היא בערך הכי רעה שלי. בצפר עושה לי רע כמו שהוא בחיים לא עשה. אז כן יש שם דברים טובים, והכרתי כמה ילדות ממש נחמדות, אבל בצפר ברצינות עושה לי רע. ומעמיסים עלינו בטירוף, ואני לא בנאדם מסתגל וכל זה, קשה לי...
שמת לב שנאחנו דומות? חחחחח השנה הזו אצלי היתה הכי מפחידה, אני לא לומדת למבחנים.. שלא תגידו בחנים אבל מבחנים וברובם אני דווקא מצליחה
אין לנו השנה לשון בגלל שהמורה יצאה לשמירת הריון, ואז היא תצא לחופשת לידה, ואין לנו מורה מחליף לה ככה שאין לשון.. לא יהיה גם תושב"ע ותנ"ך תכף כי הן גם בהריון ויצאו תכף לחופשת לידה.. ועלק הבצפר שלנו השני הכי טוב בעיר.. עלקק
זה כזה לחץ! כל יומיים מבחן... ועוד החליטו על חוק חדש בביצפר שלנו!!! כל שבוע עושים עבודת הגשה שבועית ב-כ-ל מקצוע!! ככה שיוצא הרבה... ואמרו זה כמו שיעורי בית שנותנים רק מגישים אותם על דף! וזה כזה לא נכוןןן הם נותנים מלא דברים לעבודה הזאת
והם גם החליטו שעכשיו כל מורה חייבת לתת שיעורי בית בכל שיעור שהיא מלמדת כי אנחנו צריכים להתחיל להכין שיעורים והמורה תעבור בין מחברת למחברת כדי לראות שהכנו שיעורים!!! וזה יוצא פולללללל שיעורים!!!!! ועוד עושים את זה רק לשכבת ט'....
אמאלה! בכל מקרה, לנו בחודש האחרון היה לפחות מבחן אחד כל שבוע, מתחילת השנה יש לנו נונ-סטופ בחנים, עוד נשארו לנו מבחן או שניים לרבעון הזה ועוד פחות מחודש יש תקופת מבחנים חדשה
את יודעת שאת עושה בגרויות על דברים שלמדת בכיתה ט' [כמו לדוגמא לשון] יש לך מבחנים בקצב מטורף, פוול חומר שהמורים צריכים להספיק.. ועוד לחשוב לאן את הולכת בתיכון?! [מגמת פסיכולוגיה?!שטו?!] בקיצור כפרעלייך, תנוחי ותהני מכל יום בכיתה הקלה הזו..