שרשור הכרות

שרשור הכרות

אני בן 34 בגיל 16 עד 18 עבדתי בבקר אחר כך הייתי שייט כמה שנים אחר כך הייתי סמנכל כספים בחברה ענקית היום אני מרצה באוניברסיטה וקונה אדמות בגליל משקיע במיזמים שנראים לי אוהב סוסים וציפורי טרף וסירות עץ חוץ מזה אני גר בגליל וחבר בכמה עמותות לפיתוח הגליל מגדל כלבים עצי זית כבשים ועיזים

נעים להכיר,

סש"נ, בת 35 (ועוד קצת). אמא לשני ילדים, אשה של איש אחד, ויש לי סוס אוהב מאוד (וחתיך מואד, אם יורשה לי). חובבת-מכורה של עולם הסוסים, מזה הרבה-הרבה שנים.

dixie chick

New member
אני

בת 24, רוכבת ווסטרן כ-5 שנים 3 שנים ראשונות בחוות בני ציון, 3 עונות תחרויות (טרייל קלאס בהתחלה ואח"כ פלז'ר וריינינג) 9 חודשים בחו"ל חודשיים קצרצרים בגליל ים על סייח חביב וכרגע בבית יהושוע על סייחה מגניבה, מקווה להתחרות שנה הבאה פלז'ר ואולי טרייל. עוסקת בתכנות וחוסכת כסף ללימודי וטרינריה (וגם לומדת גרמנית ללימודים בגרמניה) אוהבת יותר דברים ממה שיש לי שעות ביממה לעקוב אחריהם אפילו ים, כלבים, אנשים, ספרים, מד"ב

dixie chick

New member
אכן כן

ואני גם יודעת מי את (וכנראה שאת לא יודעת מי אני אז נשאיר את ההפתעה)

SoosKatan

New member
חחח

רציני אני לא יודעת מי את, זה מפחיד XD שולחת מסר

dixie chick

New member
לא קיבלתי כלום

וזה לא כזה מפחיד האמת שאני רק יודעת מי את אני לא חושבת שנפגשנו אי פעם

להבה

בת 35 וקצת,אמא לשני בנדיטים ואשה של אישי. מדריכת רכיבה משנת 1996,בעלת תואר ראשון במדעי בע"ח (משם לא המשכתי לוטרינריה) קונדיטורית. וגם אני הייתי בוקרת,מגיל 21 עד 23. אוהבת מאוד בעלי חיים (אני מקלידה והג'ינג'ית
מגרגרת עלי)

liors72

New member
נעים מאוד

ליאור רווק בן 34...אוטוטו 35 מהצפון במקור אך כרגע גר בראשון עובד בחברת מחשבים.. למדתי אדריכלות ועיצוב פנים..(עיצבתי פנים כמה שנים בת''א ומשם המשכתי להייטק) כל חיי היו סביב בעלי חיים ובעיקר ציפורים (מחלת ילדות) רכבתי המון אך לא באופן "מסודר". כיום רוכב ווסטרן בנצר סירני. ונורא רוצה סוס משלי.

jgut

New member
ואני

JGUT בת 31 מאזור השרון רוכבת ווסטרן ובעלת שני סוסים... נמצאת בתחום כ 3 שנים באופן רציני (רכבתי בתור ילדה אבל ממש מזמן) כרגע מתקדמת לכיוון הריינינג... בנוסף מגדלת 2 חתולים כלבה ותוכי (בנתיים). מתעסקת במחשבים בתור תחביב ומקצוע... וחוץ מזה אני צמחונית...

jgut

New member
../images/Emo207.gif מחפשת לקנות אוכף ווסטרן

במצב טוב לא כבד ולא יקר (ישמש כאוכף ב"ס ברוב זמנו...) שיהיה יפה וסימפטי (סתם סתם
)

NTL

New member
המלצה!

אוכפי וינטק ווסטרן. קלים, עמידים מאוד, נוחים מאוד מאוד וזולים.

jgut

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo196.gif קוקוטייל שמירה!

כל פעם כשמישהו זר נכנס הבייתה הוא מחקה את האזעקה! כבר אי אפשר לדעת האים זה הוא או האזעקה... הוא נולד אצלי בתור גוזל (ממש ממזמן), אמא שלו לא טיפלה בו אז הפך להאכלת יד. עשה את דרכו לוטרינר שלי וחזר אלי לפני שנה אחרי שלא השתלב עם התוכי שלהם. איזה תוכים יש לך?

liors72

New member
כבר יש לך..

נקודת זכות אצלי.חחח אני מגדל כבר מילדות כמעט כל הסוגים היו אצלי בסוף אני תמיד מוסר אותם (לא תמיד יש לי מקום בגלל מעברי דירה) ולעולם לא מוכר (יש לי בעיה מצפונית) כיום יש לי קוואקר...שקוראים לו "נזק" שר..רוקד...מדבר בל הכרה חח

liors72

New member
אגב

כלום אצלי האכלת יד ותמיד חיים מחוץ לכלוב...

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif שלום ../images/Emo68.gif

סוף סוף שירשור הכרות עם אנשים בוגרים
מיכל, בת 28 (עוד מעט בת 29
) רוכבת מגיל 14 אינגליש, ובגיל 19 זנחתי את הקפיצות ועברתי לדרסאגי גרה במרכז עם חלום לעבור למושב ובנתיים עובדת בתחום משאבי אנוש והשנה סוף סוף מסיימת את התואר (שששששש, לא לפתוח פה
) בעלת סוסת האנובר פנסיונרית ומאושרת

meedas

New member
נעים להכיר

אני נועה בת 28 (עוד חודש 29). התחלתי לרכב לבגיל 11, ובגלל שהאורווה ליד הבית היתה אורוות מרוצים, יש לי יותר נפילות ברזומה מכל שאר הרוכבים פה בפורום יחד (סתם ניחוש..). רכבתי על סוסי מרוץ באופן קבוע עד אחרי הצבא, ואפילו הצלחתי להגשים חלום ישן ולעבוד בשתי חוות בארה"ב (בית ספר לרכיבה בקנטאקי ואורוות מרוצים בפלורידה). בשנים האחרונות רוכבת יותר על אופניים מאשר סוסים, בעיקר בגלל שהסוסים כרגע פחות זמינים. חוץ מזה יש לי כלבה מדהימה בשם מידאס, הייתי רפתנית הרבה שנים וכרגע אני עובדת במחסן של חלקי אופניים ולומדת עיסוי רפואי בוינגייט. יום טוב לכולם

למעלה