שרשור הכרות!!!!

yotamn9

New member
יש ../images/Emo13.gif

אבל סה"כ אין להם שם כ"כ הרבה דברים. אבל הם מוכרים שם עכשיו לס פול דלוקס שנת 76. אני חייב לקפוץ לנסות אותה. שמעתי שהיא חלום.

jess r

New member
../images/Emo13.gif

שם: ג'ס גיל: 15 מקום מגורים: ירושלים דמות אהובה בסידרה: פיטר פרק אהוב: North by North Quahog, הפרק האחרון בעונה 4 להקה אהובה: Counting Crows , הביטלס מסן: [email protected]

יונתן1988

New member
עוד פרק טוב!

ויש שם בדיחה מפולפלת ביותר על מלחמת האזרחים שם בארה"ב, אם אני לא טועה.. הבנתי אותה רק אחרי שמישהו טרח להסביר לי פעמיים. וכמובן, מי כבר יכול לתת בדיחות על נושאים כאלו (ועל כושים, נו מה)? בריאן, בכבודו ובעצמו!

barbie hardcore

New member
יאאא....=]

במקרה ראיתי בפורום הומור שחור שניהיה פורום של איש משפחה אז ככה =] (אין לי כוח להעתיק תסעיפים,תקשרו לבד חח) #קאטיה #17 #חולון #סטואי מלך!!!!!! #death is a bitch שלהיטלר יש שם תוכנית אירוח חחחח 258936120 מסר לאומה? Brian: You're drunk. Stewie: You're sexy.

יונתן1988

New member
חחח, פרק ענק!

אם אני לא טועה עונה 2 פרק שישי... ובכלל, כל הפארודיות עם היטלר היו מוצלחות- כשפיטר משחק את אח שלו. והכי ענק!!!!!!!!!!!!!!!! עונה 4 פרק 8, כשסטואי אומרת ללידאן הבייביסיטרית ש"חשבתי שנלך כל הדרך, כמו היטלר ואווה בראון.. ואז "יו וונט מי טו קיל מיי סלף באט יו דונט גוינג טו. יו סאק!". וסטואי יכול לירות אלף כדורים בבריאן, הוא יכול להטביע אותו בשירותים, לשרוף אותו עם לביור, לתת לו כאפת פרידה לפני שהוא עוזב להוליווד, אבל עדיין.... הוא חולה עליו ולא יכול בלעדיו!

אספיר85

New member
עוד קטע ממש מצחיק עם היטלר../images/Emo54.gif

בפרק ההסטוריה של משפחת גריפין, מראים את 'פיטר היטלר' שהוא בעצם היה אח של אדולף היטלר ואז הוא אומר לו What're you doing? stuff? yes. Nazi Stuff? yes Peter, nazi stuff. הקטע הזה קטע אותי...

Elpar

New member
זה היה ענקקקקקקקקקק

וגם בקטע אחר עם פיטר, לא יודע אם זה מה שהזכירו קודם, כשרואים את היטלר ואווה בבונקר עומדים לשתות את הרעל ולא שותים XD 1...2...3... ahhh! you didnt drink it! זה הרג אותי לגמרי XD

v e g a

New member
יאללה

שם:נועם גיל:18 דמות אהובה:אני תמיד מתלבט בין סטואי לפיטר. פרק אהוב:אין,יש יותר מדי
להקה אהובה:אין,יש יותר מדי
אייסי:בכרטיס האישי מסן:כנ"ל מסר לאומה:שימו לב לציטוט שלי,אחד המשפטים האהובים עליי של סטואי.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
עונה:

שם: מישל גיל : בן 18 מקום מגורים: אשדוד דמות אהובה בסדרה: סטואי
פרק אהוב: שסטואי ובריאן נוסעים לחפש את "אבא" של סטואי בסן פרנסיסקו להקה אהובה: יש הרבה... GUNS AND ROSES
אייסי: 349506262 מסן: אין מסר לאומה: סטואי מלך! תמונה: לא כרגע , בקרוב :)

IT SEEMS TODAY THAT ALL U SEE

IS VIOLENCE IN MOVIES AND SEX ON TV...1 שם: שלום גיל: 20 מקום מגורים: חסוי דמות אהובה: פיטר, בריאן וג'ו. פרק אהוב: כולם... להקה אהובה: WHITE ZOMBIE, NIRVANA, METALICA ועוד' אייסי : דד פיפול... מסר לאומה: באסה להיות אומה עכשיו. תמונה: באלבום של תפוז

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo26.gif

שם: שרון גיל: כמעט 18 מקום מגורים: הרצליה דמות אהובה בסידרה: סטואי
פרק אהוב: קשה לבחור להקה אהובה: אביתר בנאי (אז הוא זמר, אז מה) אייסי: אין מסן: [email protected] מסר לאומה: it's no one's fault. MEG תמונה: נה

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני,

שם:
רוני גיל:
15 מקום מגורים:
רעננה דמות אהובה בסידרה:
נו סטואי, איך לא... אה ופיטר, מלאך המוות גם קורע אותי, אבל זאת דמות אורח.. פרק אהוב:
אוי יש מלאא, ואני לא יודעת את השמות שלהם, אז להתחיל להסביר על כל אחד.. להקה אהובה:
רדיוהד ולד זפלין אייסי:
חרא מסן:
[email protected] מסר לאומה:
תמונה:

prongs3

New member
My take על עצמי:

שם: שי. גיל: 15. מקום מגורים: עין-גב (לא עין-גדי!!!
), בצד המזרחי של הכנרת (מול טבריה). דמות אהובה: נראה לי שבריאן, ומג (בעצם, הבדיחות על חשבונה של מג
). פרק אהוב: Perfect Castaway. להקה אהובה: Blackfield. אייסי: אין. MSN: חסוי
. מסר(ים) לאומה:
תטעמו את "דפנה והעוגיות", להקה עברית מעולה!
המילה הארוכה ביותר באנגלית שאני מכיר היא Hippopotomonstrosesquippedaliophobia, מילה אמיתי שפירושה "פחד מפני מילים ארוכות" (ברצינות!
)

Elpar

New member
אוקיי אז עליי

שם: אסף גיל: 15 מקום מגורים: זכרון יעקב דמות אהובה בסידרה: סטואי/ פיטר ברמה די שווה פרק אהוב: כולם! להקה אהובה: אמסטפ, אבל היא נמצאת במקום הראשון עם עוד מלא להקות אייסי: אין מסן: [email protected] מסר לאומה: אין לי תמונה: עזבו לא בא לי

The Guru Chai

New member
הו הו.

שם: קראו לי גורבצ'וב. גיל: 15 [נו, כמעט]. מקום מגורים: איזה חור בצפון. דמות אהובה בסידרה: סטואי, ברור. פרק אהוב: נדמה לי שקוראים לו The Dukes Of Hazzard, שהם הולכים לתוכנית להגנת עדים בקאנטרי סייד... להקה אהובה: הווו... נגיד, הבילויים, אבל יש דיי הרבה. אייסי: לא פעיל. מסן: [email protected] מסר לאומה: מנשמע. תמונה: Go To Hell.

למעלה