שרשור הכרות

Itai7

New member
ME

גיל:16 גר באזור: רמת פולג עברתי לרמת פולג מהרצליה, אני גר ברמת פולג כבר 10 שנים לומד בבית ספר אלדד. לא נתנייתי בדם. :]

barnea1

New member
גם אני מנתניה../images/Emo13.gif

1. אני בן 13 וחצי בערך, עוד מעט 14. 2. אני גר באזור צפון העיר. 3. גר 13 שנים בנתניה. 4. כמובן שהטיילת, המקום היפה ביותר בעיר
5. מה הייתי משנה בעיר? את האוכלוסיה (ערסים וכו'). אין על נתניה

נסיכת pop

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

גיל: 17 באיזה אזור אתם גרים בעיר:מרכז כמה שנים אתם גרים בעיר:מאז שנולדתי[?] איזה אזור אתם אוהבים בעיר?את האזור שהתפתח בזמן האחרון בדרום נתניה- מרכז פולג וכמובן הטיילת החדשה:) מה הייתם משנים בעיר?את האבטחה הגרועה והפשע שיש בעיר הזו. אמירה

אפ7ת

New member
נתניהההה../images/Emo66.gif

גיל -->17 באיזה אזור אתם גרים בעיר--> עמליה- ליד ותיקים כמה שנים אתם גרים בעיר--> 17- מאז שנולדתי.. איזה אזור אתם אוהבים בעיר--> את אזור הים,הטיילת ואזור התעשיה החדש.. מה הייתם משנים בעיר-->כמה אוכלוסיות..

רוני92

New member
אני:

גיל: 13 באיזה אזור אתם גרים בעיר: במרכז העיר כמה שנים אתם גרים בעיר: מאז שנולדתי איזה אזור אתם אוהבים בעיר: את גן המלך מה הייתם משנים בעיר: כלום...

צ ל י ל 8

New member
איזה קטע, מזל טוב על הפורום ../images/Emo140.gif

אני בת 33. עדיין לא גרה בנתניה, עבר בעזרת השם עוברת לשם בעוד חודש-חודשיים לקרית השרון. אשמח ללמוד על העיר, באתם לי בזמן
ממש לפני העברת הדירה

צ ל י ל 8

New member
וואוו, וואווי... כולכם הייתם

מחליפים את האוכלוסייה. ממש מרתיע. אבל מה זה אומר מצד אחד עליכם? האם אתם חושבים שאתם אחד מאלה שהשני היה רוצה להחליף

המוני תודה ../images/Emo24.gif

גם לך שלוחות אלפי ברכות
על העברת הדירה לעירנו הקטנה והמקסימה, במיוחד לשכונה שהכי כייף לדעתי להתגורר בה "קרית השרון"
כמו כן אשמח ואני תקווה שגם כל משתתפי הפורום ישמחו לסייע לך בהקלטות לעיר ולהשיב לך על כל שאלה או בקשה שתצוץ.

chinchi

New member
אני

גיל: 17 באיזה אזור אתם גרים בעיר: דרום נתניה, גבעת האירוסים כמה שנים אתם גרים בעיר: אממ, 10 בקרית נורדרו +10 באירוסים איזה אזור אתם אוהבים בעיר: את שמורת האירוסית והחוף ואת הטיילות כמובן. מה הייתם משנים בעיר: אוכלוסיה!!!!!!!!!!!!!!

Matan t

New member
אני

גיל 14 וחצי באיזה אזור אתם גרים בעיר פולג כמה שנים אתם גרים בעיר מאז שנולדתי איזה אזור אתם אוהבים בעיר פולג מה הייתם משנים בעיר אמממ הכל

lilach barda

New member
היי גמני כאן P:

נאמ. היי.. אני לילך... [חדשה כאן..]
בת 16 וחודשיים
אני גרה בנתניה 16 שנים ושני חודשים.. :)
אני אוהבת את הים של נתניה, לדעתי הוא יפיפה...
ו.. הייתי משנה את תופעת הדקירות שיש בעיר.. חבל על האנשים.. :] נאמ. יומנחמד לכולם :)

אלמרה

New member
ברכות ומזל טוב להולדת הפורום!

אני בן 55 מתגורר בקרבת הטיילת של הצוק הדרומי. יליד העיר נתניה ואוהב את הטיילת בה אני צועד כמעט כל ערב אך יותר מכל את השוק. הייתי משנה רק את התדמית השלילית "נשמה תזמיני ניידת יש הרוגים").

המוני תודה גם לך../images/Emo24.gif

כפי שכתבת, אכן לצערנו הרב עירנו בשנים שחלפו "עלתה לכותרות" בגלל כל ארועי האלימות, הפשע, והפיגועים שהתרחשו בה. הארועים הנ"ל יצרו בעיני הציבור קונוטציה שלילית , ואני מצרה על כך
אני תקווה בהווה ובעתיד שהארועים הנ"ל לא ישנו. במיוחד כל ארועי הפשע והאלימות שהתרחשו בעיר, והקונטציה שלילית שדבקה לעיני הציבור תעלם, כי סך הכל העיר הזאת מאד מקסימה מכל הבחינות.

אלמרה

New member
בכוחנו לשנות את התדמית הזו...

הפורום הוא אחד הכלים ואת כמנהלת שלו מוזמנת לעשות והרבה. למשל אחרי "סערת" השרשורים האופיינית לפתיחת פורום ופרסומו בהודעות של תפוז - עשי סדר בפורום וארגני את השרשורים ותני צביון לפורום שיהיה מכובד וראוי. אני אתגייס לעזרתך ואשתדל להביא תכנים מצולמים וכתובים ולגייס חברים רציניים כדי שיתרמו לשגשוגו של הפורום. בהצלחה שושו מושו וכל הכבוד על היוזמה.

למעלה