שרשור הכרות

SNOOPY 3

New member
תיקון אייסי:

טעיתי במספר איי סי (קורה לי המון כי שמו לי שמה בערך את כל המספרים בעולםםםם) חח הנה: 319738546

DesertSky

New member
אני.

שם: אליאנה גיל: 16 מסנג'ר:- אי סי קיו:- מסר: אממממ תמונה: אני לא במחשב שלי אז..

כשמשעמם

New member
איימ

שם: ESTIE :]] גיל: 16.5
מסנג'ר: אין לי כח לכתוב \: אי סי קיו: מי שרוצה שיבקש
מסר: נממ..... אוף אני גרועה בזה. אין
תמונה: נא להכיר > אני >

simsimit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

שם: ליאל גיל: 15 מסנג'ר: [email protected] אבל אני בקושי מתחברת.. אי סי קיו: 198596492 אני מתחברת.. מסר: 1. תאמינו בחלומות, הם מתגשמים
2. אל תיהיו בדיאטה! אתם תשמינו יותר! מניסיון.. תמונה: כמעט של כולי
וזה יצא קצת "דהוי"

S h A y K i

New member
memememe :]

שם: שי
גיל: 15 מסנג'ר: והוו תוסיפו ותפציצו: [email protected] אי סי קיו: איןן.. מסר: "כשהחיים מפנים לכם את הגב-תגעו להם בטוסיק" תמונה: אני לא על המחשב שלי,אז אחת מכוערת ולא ברורה [זה מה יש...
]

Rose131

New member
../images/Emo211.gif

שם:נועה גיל:15 וחצי כל השאר איןליכוח;[

אני :)

שם: נטע גיל: 17 מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: 219029306 מסר: חייכו, והעולם יחייך אליכם חזרה
תמונה: אין לי מושג יך להעלות לפה תמונה, אז בנתיים תסתפקו בכלום >< שבת שלום כוווווווווולם

InbarKiii

New member
אני P:

שם:ענבר גיל:13 מסנג'ר: - תבקשו תקבלו :] אי סי קיו: ^^ מסר:נמנמ מישי מהפורום של MCR כתבה את זה ואני מעתיקה כי זה הכי נכון חחחח - אם אתם אוהבים לישון - אל תתחילו לראות הכי גאים שיש ><" תמונה: אינלי כוח לעלות D: כנסו לפה יש הרבה >< - http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=inbariiiiii&album=123196

L D N

New member
../images/Emo215.gif אנייייייי

שם: שני גיל: 14 מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: אני לא מתחברת. מסר: ג'יימס בורן הוא כוסון. תמונה: אין לי כוח עכשיו

noname20000000

New member
..

אמנם אני בקושי מגיבה פה, אבל בכל זאת: שם: דנה (וואו, אני כל כך מקורית). גיל: עוד חודש 15. מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: אין. מסר: סוני אריקסון k610i פלאפון שולט. תמונה: ...

מותק13

New member
בוהו.

שם: ירדן. גיל: 14. מסנג'ר: מסר. אי סי קיו: כנ"ל. מסר: כדאי להיות עם חבר ולא-ממש-מאושרת,או רווקה בתקווה לחיים שמחים יותר? תמונה: לא עולה.

למעלה