שרשור הכרות

אנאRF

New member
אופירררררררררררר

בן 16 מראשון לציון משחק לפחות שעתיים בשבוע בעיקר סנוקר ומדי פעם פול בהתערבויות...משחק בעיקר בלינקולן אבל גם בשאר מועדוני הסנוקר בראשל"צ... לפעמים משחק אצל חבר ב8 פיט שלו אבל בדרך כלל משחק על 9-10

TheRealCueBall

New member
הלינקולן אצלכם

מכניס מתחת ל-18? ברעננה לא מכניסים מתחת ל-18 אף אחד.

smanmaa

New member
אדיר

בן 16 הפעם הראשונה הייתה עם חבר שלי במועדון בדימונה, לאחר מכן הייתי הולך כל יום שבת בצהרים עם החבר, ולאחר תקופה של חודיים הפסקתי. שנה לאחר מכן התחלתי שוב ללכת הלכתי כמה פעמים ברצף והפסקתי. יחסית כבר הרבה זמן לא שיחקתי סנוקר בערך חצי שנה, והמשחק האחרון ששיחקתי, היריב שלי היה זה מהאבה מעבר לפינה (סמי הורי) היינו ביחד במלון באילת. ומאז יצא לי לשחק רק באינטרנט, אני מתכוון ללכת בזמן הקרוב לשחק. ודרך אגב אני מעדיף סנוקר.

abastor

New member
שאלום

קוראים לי אליק, אני בן 17 מרחובות. טכנית לא שיחקתי לא סנוקר ולא ביליארד. כל מה שאני יודע על המשחק (סנוקר) אני יודע מצפייה בתחרויות. בעיקרון זה התחיל מזה שאני ואך שלי הדלקנו יורוספורט וצחקנו על זה שיש שם סנוקר, ובסוף זה כבר נהיה לא כל כך צחוק אלא שראינו באופן קבוע. את כל החוקים הבנתי מהצפייה ומהשדרנים, ואני כבר מחכה להתחיל לשחק השנה. מקסימום אני אהיה גרוע.

zilber z

New member
אחלה פורום

שם: זילבר בן 17 וחצי גר ליד באר שבע יש לי שולחן ביליארד עקום בבית שולחן על הפנים שפעם קנינו אותו ב 200 שקל אז אני נאלץ לנדוד כמה פעמים בשבוע למועדוני סנוקר בב"ש לרוב במקום אחד ספציפי חולה על ביליארד מקווה שיבוא היום ואני יביא שולחן חדש ונורמאלי עם משטח משיש משהו חלומי .. אבל הסיכוים שזה יקרה במאה הזאתי אפסיים :)

Turgs

New member
ברכות על הפורום החדש!

שלום, שמי אורעד אני בן 15 וחצי מאיזור השרון. פעם ראשונה ששיחקתי הייתה לפני 6 שנים. הרבה זמן חיפשתי קהילה שמתעסקת בביליארד ובסנוקר. מהפעם האחרונה ששיחקתי עבר הרבה זמן... כמה חודשים בערך.. מאז שהייתי באילת בחופשה.

...

קוראים לי דור. בן 16 התחלתי לשחק בשולחן הכי מסריח שקיים- בקניה. בחופשה עם אבא וחברים, הייתי בן 9. מתחילת שנה שעברה אני הולך כל כמה ששבועות למועדון, ולפחת פעמיים בשבוע לחבר שלי לשחק אצלו. מעדיף סנוקר כמובן.

אלכס בן 18.5 מהצפון

התחלתי לשחק לפני כשנה, כשחברים שלי לקחו אותי לסנוקר.מאז אני מנסה לשחק כמה שיותר, וחולם על שולחן בבית.המשחק האהוב עלי הוא פול :) אלכס

נונה1

New member
טוב יאללה אנשים קצת כבוד למבוגרים

ובטח ובטח למבוגרת שבחבורה
אני נונה בת 44.5 אמא לתאומים בני 17.5 אז כמו שכבר ראיתם פה בפורום יש תמונות וגם סיפרתי אחזור קצת על זה לא תכעסו ואם כן אז שקטטטטטט בכיתה חחחחחחח יש לי בבית שולחן מקצועי 8 פיט על הגג ואני משחקת עם הבעלול שלי פול כי זה מה שאני יודעת לשחק הילדים משחקים בעיקר סנוקר בינם לבין עצמם ועם החברים שלהם איתי הם משחקים פול ואומרים שאני טובה לאללה יחסית ל-
חחחחחחח הבעלול טוען שאני טובה ב"פוקסים" אני טוענת כי הוא מקנא משום שאני מנצחת אותו כמעט בכל המשחקים חחחחחחח בכל אופן הילדים יסיימו את הבגרויות ויכנסו לפורום הזה גם בשביל לתרום ואם לא אז אני מוכנה להיות ה-
שלכם מתאים לכם?נונה1

BIT DRUM

New member
שלום...

אני אייל אוחנה משחק בלייארד על שולחן בבית aristocrat 7f pool בדרך כלל אם אבא שלי וגם אם חברים בערך 4-5 ימים בשבוע בסביבות חצי שנה שנה הכל התחיל בטיול לאוסטרלייה וני-זילנד ששם כל הזמן שיחקנו... אני ישמח לקרוא מה כתוב פה בפורום...

the predator

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

אני אופיר בן 20 מהדרום. אני לא מתאמן בסנוקר אלא רק צופה בטלוויזיה בזמן טורנירים חשובים. אני שמח שסוף סוף נפתח בתפוז פורום בנושא זה.

למעלה