. באיזה איזור אתם גרים בעיר: חמש עשרה דקות הליכה מהעיר. כמה שנים אתם חיים בעיר: 15. אע. רוב חיי. איזה איזור אתם אוהבים בעיר? הטיילת החדשה וחוף הים. |פלורליסטית| מה הייתם משנים בעיר? ללא ספק, את אוכלוסית הצ'חצ'חים הטיפשים.
גיל-עוד מעט 17 באיזה אזור אתם גרים בעיר-אמממ די קרוב למרכז. כמה שנים אתם גרים בעיר-בסביבות ה10 שנים. איזה אזור אתם אוהבים בעיר-הטיילות כמובן והחוף. מה הייתם משנים בעיר-אמממ בונה יותר גורדי שחקים
גיל 16 עוד פחות מחודש 17. O: אני זקנה. באיזה אזור אתם גרים בעיר? בעיר. כמה שנים אתם גרים בעיר? 17 עוד מעט. XD איזה אזור אתם אוהבים בעיר? טיילת. מה הייתם משנים בעיר? את האוכלוסיה. XDDD
גיל: 16 באיזה אזור אתם גרים בעיר: צפון? כמה שנים אתם גרים בעיר: מתמיד Oס איזה אזור אתם אוהבים בעיר: לא יודעת, עיר מה הייתם משנים בעיר: [חשבתי שכתוב שם "מעשנים"
גיל:כמעט 15. באיזה אזור אתם גרים בעיר: אממ. בעיר כזה. Oס כמה שנים אתם גרים בעיר: כל חיי. איזה אזור אתם אוהבים בעיר: את הטיילות בעיקר, וגם את החוף. מה הייתם משנים בעיר: כמו שכולם אמרו בערך, את האוכלוסייה.
גיל: 18.5 באיזה אזור אתם גרים בעיר: באיזור הקאנטרי אליצור, איפשהוא שם כמה שנים אתם גרים בעיר: 3 שנים איזה אזור אתם אוהבים בעיר: אין הרבה לצערי, אבל אם כבר, את האיזור של צפון נתניה, איפה שיש שם את חוף בלו ביי וכל זה.. מה הייתם משנים בעיר: שאני אתחיל לכתוב?
גיל - עוד חודש וקצת 16]; באיזה אזור אתם גרים בעיר - קדימה. אבל אז מה. כמה שנים אתם גרים בעיר - . איזה אזור אתם אוהבים בעיר - העיר. הסביבה של קניון השרון, ההיכל, הים. מה הייתם משנים בעיר - כלום. אני אוהבת את נתניה כמו שהיא.