שרשור הכרות

רעיון נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

אני דניאלה, בת 18 (מצעירי הפורום
). רוכבת שנה רביעית אינגליש- דרסז' בחוות "המרחב הפתוח" בכפר שמואל. את דרכי ברכיבה התחלתי בווסטרן בגיל 10 (והיו לי המון הפסקות ברכיבה באותה תקופה
), אבל עשיתי הסבה לדרסז'.
כרגע אני עומדת ממש לפני גיוס לצה"ל. חולמת בעתיד ללמוד וטרינריה. בבית יש לי כלב חמוד בשם צ'אנס. אין לי סוס משלי, אבל יש לי סוס קבוע, חתיך ומושלם- אלפרד.

cowgirl Ms

New member
*מרגישה קטנה*../images/Emo196.gif../images/Emo80.gif

אני מריאנה, בת 20 עוד חודש, מפ"ת. רוכבת מגיל 14- אינגליש. בתחילת דרכי ברכיבה למדתי עם מדריכה למשך כשנה [עם הפסקות גם..] ומאז לא עשיתי שיעורים. כיום אני רוכבת על סוס מדהים בשם תות [הוא והחברה שלו, סקיי, לא שלי- יש להם בעלים שמחמת חוסר זמן נותן לי לרכב עליהם כאילו היו שלי], למרות שלא ממש יש לי זמן לאחרונה. משרתת בצה"ל בתור צלמת משטרתית [משטרה כחולה]. חוץ מתות וסקיי, יש לי חתול בשם לואי וכלב סלוקי בשם ריצ'י. אני אוהבת סוסים [לאאא
], לקרוא המון, אומנות ובעיקר צילום, מכורה לאינטרנט ולסדרה הכי טובה אי פעם - סמולוויל!!! זהו?

אורלי 7

New member
נעים מאוד ../images/Emo9.gif

אורלי, בת 38, אמא לשלושה ילדים שלושה חתולים וג'ק ראסל אחד. מדריכת רכיבה בעברי (מוסמכת כנות),רכבתי קפיצות,דרסאג' ובילדותי מרוצים כמובן. אוהבת טורוברדים בעיקר - זה באג שנשאר מהילדות ולא הצלחתי להתגבר עליו מעולם ולכן מתאימה אותם לכל סגנון רכיבה גם אם הוא לא ממש בשבילם.....!

פיצקוש

New member
איזה יופי

לראות שיש עוד כמה "קשישים" בפורום חוץ ממני. בת 31 אמא לבן מדהים ועוד אחד בדרך,נשואה 5 שנים לאהובי. רכבתי עד גיל צבא וטיפל'ה אחרי. למדתי באוניברסיטה כמעט כל מקצוע שיש - משפטים (שנתיים) ספרות עברית וספרות אנגלית (שנה) פילוסופיה (שלוש). ובסוף החלטתי שכדי להעשיר את עצמי אין צורך לשלם שכר לימוד אפשר פשוט ללכת להקשיב להרצאות. פה ושם מדריכת יוגה בעתיד מתכננת ליבא גזע מסוים של סוסים לארץ ולעסוק בגידולו. אבל זה פרויקט שיקח לו כמה שנים להתרומם. נעים מאוד.

מעין26

New member
נעים להכיר

בת 29 אמא לילדה בת שנתיים וחצי ועוד משהו בדרך( עדיין לא יודעים מה, נדע ביום שלישי), רוכבת מגיל 11 ומדריכת רכיבה מוסמכת . ב3 שנים האחרונות לא מדריכה (מנהלת חשבונות
- כל כך לא אני)אבל רוכבת ועכשיו בהריון הנוכחי, בהפסקת רכיבה. מסתכלת מדי פעם בפורום ושמחה לגלות עכשיו שיש הרבה יותר מבוגרים ממה שחשבתי פה. ובבית חוצמבעלול וילדה יש גם כלבה מדהימה.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאוקיי

בת 19 וקצת, רוכבת מגיל 7, אפשר להגיד שרכבתי כמעט הכל.. (חוץ ממרוצים ונעיצת רומח) כרגע משרתת בצבא, במודיעין, ועד עכשיו מבחינת צבא היה לי ממש טוב. אמא, אבא, אח קטן, עומר, אחות גדולה, נועה, גרה בראשון מגיל שנה ואנימאוד קשורה למשפחה שלי.. מתעניינת מאוד במתמטיקה ומניחה שאעסוק בזה בשלבים יותר מאוחרים. נראה לי שזהו, אם שכחתי משהו אתם מוזמנים לשאול

adibeja

New member
נעים מאוד ../images/Emo140.gif

בת 29 אמא לילדה בת אוטוטו שנה, רוכבת מגיל 9 ומדריכת רכיבה מוסמכת . בשנים האחרונות לא מדריכה לצערי אבל בהחלט עדיין רוכבת על הקשישה שלי (הולשטיינר בת 24) . מאוד מופתעת אבל ממש ושמחה לגלות שיש הרבה יותר מבוגרים ממה שחשבתי פה- סחטין על השירשור מאיר העיניים ... ובבית חוץ מהבנזוג וקטנה יש גם כלב וחתול

שירלי317

New member
אז מה אם אני קטנה?../images/Emo9.gif

שירלי, בת 16 וחצי, רוכבת דרסז' כרגע, כשמאחורי 11 שנות רכיבה שבין לבין הצטרפו להם קצת קפיצות ואף פלז'ר. עברתי בחוות אוניל (לשעבר), כנות ובית נחמיה. בימים אלו רוכבת באורווה קטנה במשק בכפר בילו (למרות שבחיפושים אחר חווה) על סוסתי המדהימה קים, צעירה ומעורבת מכל הבא ליד (טורוברד, אנדלוס ופיינט), הסוסה לאחר פציעה קשה וכרגע אנחנו חוזרות לכושר ומתכננות להתחרות לראשונה בתחרות דרסז' או זו שאחריה ברמה א'
גרה ברחובות עם רצון משפחתי לעבור למושב כלשהו באזור, בבית גדול מידי בו מתגוררות סבתא, אמא ואני. וכמובן ששלושה
ו
אוהבת סוסים, רוקדת פלמנקו, כותבת, מציירת, מפסלת ומתעניינת מאוד ברפואה אלטרנטיבית, וטרינריה. בקיץ הקרוב כנראה אעבור קורס מדריכים
נעים להכיר, (מרגישה קטנטנה.)

אני מרגישה אפילו יותר קטנה

בת 15.. אבל יש לי ניסיון עם סוסים. יש לי (טוב לא לי) חווה בקיבוץ והייתי שם בילדותי אבל עכשיו אני רוכבת בבאר טוביה ליד חוות צח.. ווסטרן ומתאמנת לתחרויות.. יש לי כלב חמוד ומופרע- טו מה אפשר לצפות מלברדור?! נראה לי שזהו..

fliperit

New member
אני נגה

בת 18 (עוד מעט מעט). גרה ליד ירושליים, באזור הכי יפה בארץ.. רוכבת מגיל 11, ובעלים ל-2 כלבים חולי נפש... ואוהבת חיות מכל סוג, יותר מכל דבר אחר

למעלה