שרשור הכרות

no one10

New member
צפויה חשמלית בסוף מאי.

אבל לא שמעתן ממני=X אני מתחילה לקנא.

carmen17

New member
../images/Emo242.gifשששש

ציפור קטנה לחשה לנו :) לא לקנא! יש מספיק לכולם :p אני הדר ד"א. נעים מאוד =] מה נשמע? מצטרפת להופעה של היהודים?

t i t i13

New member
דווקא שמעתי מין שמועה שכזאת...

מקווה שזה נכון =] אהה... לקנא?

no one10

New member
לא בחיפה, אם זה מה ששמעת

דווקא במרכז. ובל נשכח שיום העצמאות מתקרב. אז אמנם ברוע"צ הם לא יופיעו, אבל בטוח במקומות אחרים (חשמלי, כמובן). ולקנאא כיי.. (כי פעם היית קצת שלי..?)

t i t i13

New member
"קצת"?

אממ קצת הרבה אם מותר לי לומר
ואני לא שייכת לאף אחד, בנתיים =P לא שמעתי על המרכז, נחמד לדעת=] ועינב...-3>

אני

שם: אור גיל: 26 מקום מגורים: תל אביב. במקור צפת. עיסוק: טכנאי שירות בחברת תקשורת. כמה שנים בקטע: קטע? לא הייתי מגדיר את זה כקטע.. אני כמו שאני מאז שאני זוכר את עצמי. הומו/דו/לסבית: דו, ואני כן אוהב את המילה למרות שיש שיחלקו עלי ויגידו שאני בי ... מצב משפחתי: רווק ופנוי. איפה את/ה רואה עצמך עוד 5 שנים? אין לי מושג אבל אני יכול להגיד איפה הייתי לפני 5 שנים. הייתי חייל, חובש קרבי. גרתי בצפת והתחלתי לטפטף להורים שלי שאני כבר לא הילד הדתי שהם גידלו וזה לא כישלון שלהם. למי שלא בארון, תמונה.... אני לא ממש בארון אבל גם לא כ"כ רוצה לפרסם כאן תמונה. אז במקום תמונה שלי אני אראה תמונה של נוף ילדותי (לא אני צילמתי) .

תודה רבה קודם כל

למי שכתב... וכן, אולי היו שרשורים ישנים, אבל צריך לחדש מדי פעם, לא?...

איצקו111

New member
גם אני רוצה

שם: משה גיל: 16.5 מקום מגורים: מודיעין עיסוק: תלמיד כנראה... כמה שנים בקטע: שנתיים הומו/דו/לסבית: בי יותר נמשך לבנות מצב משפחתי: רווק איפה את/ה רואה עצמך עוד 5 שנים? לא ידע אולי ברפואה.. למי שלא בארון, תמונה.... אני בארון אז אכלתם אותה

אני רואה שהולך פה שמח....

אגב הכוונה שלי הייתה אם אתם יותר לבנים או לבנות יודע שכולם פה דו

grungerock

New member
ME

שם: מורן גיל:25 מקום מגורים:חולון עיסוק: סטודנט כמה שנים בקטע: חח שאלה מוזרה.... הומו/דו/לסבית: ממ ביסקסואל מצב משפחתי: רווק איפה את/ה רואה עצמך עוד 5 שנים? ממ אני מסיים בקרוב תואר במשפטים,אז קשה לדעת... הייתי רוצה לנסות לגור בחו"ל כמה שנים, לעסוק במוזיקה או בחינוך מיוחד.

אממ

שם:- גיל: כ18 מקום מגורים: אחד מהמוני הישובים הנידחים באיזור השרון
עיסוק:תלמידת תיכון בקושי, לפני צבא ניתן לומר חח כמה שנים בקטע: לא מגדירה את זה קקטע, ולא יכולה לקבוע שנים. הומו/דו/לסבית: בי, אני חושבת (יותר לכיוון זכרים כרגע). מצב משפחתי: רווקה D: איפה את/ה רואה עצמך עוד 5 שנים? לומדת אומנות, אולי בחו"ל:) למי שלא בארון, תמונה.... בונא אשכרה הדגשתי ב3 בלילה
!

למעלה