שרשור הכרות

bily n

New member
שרשור הכרות

או יותר נכון ריענון.. כדי לעשות פעם בכמה זמן לא? אז הינה זה מגיע!! (אני חיברתי.. תנו כבוד חח) שם: תאריך לידה: מיקום: צבע שיער: צבע עניים: צבע עור: גובה: פירסינגים: קעקועים" כמה זמן בפורום: חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: דמות סאות'פארק חביבה: פרק חביב: תמונה עדכנים: זהו בערך.. תתפרעו!! שם: נימן תאריך לידה: 16.2 מיקום:רמת אילן אבל מאוד רוצה קרית הומו.. (בסוף השנה עוברת לשם!! סוף-סוף! עוד חלום רטוב שהולך להתגשם בקרוב ^^) צבע שיער:חום (כרגע סגול) צבע עניים:כחול צבע עור: בהיר גובה: 155-160 פירסינגים: שני לובים, הרחבה של 6, נזם והליקס קעקועים: אין כמה זמן בפורום: קצת אחרי חנוכה אם אני לא טועה חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: רוק מתקדם, אופנה אלטרנטיבית, אמינם.. יש עוד אתה אלה הכי טובים דמות סאות'פארק חביבה לרגע זה: מיסטר מאקי
פרק חביב לרגע זה: פרק הג'ינג'ים או ליל כל הקדושים עונה 2 תמונה עדכנים: הינה טיפה מטושטשת... (אז מה אם היא טיפה מטושטשת?!?!?! תסגדו לי!!!) חם לי.. ביי!

bily n

New member
לאאא!!!!

אני לא נימן! אני לא נימן!! אעעה אני ניצן חחח חחחח חחחח תסגדו לי !

!!MY TURN

שם:עומר תאריך לידה:7/4 מיקום:ת"א-יפו (דגש על יפו) צבע שיער:שחור צבע עניים:שחור צבע עור:מוקצ'ינו גובה:172 פירסינגים:לא קעקועים:לא כמה זמן בפורום:10 דקות חלומיות חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק:כל פורומי הרוק והנגנים דמות סאות'פארק חביבה:קרטמן,בטרס. פרק חביב:אי אפשר לבחור אחד..בלתי אפשרי פשוט. תמונה עדכנים:אין..למזלכם.

galileho

New member
אני

שם:גלי תאריך לידה:1.7.91 מיקום:ר"ג צבע שיער:שטני צבע עניים:ירוק צבע עור:לבן נוטה לסיד גובה:1.66 פירסינגים:0 קעקועים"0 כמה זמן בפורום:הממ ממש לא מזמן לפני כמה ימים. חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: -----אמינם!!!---- דמות סאות'פארק חביבה:קרטמן פרק חביב:הממ טוב עוד לא ראיתי את כולם אבל בנתיים הממ וואי קשה..ניראה לי הפרק עם הפסטיבל פרות הזה שקרטמן דפק את הראש והפך למינג לי .. נו איך קראו לו .. ניראה לי cow day? או משהו דומה תמונה עדכנית:לא רוצה=[

galileho

New member
חחחח

הכל טוב
את? ד"א לאן בקריית אונו ? קריית אונו זה ממש קרוב אלי זה מרחק של לחצות כביש ממני

עונה..

שם: מעיין תאריך לידה: 14/11/1989 מיקום: ירושלים צבע שיער: חום צבע עיניים: כחול צבע עור: בהיר גובה: 165 פירסינגים: נזם קעקועים: אין כמה זמן בפורום: די חדשה חובבת גם את הפורומים הבאים: ביפ ערוץ הצחוק, הארי פוטר הספר, סיינפלד, סימפסונים ופיוצ'רמה, אמינם, האוס וקומנת הרצועה דמות חביבה מסאות'פארק: קרטמן, קייל ורנדי פרק חביב: הממ יש כ"כ הרבה.. כל הפרקים בעונות האחרונות במיוחד.. תמונה עדכנית: אין ממש:(

galileho

New member
למה שקטה?

אנחנו לא הרבה בפורום וכל נפש מתקבלת בברכה ^^ חוצמזה שאנחנו קהילה משהו באסט
תצטרפי תאמרי שגלי שלחה אותך XD תתקבלי בברכה

Giallorossi

New member
אני

שם: תאריך לידה: 5.2 (ממש עוד שלושה ימים
) מיקום:חולון צבע שיער: חום צבע עניים: חום צבע עור: כהה יחסית גובה: 1.58 פירסינגים: לא קעקועים" לא כמה זמן בפורום: לא זוכר =O חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: מייפל סטורי דמות סאות'פארק חביבה: קארטמן פרק חביב: Chef Aid וScott Tenorman Must Die

negy1993

New member
עונה!../images/Emo9.gif

שם:נועה תאריך לידה:6.7 מיקום:רחובות צבע שיער:חום שחרחר צבע עניים:" " צבע עור:לבן צהבהב גובה:1.58
פירסינגים:אבוי....אין... קעקועים"כנ"ל כמה זמן בפורום:הממממ באמת שלא זוכרת. אולי מהחופש הגדול.... חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק:סימס,פמילי גאי,ביפ... דמות סאות'פארק חביבה:באמת שלא יודעת
יש כ"כ הרבה פרק חביב:גם.....אבל מה שעולה לי עכשיו The return of the.......אין לי כוח להמשיך... תמונה עדכנים:http://mad.walla.co.il/archive/165888-5.jpg לאילגים שלא הבינו, התמונה זה בצחוק........

g a g a

New member
נועה../images/Emo99.gif

איך זה שעדיין לא גילו אותך?
אגב, מאייתים את זה "עילגים"

אהה אני חדשה...

שם:מיכל תאריך לידה:11/9/91 מיקום:--------------- צבע שיער:חום צבע עניים:חום צבע עור:אממ..שחום? גובה:1.57 פירסינגים: עגילים באוזן.? קעקועים"אין כמה זמן בפורום:אין לי מושג אולי שבוע חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק:חברים,מארון 5,קולדפליי,סרטים מצויירים ודיסני,הנמלטים-סגידה(מושפעות...),פל אאוט בוי... דמות סאות'פארק חביבה:קני כפרותעליוו, קייל. פרק חביב: כולם חביבים(אם ככה את מגדירה) אבל העונה ה-3 קצת פחות.. תמונה עדכנים:אמממ לא.

positive energy

New member
אני

שם: יניר תאריך לידה: 7.8.89 מיקום: פרדס חנה צבע שיער: שחור צבע עניים: טורקיז בערך צבע עור: לבן גובה: 180 פירסינגים: אין קעקועים: אין (למרות שאני רוצה) כמה זמן בפורום: בערך 3 שנים חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק: האטריק, מכבי ת"א, הומור שחור, מנג'ר דמות סאות'פארק חביבה: זה כמו להגיד איזה מהילדים שלך אתה הכי אוהב פרק חביב: כנ"ל

benedek22

New member
עונה

שם:שיר תאריך לידה:7.1.89 מיקום:גבעתיים צבע שיער:בלונדיני צבע עניים:ירוקות צבע עור:לבן גובה:180 פירסינגים:היו פעם קעקועים:שניים כמה זמן בפורום:לא זוכר,אבל לא הרבה חובב גם את הפורומים הבאים בנוסף לסאות'פארק:נארוטו,אבריל לאבין דמות סאות'פארק חביבה:קרטמן פרק חביב:"playing with wapons" תמונה עדכנים:

למעלה