שרשור הכרות

שרשור הכרות../images/Emo8.gif

כמה שנים אתם גרים בעיר
איזה אזור אתם אוהבים בעיר
מה הייתם משנים בעיר

אני אשיב ראשונה

גיל 33
אזור שגרה בו קרית השרון
גרה בעיר כ4 שנים
האזור שאני אוהבת מאד הוא אזור הטיילת הים, ואזור התעישה החדש
מה שאני הייתי משנה בעיר הוא: באזור שבו אני מתגוררת הייתי בונה מרכז מסחרי לרווחת התושבים והייתי מוסיפה יותר תאורה.

Lost Lullaby

New member
אממ

גיל- 16.5 באיזה אזור אתם גרים בעיר- נווה אוז או מה שמו. ליד בית יד לבנים
כמה שנים אתם גרים בעיר- 12-13 לדעתי... איזה אזור אתם אוהבים בעיר- הטיילות:) מה הייתם משנים בעיר- חלק מהאוכלוסיה? D: לא יודעת:p

RageMore

New member
-לא מתכוננת לתנ"ך-

. באיזה איזור אתם גרים בעיר: חמש עשרה דקות הליכה מהעיר. כמה שנים אתם חיים בעיר: 15. אע. רוב חיי. איזה איזור אתם אוהבים בעיר? הטיילת החדשה וחוף הים. |פלורליסטית| מה הייתם משנים בעיר? ללא ספק, את אוכלוסית הצ'חצ'חים הטיפשים.

Loves Bitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מותר לי אם אני נתנייתית לשעבר?
גיל16.5 באיזה אזור אתם גרים בעיר אממ. מודיעין
גרתי בנוף גלים
כמה שנים אתם גרים בעיר 9 איזה אזור אתם אוהבים בעיר טיילת
מה הייתם משנים בעיר היא רחוקה ממודיעין ;[ [אני מתנחלת. ששששש.]

frozen Blood

New member
שלומות:)

גיל-עוד מעט 17 באיזה אזור אתם גרים בעיר-אמממ די קרוב למרכז. כמה שנים אתם גרים בעיר-בסביבות ה10 שנים. איזה אזור אתם אוהבים בעיר-הטיילות כמובן והחוף. מה הייתם משנים בעיר-אמממ בונה יותר גורדי שחקים

IllyriaB

New member
אהמ.

גיל 16 עוד פחות מחודש 17. O: אני זקנה. באיזה אזור אתם גרים בעיר? בעיר. כמה שנים אתם גרים בעיר? 17 עוד מעט. XD איזה אזור אתם אוהבים בעיר? טיילת. מה הייתם משנים בעיר? את האוכלוסיה. XDDD

טוב נו../images/Emo119.gif

גיל: 16 באיזה אזור אתם גרים בעיר: צפון? כמה שנים אתם גרים בעיר: מתמיד Oס איזה אזור אתם אוהבים בעיר: לא יודעת, עיר מה הייתם משנים בעיר: [חשבתי שכתוב שם "מעשנים"
] אין לי מושג. פחות מלוכלך אולי P:

One Girl 1

New member
אממ...

גיל-16.5
באיזה אזור אתם גרים בעיר- רמת פולג
כמה שנים אתם גרים בעיר-15 שנה
איזה אזור אתם אוהבים בעיר- אממ הטיילות יפות..אולי גם איזה גנים או משו..
מה הייתם משנים בעיר-חלק מהאוכלוסייה..כמו שליבי [Lost Lullaby] אמרה

צליל בר

New member
אני

גיל: 17.4 באיזה אזור אתם גרים בעיר: נווה עוז כמה שנים אתם גרים בעיר: מאז שנולדתי איזה אזור אתם אוהבים בעיר: הטיילת מה הייתם משנים בעיר: אוכלוסייה

DARk lies

New member
הממ.

גיל:כמעט 15. באיזה אזור אתם גרים בעיר: אממ. בעיר כזה. Oס כמה שנים אתם גרים בעיר: כל חיי. איזה אזור אתם אוהבים בעיר: את הטיילות בעיקר, וגם את החוף. מה הייתם משנים בעיר: כמו שכולם אמרו בערך, את האוכלוסייה.

Hangman Jury 87

New member
אני!

גיל: 18.5 באיזה אזור אתם גרים בעיר: באיזור הקאנטרי אליצור, איפשהוא שם כמה שנים אתם גרים בעיר: 3 שנים איזה אזור אתם אוהבים בעיר: אין הרבה לצערי, אבל אם כבר, את האיזור של צפון נתניה, איפה שיש שם את חוף בלו ביי וכל זה.. מה הייתם משנים בעיר: שאני אתחיל לכתוב?

ice age89

New member
גם אני מנתניה....

-גיל-17 -גר במרכז -אני נולדתי בנתניה... -הטיילות המדהימות שיש לנו! -כל מיני אוכלוסיות מעצבנות....

רייל

New member
../images/Emo13.gif

גיל - עוד חודש וקצת 16]; באיזה אזור אתם גרים בעיר - קדימה. אבל אז מה. כמה שנים אתם גרים בעיר - . איזה אזור אתם אוהבים בעיר - העיר. הסביבה של קניון השרון, ההיכל, הים. מה הייתם משנים בעיר - כלום. אני אוהבת את נתניה כמו שהיא.

לול

מרכז, ליד בית ספר דוד כמה שנים אתם גרים בעיר
מאז שיצאתי לאוויר העולם איזה אזור אתם אוהבים בעיר
צפון העיר, הטיילת על כל אורכה מה הייתם משנים בעיר
את אוכלוסיית הערסים/פרחות הגבוהה.

למעלה