שרשור הכרות!

../images/Emo187.gif

מבחנים גם לנו יש את אל תדברי איתי על להספיק חומר, את לא לומדת חומר במתמטיקה של שנה וחצי בשנה אחת (כרגע אנחנו לומדים 4 נושאים בערך בו זמנית - גאומטריה, פונקציות באלגברה, משוואות עם שני נעלמים באלגברה, ואי שוויוניים באלגברה)
אולי בכיתה ט' יש עומס, אבל ח' זה לא קל.

דינדש

New member
לא הגזמת בכלל...

המורות כל הזמן אומרות לנו: "אתם תלכו עם הציונים האלו לתיכון..." רררררררר...

MC MoRaNa

New member
חחחחחחחח נכון?!../images/Emo28.gif

העם איתי
המחנכת ת=מ=י=ד "מה אתם לא רוצים להגיע לתיכון למגמה שלכם?" ו"מה בנים אתם חושבים שבכיתת ספורט לא עושים כלוםם?!" אבל בגדול?! הם רק רוצים שנשתוק ונחוש מפחדים ונתחיל ללמוד.. זה כמו שכל המורות ש"אחוז מאוד גבוהה מהציון זה הערכת מורה" כדי שנכבד תמורה.. הם נואשים=]

חחחחח נכון נואשים לגמרי

גם אצלי זה ככה כל הזמן מחרטטים לנו על זה שעם שליש א' ושליש ב' אנחנו הולכים לתיכון ובלה בלה בלההה....

MC MoRaNa

New member
כהה..../images/Emo28.gif

ועכשיו הם אמרים לנו.. שהם עושים ממוצע של מחצית א' ומחצית ב' ועם זה נלך לתיכון.. ל=א רוצהההה מה תעשו לי? חחחחחח אני ואת מבינות אחת תשנייה אני רואה

MC MoRaNa

New member
קרציות..../images/Emo28.gif

המורה שלי התחילה להעליב אותי כלכך.. בחרו אותי ואת חברה שלי למועצה [15 קולות מתוך ה24 שהיו בכיתה, כבוד..] ובאיזה שיעור חינוך.. היא אמרה שאני וחברה שלי מקסימות.. אבל בעקיפין אמרה שהילדים היו צכים לבחור ת2 ילדות אחרות שהתחרו גם.. מ'זה נעלבתי

MC MoRaNa

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo28.gif

צריך לעשות את זה באמת.. אבל זה בסדר אני בת ימית יש לי גב

עונה../images/Emo3.gif

שם
קארין כתה
ט' גיל
14 עיר
ראשון מתה חיה חולה ביראה מאושפזת מטוגנת מבושלת שרופה {וכו' וכו' וכו'} על האחת היחידההה
נינה היפהההה

Linushit

New member
וואו המון אנשים יש עכשיו בפורום!

יפה יפה
אתם יכולים לשים תמונות אל תהיו יבשים אלי נפלאות המצלמה הדיגיטלית עוד לא הגיעו

MC MoRaNa

New member
איסהה מדהימהה../images/Emo28.gif

אהבתי תצורה של הגבות
ותחגורה
כן, על זה אני מסתכלת.