שרשור הכרות!!!!

Vegetable Salad

New member
../images/Emo42.gif

שם: שיר. גיל: 15. מקום מגורים: כרמיאל/ירושלים. דמות אהובה בסידרה: סטואי
. פרק אהוב: הבחירה קשה מדיי... להקה אהובה: סביר להניח שסבנדסט. אבל כמובן שגם הביטלס, קווין, S O A D והR H C P. אייסי: 157973943. מסן: [email protected]. מסר לאומה: כולם מתים בסוף.

Science Fiction

New member
כותרת ../images/Emo119.gif

שם: טלי/חנה/שרלוט. גיל: 14 [בעוד חודש, נו :X] מקום מגורים: כפר סבא. דמות אהובה בסידרה: אני הולכת עם העדר, אז סטואי ובריאן. פרק אהוב: לא זוכרת. להקה אהובה: הביטלס. מסן: [email protected]. נא להזהות :] מסר לאומה: קוואבנגה!

The Guru Chai

New member
היי, את לא הגמדה הזאת שקשורה לנגע?

נגע הפאקצה המעצבנת שכשהיית אצלה הבאתן מין פרה מוזרה כזאת?

The Guru Chai

New member
לאלא, זאת נגע...

היא סתם מנסה לעבוד עלייך שקוראים לה נאגה, כי היא רשע טהור.

זווש

New member
אני!

שם: זהר גיל:17 מקום מגורים: עפולה דמות אהובה בסידרה: סטואי פרק אהוב: להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרז אייסי: מסן: לשאול אותי.. מסר לאומה: נמנמ תמונה: ..

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

שם: אבי גיל: 17 וחצי מקום מגורים: ק. אתא דמות אהובה בסידרה: סטואי פרק אהוב: לא יודע...אולי Road To Europe להקה אהובה: דפש מוד אייסי: 320237641 מסן: אין... מסר לאומה: Don't just stand there and shout it, do something about it (מרטין גור)

mosesg

New member
שלום!! אני!

שם: גיא מוזס גיל:16 וחצי מקום מגורים: ירושלים הקדושה! דמות אהובה בסידרה: peter!!! פרק אהוב:stuck together torn apart להקה אהובה: Front page אייסי: 210128831 מסן: מסר לאומה: תלמדו מFamily guy , יש שם מסרים עמוקים.. תמונה: אין כרגע

SurfingBoy

New member
אני!

שם:עמית גיל: 13 מקום מגורים: גבעת-עדה דמות אהובה: סטואי!!!! ואז כריס פרק אהוב: לא יודע את השם אבל הפרק שקוהוג נחרבת ופיטר וכל המשפחה הולכים לאנשהו ומוצאים מפעל סוכריות...ובדרך האם פוגשים את האיש עם הגיטרה! יואו...נשפכתי וסטואי הופך לתמנון! כן..... להקה אהובה: להקה-FOB(fall out boy זמרת-אנסטסיהההההההה אייסי:252255986(זכרתי בע"פ!) מסן:[email protected] מסר לאומה: מה שהוא/היא אמר/ה

The Guru Chai

New member
לא, אתה מתבלבל עם הפרק

שהוא כמו צ'ארלי והשוקולדה, שם זה מפעל נקניקיות, בפרק שמגיע סוף העולם זה מפעל סוכריות.

אספיר85

New member
אני לא.

אני ל מתבלבלת. בסוף העולם הם חיפשו מפעל נקניקיות. יש לי את הפרק. יש לי את כולם.

The Guru Chai

New member
לאלא, את מתבלבלת

אני בטוח לגמרי, אני זוכר שהם דיברו על זה שהסוכריות האלה הן הדבר היחיד שישרוד פצצה אטומית. טווינקיס, זה היה? תראי את הפרק שוב.

v e g a

New member
תגיד

בגבעת עדה יש כבר חיים? פעם אחרונה שהייתי שם זה היה מקום שומם כמעט לגמרי(בלי לזלזל בנחל עדה כמובן).

keroit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שם: שחר גיל: כמעט 15 (עוד 3 חודשים בערך) מקום מגורים: מודיעין (חור שכזה ><) דמות אהובה: נראה לי שסטואי
להקה אהובה: הו, יש המון! אבל בזמן האחרון הרבה Placebo, oasis, bon jovi, red hot chili peppers..
מסנג'ר: [email protected] תוסיפו
מסר לאומה: אוגרים זאת חיה מסריחה ומשעממת למרות שהם חמודים

lolly1

New member
../images/Emo9.gif

שם: אירית גיל: 20 מקום מגורים: עכו |ממ"ד| דמות אהובה בסידרה: סטואי
פרק אהוב: וואו.. אין לי מושג. אולי 1X02 - I Never Met The Dead Man
רק בגלל שיש שם ציטוטים גאוניים של סטואי
להקה אהובה: אממ K's Choice, Blackfield & Porcupine Tree אייסי: בעע :s מסן: מסר לאומה: לשוהים במבנה: יש להיכנס מייד לממ"ד או לחדר פנימי, המרוחק מפתחים, חלונות וקירות חיצוניים. תמונה: אממ לא

../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo210.gif../images/Emo54.gif../images/Emo210.gif

שם:מאי קסטלנובו גיל:17 מקום מגורים:ראשון לציון דמות אהובה בסידרה: סטיב פרק אהוב: מכיוון שאין לי טלוויזיה ולא יוצא לי לראות הרבה פרקים אני אלך על הסרט ועל הסצינה מתוכו עם באגס באני להקה אהובה:רד הוט צ'ילי פפרס מסן:m1989"coolmail.co.il מסר לאומה:everyone have so much to say they talk talk talk their lives away תמונה: מלפני שנה

למעלה