שרשור הכרות

הי הי...../images/Emo196.gif

אני נטלי בת 18 השיר הכי אהוב של שילה הוא בלי ספק רק לנו (הישן) ולך. השיר הכי אהוב של לא של שילה
זה ממש קשה כי יש מיליונים אבל ניקח את קריפ של רדיוהד ופחד אמיתי של המכשפות. ולא אין דיסק למה אין כסף בנתיים אבל הוא יבוא ואיתו הדיסק. אל תגידו שהכל סתם.

orkerist

New member
עכשיו אני, הרי השרשור הזה בשבילי../images/Emo3.gif

שם- יונתן גיל- 15 וחצי עיר מגורים-הוד השרון שיר אהוב של שילה- יום אחד גם את תמותי, גשם, ועוד:) שיר אהוב לא-של-שילה- יש הרבה:) כבר קנית את 'מתוק שחור'? בקרוב.

האגוש

New member
אני :]

שם-הגר גיל-16 וחצי איזור מגורים-הוד השרון שיר אהוב של שילה-ממ..בנתיים? אסור זה אסור ואיזה זהב.. שיר אהוב לא-של-שילה-בובה אחת של עברי לידר...ובכלל ישראלי.. כבר קנית את 'מתוק שחור'? כן
היום...הוא מדהים
מוזמנים לצרף תמונה של עצמכם-אפשר תמונה עם המנהלת?
[אני השמאלית]

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהי הי

שם:אורה איזור מגורים:נגב, שיר אהוב של שילה:הומ, יום אחד גם את תמותי,גשם. שיר אהוב לא-של-שילה: יש יותר מדיי, ניקח לכרגע את one more cup of coffe (bob dylan) כבר קנית את 'מתוק שחור'? אני קצת המון לא מעודכנת באלבום החדש שלה, אם יהיה לי כסף אני יודעת...

xdye1

New member
יש'ך סוגי חיוכים../images/Emo35.gif

שם-עמית גיל-18 וחצי איזור מגורים-ראשון-לציון שיר אהוב של שילה-"רק לנו" שיר אהוב לא-של-שילה-יש יותר מדי כבר קנית את 'מתוק שחור'? עדיין לא

Margarita chum

New member
שלום שלום....

שם: ליאור (קאיה) חלוואני :) גיל 17 וקצת... איזור מגורים: הוד השרון.. שיר אהוב של שילה: נכון הדיסק החדש שלה.. אז כולו מושלם!!!!!!!!!!11 שיר אהוב לא-של-שילה: כמעט, בינתיים אני ממש לא אוהבת את בוא כמו אורח, שמה עלייך זין, ופיה אחץ פחות.. כבר קנית את 'מתוק שחור'? בטח איזו שאלה.. קניתי אפילו יום לפני שהוא יצא!!! טוב היום פורים ובטח יהיה גרוע... אני מקווה שיהיה לכם כיף!!!! חח אני מתחפשת לפוקהונטס:)

Margarita chum

New member
טוב אני קצת קופה...

החלפתי בטעות את שיר אהוב לא של שילה , בשיר לא אהוב של שילה... :) אוקיי.. שיר אהוב... קשה.. הכי יפה בעולם של מאור כהן:) וכל מה שקשור אליו...

אחלה פורום

שם: גל איזור מגורים: אילת שיר אהוב של שילה: רק לנו, גשם שיר אהוב לא של שילה: עברי לידר

למעלה