שרשור הכרות...

Minerva

New member
../images/Emo13.gif

18
25.10.84
מוזיקה.
כל הפוטריסטים מ160
כמה פעמים?! הרבה. לא סופרת.
צפיות מהסרט השלישי? בעקר שיצמדו לספר.
אלן ריקמן

Lady Wood

New member
me ../images/Emo39.gif

1. 12, אני הכי קטנה בפורום לא
..
2. 3.10.90 3. לשחות, לרכוב על סוסים-אני בכלל טיפוס שאוהב לרכוב על כל דבר. באילת הייתי על גמלים, בציפורי אני רוכבת קבועה על סוסים, ופעם אחת רכבתי גם על חמורים
. וגם לשחק בתיאטרון. 4. אממ..לא הרבה. את שי, את אביגיל (מינברה) מפורום ה"פ, ואת אמה רדקליף, מהאיי סי. 5. אוי..מיליון פעם. אני פשוט מכורה לספרים האלה..
6. שייבחרו מישהו שווה לשחק את סיריוס. 7. אמה ווטסון, מגי סמית´ (ככה קוראים לה?) 8. אני וחברה שלי ניסינו פעם להכין סלט ומשיצא זה שהמטבח נראה אחר כך כמו אחרי מלחמה..
Love u all, Emma

De-Panther

New member
הדבר הכי משוגע שעשית נראה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לי זה שדיברת איתי במסרים

ולהמשך ...../images/Emo122.gif

נולדתי ב- 19.8.88 ואני מכירה עוד חמישה אנשים שנולדו באותו התאריך...

שלי

אני שירה, נולדתי ב-9/12/89 (ממש לפני כמה ימים יומולדת!)......... אממממ................הספר האהוב הוא בהחלט השלישי וחסר להם שיהרסו אותו בסרט!.............אני מצפה בעיקר לקטע שסנייפ מתעופף והראש שלו נתקע בתקרה
.........מצחיק!!! אני אוהבת לקרוא (הארי פוטר בעיקר :)), לרקוד (ג´אז ובלט), בצופים וזהו.......... שחקן אהוב הוא אלן ריקמן! סנייפ בכבודו ובעצמו....... לא עשיתי שום דבר משוגע :) מהפורום אני לא מכירה אף אחד.......... וקראתי את הספרים 1,2,3 4 פעמים ואת הרביעי פעמיים........ הוא ארוך בטירוף! וזהו! תהנו............ האייסיקיו שלי הוא-154398798 ולא להטרי יותר מדי!

אה ועד משהו...............

אני מתה על חברים! שמעתם שהולכים להוריד את כל הסדרות של warnerbros מערוץ שלוש?! זה פשוט מזעזע.............. כרגע אני רואה את הפרקים החדשים בדרכים לא חוקיות (עמוס על תהרוג אותי-לא השתמשתי במילים אסורות!) והם ממש ממש חמודים...............

../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אממ.. התחביבים שלי דיי ישעממו אותכם .. אני אוהבת לרכב על סוסים , בכלל להיות עם חיות ..וחתולים !
חיות מושלמותתת , לישון , לצייר יצורים מוזרים ( פיות וכו´ ) באמצע שיעור מתמטיקה עם אינה , להיות באינטרנט , לדבר באיציק , לאבד דברים ... והכי חשוב ....לעצבן ת´עולם !

../images/Emo63.gif

קראתי את הראשון שלושה פעמים , את השני פעמיים ( הספר ההכי פחות אהוב אלי ) ,את השלישי ארבעה פעמיים ואת הרביעי פעם אחת ויחידה...

../images/Emo99.gif

את ההיפוגריף ! נשמע כזה חמודדדדדדדדדדדדדדד אני מתה לאחד חמדמד כזה

הו...לויודעת ..

מסובך הקטע של השחקן האהוב .... * חושבת שניה * אאוצ´ ..זה כאב שון ביגרסטאףףףףףף המלך !
וגם אמה ווטסון גאונה לחלוטין !

מצ´וגעת ? אני ??

פעם איבדתי פוף ...
ו...כשהייתי בת 12 ונסעתי לטיול מאורגן בצרפת-בלגיה-הולנד ביקרנו בפארק בהולנד שנקרא " אפטלינג " ושם ..היה מן " רכבת פיות " כזה , שיש תור ארוך ובגלל זה חושבים שהמתקן מפחיד ושיש ברכבת לופים וכו´ ואז שעולים מגלים שבמקום לופים , מרחפים באוויר ! הרכבת כאילו מחוברת מלמלה ולא מלמטה ואז יש אשלייה של ריחוף , אבל זה לא הקטע המטורף !!! באחד מהסיבובים המפחידים מאוויר , זאת שישבה ליידי אממ..עיצבנה אותי קצת , אז דחפתי אותה טיפה ו...לא , היא לא נפלה , אבל..היה קרוב ..מאוד ..משו כמעט כמו הקטע של המכונית בספר השני ( והסרט
) אבל לא עד כדיי כך , פשוט זה נורא הזכיר לי את זה ... טוב ...מה לעשות ?? אני לא ילדה מטורפת ... אה כן ! ואותה הרכבת היה בסוף גם שדון כזה , שפתעום צץ לך מול העיניים , כשהוא הופיעה קצת ...נבהלתי
מאוד ..וצעקתי כמו משוגעת ואז זאת שישבה לידי הייתה לחוצה ...
עם קראתם את הסיפור המשעמם הזה עד הסוף , קבלו ח"ח

למעלה