שרשור הכרות

Rock Dragon

New member
לא לצחוק על שמנים.

אנחנו המושיעים שלך, עלובת נפש, בעלי הכרס יחיו לנצח נצחים!

baroolit8

New member
עונה..

שם: בר תאריך לידה:6.12.1993 מיקום: אזור הקריות צבע שיער: לא מוגדרP: צבע עניים: חום צבע עור: רגיל? גובה: מטר ששים ומשו.. פירסינגים: ... קעקועים: .... כמה זמן בפורום: אין לי מושג, כמה חודשים נראה לי... חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: יותר מידי מכדי לפרטP: דמות סאות'פארק חביבה: קרטמן וסטן פרק חביב: סאותפארק יס גיי ופרק המאה...

g a g a

New member
עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

שם: איריס. תאריך לידה: מיקום: חדרה-סיטי. צבע שיער: חום כהה מאוד. צבע עיניים: אה... חום? צבע עור: תלוי באיזו עונה מדובר
אבל בעיקרון: חום בהיר. גובה: אממממ... אאל"ט זה מטר שישים ושלוש. פירסינגים: אין
קעקועים: אין כמה זמן בפורום: לא זוכרת
. לפני שהפכתי למנהלת שוטטתי פה on and off ואני באמת לא זוכרת כמה זמן אני פה. חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: מייקל ג'קסון
, "עשרים וארבע", "אבודים", "שאלה קטנה", "תפוז מחפשים בשבילך", "נמלטים". דמות סאות'פארק חביבה: באטרס וקרטמן. פרק חביב: הפרק עם ג'ניפר לופז + WOW. תמונה עדכנית: לטובת כולנו, אני מצרפת תמונה של כלבי האהוב ולא תמונה שלי
ריספקט על הכנת השאלון
הודגש באמצעות מדגישומטיק

g a g a

New member
איזה מוזר.

כתבתי את תאירך הלידה ומשום מה זה נמחק. בכל אופן: 23/12/80, מזל גדי

negy1993

New member
איזה מתוק../images/Emo99.gif

אגב, מה הוא? גולדן רטריבר\לברדור\אחר?

g a g a

New member
../images/Emo99.gifכן, אני יודעת../images/Emo99.gif

הוא גולדן רטריבר גזעי
מדהים, חכם, פשוש, אבל די סנוב אלינו
כלפי אורחים הוא מתוק וכלפי המשפחה הוא סנוב
בכל אופן, עכשיו אני שוקלת להפוך אותך לאדומה לאור החנופה שלעיל
חחח סתם :] אבל תודה על התגובה לתמונה

I am Cornholio

New member
מצטרפת באופן רשמי=]=]=]

שם: נופר תאריך לידה:27.12.90 מיקום: גן יבנה צבע שיער: חום שחור צבע עניים: חום צבע עור: חחח מאיפה לי? איך אפשר בכלל להסביר? גובה: 1.70 פירסינגים: פופיק
קעקועים: אין... כמה זמן בפורום: רשמי? כמה דקות חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק:
רד הוט צ'ילי פפרס
, אבודים, נמלטים, פרל ג'אם וחברים וג'ואי. דמות סאות'פארק חביבה: קרטמן וקני. פרק חביב: וואי יש מלא. תמונה עדכנית: אין לי.

jamoosa

New member
הנה אני:

שם: הילה תאריך לידה: 4/7/87 מיקום: ירושלים-אופקים צבע שיער: שחור סיני, עוד מעט סגול. צבע עניים: חום צבע עור: מוקה :'( גובה: 1.73 פירסינגים: NOP קעקועים: NOP כמה זמן בפורום: נראה לי איזה חודש ומשו... חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: פורום יוני בלוך בהייד פארק :p דמות סאות'פארק חביבה: אייק באטרס וקייל :) פרק חביב: רייזנס וגם ריינפורסט חיינפורסט תמונה עדכנים: מה תמונה עכשיו :'(

אני../images/Emo3.gif

שם: חגית תאריך לידה: 16/10/89 מיקום: נצרת עילית צבע שיער: בלונדיני כהה צבע עניים: כחול צבע עור: לבן גובה: 1.70 פירסינגים: עגיל נוסף באוזן שמאל נחשב?
קעקועים: אין [וגם לא יהיו
] כמה זמן בפורום: פחות משבוע.. חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: בון ג'ובי ומארון 5 דמות סאות'פארק חביבה: קרטמן בעיקר. רק בגלל המשפט "איים גוינג הום" שמצליח לקרוע אותי מחדש כל הזמן..
פרק חביב: אין אחד ספציפי תמונה עדכנים: נהההה

ליבי לו

New member
../images/Emo186.gif

שם:ליבי תאריך לידה:7.4.89 מיקום:ב"ש צבע שיער: חום צבע עניים: דבש? צבע עור: לבן :) גובה: 1.63 פירסינגים: 2 קעקועים" 1 של קני בין השכמות :) כמה זמן בפורום: מידי פעם אני קופצת לפה... חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: לא ממש דמות סאות'פארק חביבה: קני :) פרק חביב: טאולי, וואו, החלק השני ש פמאלי גיי ויש עוד המון!! תמונה עדכנים:נחפש..

עונה נה נה../images/Emo153.gif../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif

למרות שאני כותבת פה לעיתים רחוקות... אבל קוראת כל הזמן! P: שם:מאי תאריך לידה:מאי
צבע עור:לבן גובה:1.72 פירסינגים:אין קעקועים"בתקווה לאחד בקרוב
כמה זמן בפורום:קוראת כמעט שנה חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק:אהבה בגיל ההתבגרות!!!!
חחח סתם.. אממ יש יותר מדי דמות סאות'פארק חביבה: טאולייי
פרק חביב:הפרק שגילו שאפשר לצחוק כבר על איידס
תמונה עדכנים:זה אפשר לראות במסנג'ר

נמאס כבר משאלונים האלה!!!

סתם....
שם: אריק תאריך לידה: 2/12/84 מיקום: קריות צבע שיער: שחור צבע עניים: חום צבע עור: חרדל גובה: 1.85+ פירסינגים: nop קעקועים" nop כמה זמן בפורום: נראה לי שנה ומשהו.... חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: מנג'ר, כלי נגינה, האבקות, ווינר, מתמטיקה.... דמות סאות'פארק חביבה: קארטמן? פרק חביב: s10e10 תמונה עדכנים:

Rock Dragon

New member
Moi

שם: בן תאריך לידה: 13.11.93 מיקום: גבעתיים צבע שיער: חום צבע עניים: חום(?) צבע עור: לבקן. D: גובה: 1.55 מטר פירסינגים: none קעקועים: בעתיד כמה זמן בפורום: חצי דקה חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: אבודים דמות סאות'פארק חביבה: טימי וטאוולי. פרק חביב: זה עם אולימפיאדת הנכים. ><

Th3onE

New member
אני..

שם:יובל תאריך לידה:90\04\11 גיל:תעשו תחשבון.. (טוב למתקשים. 16 וחצי בקרוב 17). מיקום:Rאשל"צ עיר התמימות. צבע שיער:אנערף תסתכלו תגידו.. (ותרחמו!). עיניים:חום מעפן. צבע עור:כושי אפריקאני נו באמת לבן כמו קיר ישן עם כל מיני כתמים מוזרים.. גובה:173.. זמן בפורום:בערך מהחופש הגדול או לפני אני ממש לא זוכר.. עוד פורמים שמחבב:לא אוהב ממש את תפוז חח רק בשביל הפורום הזה אני נכנס :) אולי סימפסון פיוצרמה וגולשים בזמן.. תמונה, לרעתכם אני אצל אחותי אז יש אחת.. תרחמו!

למעלה