יום רביעי?

mili2828

New member
אמ......

לא היה בא לי הייתי בדיכי =/// =((( לא מצאתי בשום חנות סטימצקי מזורגגת שער של FOB!!!!!!!!!!1

כשמשעמם

New member
ממ את מוכרת לי מפעם ../images/Emo4.gif

באיזה ביצפר יסודי למדת ?
אם אפשר לדעת כמובן.. ותכתבי במסרים אם לא בא לך לפרסם

mili2828

New member
חח אז....

לאסתי-----> אז אםאת מכירה אותי אני מילנה בת 14 וכמה חודשים אמ...משו כמו 5...... ולמדתי ביסודי---> שז"ר (שהשם לא יטעה אותך) ובכיתה ו' עברתי לחרא של בצפר----> אלונים =/ והאמת את לא מוכרת לי..... XDXD אבל סבבה..... =)

falloutgirl XD

New member
אני:

שם: טל גיל: 12 ושמונה חודשים.. אני אוהבת לדייק חח מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: 492430041 מסר: תרקדו.. לא בגלל שזה גם בריא.. סתם כי זה כיף =] תמונה: -->

falloutgirl XD

New member
שכחתי להגיד ש..

למי שלא שם לב.. זאת תמונה מפורים.. התחפשתי לפיה פריקית XD ותגדילו את התמונה כשאתן רואים אותה כי בתמונה הקטנה השפתיים שלי יצאו מוזר.. למרות שהן עבות טבעי =]

SNOOPY 3

New member
היי חדשהה

מה המצב??? אני חדשה פה, מקווה להשתלב! שם: שרון גיל:16 איי סי קיו: 391738546 מסר: יהיה טוב! :) אממ אני במחשב של אח שלי, אין לי כאן תמונות שלי חח אני אעלה בהזדמנות פול אאוט בוי רולזזזז

למעלה