שרשור הכרות!!!!

Elpar

New member
לא טוב לא טוב לעורלה שלך!

מטאל כל הזמן! וזה אחד השירים האהובים עליי של דפטונס, זה וengine no.9 (ואני יודע לנגן את שניהם! חחח אני לוקח מעצמי יותר מידי אה?
)! תחזרי לשמוע אותם!

Elpar

New member
אה נכון

אבל תאהבי מטאל! זה בריא! לא יודע למי אבל זה בריא! ותשמעו את אמסטפ כאן: www.myspace.com/amstaf, מי שאהב שיצור קשר עימי!!! ושמעו אותם! להקת הנו מטאל הראשונה בארץ! הלהקה הראשונה שנכנסה לגלגל"צ (מלהקות המטאל למיניהן) כבוד!!! ואני מכיר אותם אישית ;) היהא! טוב זה ממה לא היה קשור... אבל שמעו

פרק טוב!!!

הפרק עם סטואי ואוליביה! איך שהוא אמר לה:I LOVE TO STAY AND CHAT BUT YOU A TOTLL BECH סלחו לי על האנגלית זה לא הצד החזק שלי

Vdrums

New member
סבבה, באמת מגיע פורום לסידרת האיכות

הזו. שם: תומר גיל: 26 מקום מגורים: לוס אנג'לס דמות אהובה בסידרה: פיטר פרק אהוב: הפרק שפורצים להם לבית וכולם נכנסים לחדר האטום ופיטר מתחיל לספר על שושלת גריפין, וגם היה עוד פרק כזה שפיטר גילה שהוא כושי. LOL להקה אהובה: יש הרבה, עוד שבועיים אני בהופעה של רד הוט! אייסי: אין מסן: יש בכרטיס מסר לאומה: LUCKY THERES A FAMILY GUY תמונה: נ.ב יש בארץ את התוכנית AMERICAN DAD???

זווש

New member
אהההההה!

עוד שבועיים .. הופעה של רד הוט.. גם אני רוצה !!!!!!!!!!! תצלם הרבה תמונות!!! ותשלח לי!! אתה בפורום רד הוט?

prongs3

New member
../images/Emo12.gifבאיזה אזור של העיר זה צולם?

ואיזה רכב... כמו כל רכב שני שראיתי שם בערך
ואמריקן דאד לא הגיע אלינו עדיין.

עונה

שם: אפרת :) גיל: 12.5 :\ מקום מגורים: גבעתיים דמות אהובה בסידרה: סטואי :) פרק אהוב: אני אוהבת את הפרק שבו סטואי הולך עם בריאן לאודישן ואז מקבלים את סטואי במקום את בריאן...אני אוהבת את הפרק שסטואי הולך לגן...את הפרק שבו פיטר מתפלל שיהיה לו רואה חשבון יהודי ואת בחירת הקהל :) להקה אהובה: אין כ"כ אייסי: 306970847 מסן:[email protected] מסר לאומה: לאן נעלם איש משפחה בזמן האחרון? ברצינות,לאן?!

אוקיי

שם:גלעד ביסון גיל:14 מקום מגורים: ראשון דמות אהובה בסידרה: סטואי פרק אהוב: הפרק שפיטר מצטרף לקבוצת פוטבול להקה אהובה: לד זפלין אייסי:314803099 מסן: [email protected] מסר לאומה:life`s a bitch and then you die

יונתן1988

New member
זה הפרק שסטואי מזי** את בריאן

במכות
, זה הפרק עם שפופי, זה הפרק עם עוד כל כך הרבה דברים. פרק כה ענק
patriot games הוא נקרא, אם אני לא טועה

למעלה