שרשור הכרות

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאבל זה לא אמור לעבוד.. XDD

אי אפשר להוסיף תמונות כשאין מנהל, בשום פורום יש לך מחשב-על!

gabi2410

New member
כי פעם הייתי בהרבה פורומים,ביניהם בפיג'מות

ומסתבר שהרבה פורומים (כמו פורום נגינה) בתפוז,חושבים שזה דפוק להיות בפורום של הפיג'מות כי שום דבר לא מתחדש שם,כי לא יהיה עוד עונה וזה קצת עצבן אותי..

עונה:

שם: גיא גיל: אויששש... מסנג'ר:p[email protected] אחר: שותה קפה + 1 סוכרזית. שיר אהוב: SIDEWALKING חלום על מיקה: אין עיר/ישוב: דרומי חחח תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה:
החתול הפרסי שלי :))) סרט טוב: חמים וטעים (עם מרילין מונרו, וג'ק למון). ספר טוב: הסוד. עוד:(כי נגמרו לי הרעיונות...) - שעת סיום: 12:58.

משום מה, התמונה לא עולה לי../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

בכל מקרה, יש לי 3 חתולים פרסיים מקסימים !!!

helen333

New member
עונה

שם: ליאור הלן ליידן גיל: 15.5 אייסיקיו: 202046374 מסנג'ר: [email protected] אחר: מיקוש מושלם. שיר אהוב: כל השירים של מיקה, Terra Noami - Up Here, כל השירים של נטשה בדינגפילד. חלום על מיקה: שאנחנו מתחתנים ויש לנו 5 פנימיסטים.
עיר/ישוב: נוה מונוסון תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה: כתוב שאי אפשר להעלות קבצים כרגע :( חלום שהיה לך על מיקה: בקצרה: אני יושבת בקהל של מופע, קוראים לי לבמה ושואלים אותי כל מיני שאלות כמו "מה היום האהוב עלייך בשבוע?" אז שאלו "את אוהבת הפתעות?" עניתי שכן, תלוי איזה. אז אמרו לי לעלות למעלה.. עליתי למעלה במדרגות והיה דלת שעליה פתק ובו יש תמונה מפורסמת בשחור-לבן של מיקה (אני ייצרף בהיזדמנות שזה יעבודד) ולידה כתוב "ההפתעה של ליאור", פתחתי ת'דלת ומיקה עמד שם וחייך עם חולצה לבנה צמודה ואז שמתי יד על הפה *מתרגשת* אז הוא צחק וחיבקתי אותו. הסוף. חח. סרט טוב: "מה שבחורה רוצה", "נערה במים", "יש לה ביצים" וכו'. ספר טוב: הארי פוטר. עוד:(כי נגמרו לי הרעיונות...) *הפסקתי לישנוא ולרדת את/על איימי ווינהאוס* *מיקוש מושלם* *לילה טוב*

מלמל12

New member
עונה..

שם:עמליה גיל:12 אייסיקיו:354229738 מסנג'ר:[email protected] אחר:____ שיר אהוב:lolipop חלום על מיקה:
עיר/ישוב:ק.8 תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה:אני בתגובה מהירה... סרט טוב:הוקוס פוקוס ספר טוב:תעלומת הגביע השביעי עוד:(כי נגמרו לי הרעיונות...)מרימופלטה..

למעלה