שרשור הכרות!!!!

Elpar

New member
RHCP לשלטון!!!!

פלי המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במסנג'ר שלך אין @?

bazmaster

New member
עונה

שם:אמיר גיל:17 מקום מגורים:נצרת עילית דמות אהובה בסידרה:פיטר!! פרק אהוב:איי אמ פיטר, איר מי רואר להקה אהובה:פינק פלויד אייסי:345099652 מסן:אין מסר לאומה:שניצל תמונה:

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

שם:אלעד גיל:18 מקום מגורים:איזור השרון דמות אהובה בסידרה:סטואי! פרק אהוב:לא זוכר עכשיו להקה אהובה: פינק פלויד מסר לאומה:סטואי לשלטון

Man O waR

New member
מגניב

שם:דורון גיל:14 מקום מגורים:נצרת עילית דמות אהובה בסידרה:בריאן פרק אהוב: קיסטוק להקה אבה:קאניבל קורפס/סיקס פיט אנדר/מגהדת'מטאליקה/אינפקציה..יש מלא
אייסי: 295254820 מסן:אין מסר לאומה:cool תמונה:

Elpar

New member
חחח תודה

חיברתי את השם לפני מלא זמן: e-eminem lp-linkin park ar-asaf rokni אותיות ראשונות :)

מגניב אני לובשת עכשיו

חולצה של אמינם אבל לא בגלל שאני אוהבת ראפ אלא בגלל שאבא שלי קנה אותה. לינקין פארק מעצבנים אותי אבל זה רק הטעם שלי :) [עם אהבתי אותם אבל אם חושבים על זה פעם גם אהבתי בקסטריט בויז lol] ומי זה אסף רוקני? אז איך קוראים לך?

Elpar

New member
חשבתי שזה יהיה ברור

אבל כנראה שלא... אני אסף רוקני ^_^ חחח בשרשור היכרות כתוב את זה :) תחפשי תמצאי ;) וגם אני אהבתי פעם את הבקסטריט, היו להם כמה שירים באמת ממש יפים... אבל עד שקלטתי שאני פשוט בכיוון של מטאל ורוק כבד לקח לי קצת זמן... קצת...

Elpar

New member
לא.... אבל הם נו מטאל

וגם זה אצלי נחשב למטאל מן הסתם :/ אממ בעצם רוק כבד אני יותר מייחס לשל פעם (גאנז אנד רוזס, סקורפיונס וכאלה) ומטאל זה בהרבה מובנים בשבילי, מטאליקה, סליפנוט, לינקין, אמסטפ, ואפילו סונטה ארקטיקה והים... אז כמו שאתה רואה לא כולם כאלה כבדים אבל הם נחשבים למטאל. ^_^

Elpar

New member
אמינם מטאל?

לא נראה לי :| אבל הייתי מכור לבנאדם לפני שחבר השמיע לי את לינקין פארק, דפטונס, סליפנוט וכו' וכו' וכו'

למעלה