שרשור הכרות

miriams4

New member
שרשור הכרות

*אל תעשו תגובה מהירה* בגלל כמות החדשים בפורום בימים האחרונים,החלטתי לערוך שרשור היכרות(כן,עוד אחד
)
שם:
מסנג'ר:
אחר:
שיר אהוב:
חלום על מיקה:
עיר/ישוב:
תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה:
חלום שהיה לך על מיקה:
סרט טוב:
ספר טוב:
עוד:(כי נגמרו לי הרעיונות...
)

gabi2410

New member
עונה!

שם:גבי(בת,פאקינג שיט!) גיל:13 אייסיקיו:470328278.בקושי מתחברת,אגב מסנג'ר:[email protected] אחר:
שיר אהוב:משתנה כל 5 דקות כמעט.עכשיו זה Happy Ending,לא אומרת לכם של מי:p חלום על מיקה:זה כאילו..אממ..חובה לחלום עליו חלומות בשביל להיחשב מעריצה טובה? עיר/ישוב:באר שבע. תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה:יש הרבה תמונות שלי בבלוג:http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=496755 ותמונות של מיקה תמצאו מספיק בשרשור של ענבי פ.
חלום שהיה לך על מיקה:הייתה כבר שאלה כזאת. סרט טוב:אני לא ממש בקטע של סרטים,יותר סדרות.בסדרות:נמלטים,גיבורים,חברים,משפחת סימפסון. ספר טוב:שר הטבעות,שומרת אחותי,נשים קטנות וכעיקרון כל הספרים של דן בראון. עוד:אני גיטריסטית ומנגנת בגיטרה 4 שנים.אני ממש אוהבת חתולים,גאג'דטים והישרדות. הפייסבוק שלי: http://www.facebook.com/profile.php?id=1032504806 אני לומדת בבית ספר למחוננים אבל עוברת שנה הבאה. רוצה להיות שחקנית כשאני אגדל. נעים להכיר!

../images/Emo121.gifקולולולולולוש~

שם: עטר גיל: 16 עוד 10 ימים בדיוק~ אייסיקיו:
מסנג'ר: [email protected] תזדהו! אחר: ?
שיר אהוב: יש הרבה יותר מדיי
חלום על מיקה:
לא זוכרת חלומות עיר/ישוב: תל אביב~ תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה: תפוז לא נותן לי להעלות תמונות לפורום הזה
חלום שהיה לך על מיקה:
סרט טוב: יש כלכך הרבה
ספר טוב: הארי פוטר
עוד:(כי נגמרו לי הרעיונות...)

happy shahaf

New member
../images/Emo211.gifטופ...

שם: שחף P:
גיל: יש לי, אבל יש גם אמא שמחריכה אותי לשמור אותו בסוד :| אתם לא יודעים מה זה אמא שחיה על מחשבה שפדופיל נמצא מול המחשב וקורא את ההודאות שלך... לא טוב!!!בבקשה תבינו אותי
אייסיקיו:אהמ...
מסנג'ר:אהממ...
שיר אהוב:לליפופ \ לב טודיי
עיר/ישוב:אהממממ... (די אני כל כך מצטערת)
תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה: איך שמיםםם??
חלום שהיה לך על מיקה:הייתי בהופעה שלו (וזה היה בכיתה שלי :| אבל זאת לא הנקודה...) ואמרתי לחברה שלי "תראייי זה מיקה!!!!! אעעעעעעע" והיא לא התייחסה :O והייתי מזה עצובה... כי... זה מיקה!!!
סרט טוב: אמממ... כוורת בסרט XD
ספר טוב: אני אתגבר די... כמה שזה מעפןןןן אני לא יכולה כמעט כלום לרשום!!! בבקשה... תנסו לדמיין... אמא דאגנית מממדדדיייייי

happy shahaf

New member
לוןמדת פסנתר 8 שנים אז...

אם למשהוא יש תווים של מיקה בבקשה!!! אני נואשת לכל דבר...

../images/Emo121.gifאני הזמנתי ספר תווים מהאינטרנט,

אבל אני לא בטוחה כמה זה יעזור לך
ואני לא בעד לצלם ולשלוח לך כי, וול, זכויות יוצרים ושיט כזהOם מצטערת, גם אני חיפשתי וחיפשתי ומצאתי רק ספר תווים, שהצלחתי לשכנע את אבא שלי לקנות. אבל זה רק כי יש לי כוח שכנוע מטורף כשזה מגיע לדברים האלה, והורים שרק רוצים לגרום לי לעסוק בדברים יצירתיים, לדבריהם.

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאני.. אני כברב ענתי על זה!../images/Emo12.gif

אני זוכרת את זה! אני ממש השקעתי! וחפרתי! תפוזונה
שם: נעה גיל: 13 אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] אחר: אין שיר אהוב: אחד?! מבין כל ה-50?! חלום על מיקה: חלמתי לא מזמן שאני ומיקה יושבים ומדברים אחד עם השני צרפתית
עיר/ישוב: חור ליד הקריות תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה: אי אפשר להוסיף תמונות
חלום שהיה לך על מיקה: נממ.. לא שאלת את זה כבר?
סרט טוב: משפחת סימפסון, הארי פוטרים למיניהם, שרקים למיניהם, בליינדייט ספר טוב: רודף העפיפונים, הארי פוטר, סדרת קיץ אחד ביחד עוד:(כי נגמרו לי הרעיונות...) אז לחפור על עצמי? אני טובה בזה! D: אני בת 13, כיתה ח', צמחונית שנה וחצי, אני אתחיל גיטרה כשלהורים שלי יהיה כוח למצוא לי מורה, משחקת טניס 3 שנים, טבעונית לעתיד, מגדלת כלב ו-3 חתולים, מתעבת את המורה שלי למתמטיקה, את המורה ללשון ואת נינט, אוהבת את מיקה, קרן פלס, יוני בלוך וקצת אבריל לאבין, אני מחוננת, אבל הפסקתי ללכת להעשרה לפני שנתיים, כי הייתי צריכה להשלים המון חומר אחרי זה, ואני מוזרה, לא ממש מקובלת (אבל עם מספיק חברות קרובות, ככה שאין לי בעיה עם זה), מכוערת, ו.. זהו
חפרתי קצת
רציתה להכיר אותי, לא? אל תברחו
די

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאני עילגת../images/Emo122.gif

תיקונים: **כבר עניתי **רציתם סביר להניח שיש עוד טעויות..

miriams4

New member
עונה לעצמי:(כבר אמרתי,עילגה...../images/Emo122.gif)

שם: מרים סילברברג גיל:12 אייסיקיו:290702825 מסנג'ר: [email protected] אחר:אימייל[email protected] שיר אהוב:לוליפופ.גרייס קלי. לאב טודיי.
עיר/ישוב:קריית שמונה תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה: תפוז לא מרשים לי לשים תמונה!!
חלום שהיה לך על מיקה:(אני עושה העתק הדבק מהשאלון הקודם)ביום הראשון שהייתי בפוקום פתאום נזכרתי שבעצם מיקה בא לארץ ואנחנו משכירים לו בית.ואז פתאום אני קולטת שזה הוא ורצה לשם ודופקת בדלת...ואפד לא עונה אז אני קצתצ פותחת את הדלת ואז אני רואה אותו רץ עם חלוק אמבטיה(פדיחות! הוא כרגע יצא מהאמבטיה!) סוגר ת'דלת והולך והתלבש.ואז הוא פותח ת'דלת ומכניס אותי ואנחנו מדברים ואני אומרת לו שבכלל לא יודעים שהוא בארץ ולמה הוא לא מופיע...ואז הוא אמר שהוא יתחיל להויפע בארץ. סרט טוב:בורות ספר טוב:שר הטבעות למינהם.המצפן הזהוב למיניו.
עוד:(כי נגמרו לי הרעיונות...)

Rain must fall

New member
הכוכבים דולקים על אש קטנה. ../images/Emo72.gif

שם: שרית. גיל: 14. אייסיקיו: 197132307 מסנג'ר: [email protected] אחר: .. שיר אהוב: Bohemian rapsody - Queen. חלום על מיקה: שיבוא לארץ, כמובן. עיר/ישוב: נתניה. תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה: חלום שהיה לך על מיקה: חלמתי שהוא מופיע לארץ. וואו, זה היה מוזר >< סרט טוב: 27 שמלות. ספר טוב: אל תשאלו אותי על ספרים. D:

XRockXIsXPunkX

New member
שרשור הכרות../images/Emo3.gif

שם:אירנה...אירנה..רייצ'ל..הלנה..איך שבא לכם
אייסיקיו:אין
מסנג'ר:אין
אחר: אימייל: [email protected]
שיר אהוב: Rockstar-Nickelback
חלום על מיקה: חלמתי שמיקה בא אליי הביתה ואומר,"בואי נצא",אז אמרתי לו שאני צריכה להחליף בגדים.נכנסתי לחדר שלי והתלבטתי בין שתיי חולצות,וכשכבר בחרתי ויצאתי מהחדר,מיקה לא היה שם
עיר/ישוב: בית שמש
תמונה שלך/מיקה/סתם תמונה טובה:
חלום שהיה לך על מיקה:לא שאלת את זה כבר??
סרט טוב:לא זוכרת...בזמן האחרון לא ממש ראיתי סרטים...
ספר טוב: "במרחק נגיעה"-ספר מומלץ!!
עוד:(כי נגמרו לי הרעיונות...) גם לי אין רעיונות...

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאיך שמת תמונה?../images/Emo2.gif

וד"א- זה לא מצליח לאף אחד כי אי אפשר לשים תמונות כשאין מנהל לפורום.. איך הצלחת?!

למעלה