שרשור הכרות...

shaililo

New member
שרשור הכרות...

אנחנו לא בדיוק מכירים אחד את השני אזזזז.... כמה שאלות אתם יכולים לדלג על כמה אם בא לכם... סתם בשביל שיהיה לכם מה לכתוב. 1. בני כמה אתם? 2. תאריך יומולדת? 3. תחביב? 4. את מי אתם מכירים מהפורום? 5. כמה פעמים קראת את הספרים של HP 6. מה אתם מצפים מהסרט השלישי? 7. שחקן/ית אהוב/ה בסרטי HP 8. הדבר הכי משוגע שעשיתם. :)

shaililo

New member
אני ../images/Emo42.gif../images/Emo182.gif../images/Emo86.gif

1. אני בת 15 2. תאריך יומולדת 16.11.1987 3.תחביב עיקרי - רכיבה על סוסים + הארי פוטר(זה מגיע בתקופות) 4.מהפורום אני מכירה את סיון (אמילי קופר), ליאן (LeAnNe), ושחר (snow white) . 5. קראתי כל ספר בסביבות ה-5 פעמים - למרות שהרביעי פשוט מתיש 6. הסרט השלישי צריך להיות לדעתי מדויק לספר עוד יותר מקודמיו, אני מצפה בעיקר לאליפות הקווידיץ´, לסיריוס בלק, לרמוס לופין ולקרוקשנקס. 7.שחקן אהוב - אתם יודעים מי (אהמ*טום*אהמ*פלטון*אהמ). 8. אמממממ... אני לא טיפוש של דברים משוגעים... לויודעת... אני אחשוב.

LoLo16

New member
אני ../images/Emo8.gif

16
22.11.86
בעיקר טלוויזיה (רק בישראל, לויס וקלארק, של מי השורה הזאת בכלל?), מחשב (
) וקריאה.
אמממ... אני לא ממש הכרתי פה אף אחד כהגעתי לכאן- חוץ מעמוס שמנהל גם את הפורום של רק בישראל- משם הכרתי אותו
אני מצפה לחיבוק שהרמיוני נותנת לרון. חסר להם שהם יורידו את זה
אני הכי אוהבת את רופרט ואמה. גם את קנת´ בראנה, כי הוא עושה את לוקהארט פשוט מצויין.
מממ... אני גם לא טיפוס של דברים משוגעים..

shiran™

New member
אני ../images/Emo9.gif

1. 14 2. 11\25 3. לשיר, לשמוע מוזיקה (
), לדבר (יש עוד הרבה...) 4. אף אחד 5. עדיין לא קראתי אותם (
), אבל אני אתחיל עוד מעט
6. שיהיה יפה ומצחיק 7. הרמיוני (
) 8. לא זוכרת.. יש הרבה.. אבל אני זוכרת שלפני שבועיים הלכתי לילד מהביצפר (הוא לא מכיר אותי) ואמרתי לו שחברה שלי אוהבת אותו, חחחח...
(?) זהו..

../images/Emo14.gifהנה אני../images/Emo70.gif

טוב..אז ככה.. 1. 13 וחצי עוד 9 ימים 2. 22.06.1989 3. הארי פוטר, ווסטלייף, מחשבימים, שטויות ופאסימיות..בעע 4. את שי, ליאן, שחר, הילה (*ג´יני וויזלי*) ואלון (ק א י) 5. ספר 1-פעמיים ספר 2-פעמיים ספר 3-5 פעמים ספר 4-4 פעמים 6. חסר להם שהם משנים את סיריוס שלי או את ביל בתמונה במצריים וכמובן-הוגסמידיישןןןןןןןןןןןן!!!!! 7. רופרט מייקל גרינט המדהימוס 8. ציירתי את רופרט..יצא די דומה עם כל הכבוד לצניעות שבי... זו אני, לפרטים נוספים כנסו לכרטיס אישי..

LoLo16

New member
גם אני ציירתי אותו../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אני אנסה להעביר את זה למחשב מתישהו השבוע

../images/Emo14.gifאיזה כלהההה אין לי סורק אבל

אני אנסה למצוא אחד.....וואיייייייייי איזה קטע טוווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

ק א י

New member
אני |שלדג|

1. 13 ועוד מעט וחצי (סיון איזה דיוק!) 2. 9.7.89 3. אםם.. אני אוהב לגלוש באינטרנט וקרוא.... 4. סיון, ליאן וניראה לי שגם קצת את שחר והילה... 5. פעמיים את כולם 6. אני מצפה.. ל... אם... לראות איך הם הורסים עוד ספר.. 7. בוני רייט 8. דבר משוגע? אני?? ניראה לי סנפלינג אבל אני לא בטוח..

אז ככה:../images/Emo98.gif

1. אני אהיה בת 16 ביום חמישי 2. 19.12 3. לקרוא, לשמוע מוזיקה, ים וכו´ 4. אני חדשה אז אני עוד לא מכירה אף אחד 5. קראתי את הספרים 3 פעמים ועכשיו התחלתי בפעם הרביעית לקרוא באנגלית בנתיים אני בספר השני. 6. אני מצפה שהסרט השלישי יהיה יותר מגניב מהשני אפילו (והשני באמת היה מגניב) ושהם ממש יתעלו על עצמם. 7. עד כמה קיטשי שזה אני באמת אוהבת את דניאל, רופרט ואמה שהיא הכי חמודה ואת מגי דים סמית שהיא שחקנית גדולה. ודרך אגב בסרט השלישי יואן מקרגור (מולאן רוז´, מלחמת הכוכבים) ישחק את לופין וגם אותו אני מאוד אוהבת. 8. הדבר הכי משוגע שעשיתי היה להתגנב לקולנוע. אולי נשמע משעמם אבל זה מה זה היה קטעים.

אני..

בן 15, כמעט כל מי שאני מכיר מהפורום הכרתי כאן, קראתי את הספרים (כל אחד מהם) מינימום 4 פעמים... זהו, מספיק..

למעלה