שרשור הכרות

Anin17

New member
שרשור הכרות ../images/Emo20.gif

על מנת שנוכל להכיר פחות או יותר אחד את השני אני מציע שכל אחד יספר כאן בקצרה על עצמו ועל איך הכל התחיל אצלו... אני אתחיל שמי אנין ואני בן 17.5 מאיזור הדרום הפעם הראשונה ששיחקתי הייתה אצל דודי בערך לפני 4.5 שנים. מאז ועד היום אני מתנחל אצלו על בסיס קבוע לפחות כמה שעות טובות בשבוע... ומדי פעם פה ושם יוצא לי גם לשחק עם חברים בחוץ. בקרוב נעבור לבית חדש בו מתוכנן להיבנות חדר יעודי לשולחן סנוקר - חלום שמתגשם...

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שמי דודי , בן 29 מרמת גן בגיל 16 , טעמתי פעם ראשונה סנוקר במועדון בבאר שבע לאחר מכן עשיתי הפסקה בלית ברירה ( בגרויות , צבא , לימודים ) מגיל 22 הייתי הולך לעיתים רחוקות , למרות שרציתי יותר לפני חודש בערך הייתי במועדון המינגווי ברמת גן ונהנתי מאוד , ומאז הידיים שלי פשוט בוערות ואני מרגיש שאני חייב ללכת וכמה שיותר מדי פעם אני צופה בתחרויות בערוץ ESPN הכי מרגש היה לראות את רוני אוסליבן סוגר שולחן , 147 נקודות באליפות העולם הקודמת ה"חלום" - שיהיה לי חדר סנוקר עם מוזיקת רקע תאורה מתאימה , ושטיח מקיר לקיר ( אם אזכה בלוטו, מי יודע ) מקווה שבזכות הפורום , אני אשחק יותר , ויותר טוב מאחל לכולם שבוע טוב , והרבה כיף מהמשחק

mr snooker12

New member
לדודינקה 29 ליתר דיוק

נכון מאוד היה באמת התענוג לראות את רוני סוגר שולחן אבל מה שהכי יפה שאהבתי בזה שהוא הספיק לעשות את זה בערך ב6 דקות ו20 שניות ראיתי ולא האמנתי ....איך זה יכול להיות 15 אדומים +15 שבעיות ואת כל השולחן ב6 דקות מה שיפה אצלו זה שהוא שחקן שמשחק בשני הידיים וזה מה שטוב אצלו ונותן לו תיתרון ....שחקן באמת טוב למרות שאני מעריץ את STEVNS שהגיע איתו עד הגמר באליפות האחרונה והפסיד 9-8 במשחק הקובע שהיה לו 63 או 68 פור ועשה טעות קטנה באדות ואסוליבן סגר לו שולחן ולקח אליפות

מסכים איתך אלון ../images/Emo45.gif

היה משחק פשוט גדול ! הראו את המשחק כמה פעמים , וכל פעם שהוא הגיע לכדורים האחרונים פחדתי (גם בשידורים החוזרים) שהוא יפספס בטעות איזה שחור הבנתי שהוא הרויח הרבה כסף ב6 דקות האלה (מעניין כמה ? טוב , לפחות כמה שנים של עבודה ) האמת שמאז לא ראיתי הרבה תחרויות בגלל ערוץ HOT ACTION (וגם קצת ביפ) אגב , אתה יודע מתי יש תחרות קרובה בטלויזיה ?

Anin17

New member
אם אני זוכר נכון הוא זכה ב-250,000

ליש"ט שזה יוצא קצת יותר מ- 2,000,000 שקל תחרות קרובה רק ב- 2.9 - קיימת רשימה בלוח האירועים של הפורום בעמוד הראשי (אני ידאג שיפתחו אותה בקרוב)

Anin17

New member
בסבבים האחרונים נגד או'סליבן

סטיבנס עשה הרבה טעויות קטנות ומרגיזות

TheRealCueBall

New member
שלום

אני קיו-בול האמתי , אבל אתם יכולים לקרוא לי קיו בול
. אני בן 18. משחק סנוקר מגיל 15 בעיקר במועדון שנקרא ה"ישן" ברעננה. אני משחק בעיקר פול ולפעמים ביליארד ומדי פעם משתפר. נקווה שנהנה נראה לי אחלה פורום.

mr snooker12

New member
לא נכון

אח שלי אתה שואל או אומר .אגב פול ובילארד זה לא אותו דבר פול זה כדורים יותר גדולים וזה בילארד אמריקאי וביליארד זה אותו בדיוק אותו דבר

Anin17

New member
לא הצלחתי להבין את ההודעה שלך

פול וביליארד זה אותו המשחק, עם אותם כדורים ואותו השולחן

mr snooker12

New member
ל-anin17

פול ובילארד זה לא בדיוק אותו דבר כעיקרון לפי החוקים האורגינלים פול זה כדורים יותר גדולים מהכדורים של הביליארד וחוקים קצת שונים ..בפול כל עבירה אתה יכול להשים תלבן איפה שבא לך ויש לך מכה אחת בביליארד לפי החוקים שמשקים כולם אז אתה שם על הקו בין הנקודה לנקודה (איפה שבסנוקר שמים את השתיים והשלוש) ויש לך שנימכות בקיצור זה לא אותו דבר למרות שזה אותם כדורים החוקים טיפה שונים בין שני המשחקים

Anin17

New member
יש לך הוכחה כתובה לה שאתה אומר?

אני פונה אליך לא בגישה של אני צודק וכדומה... אלא בגלל שפעם ראשונה שאני שומע שפול וביליארד זה לא אותו הדבר. עכשיו עוד שאלה בתחילת ההודעה אתה כותב "פול זה כדורים יותר גדולים מהכדורים של הביליארד" ובסופה "זה לא אותו דבר למרות שזה אותם כדורים" לי נראה שהתבלבלת בין החוקים ש"המציאו" פה בארץ לבין שתי השמות פול וביליארד בכל מקרה אשמח אם תעמיד אותי על טעותי

mr snooker12

New member
ביליארד ופול

תראה יכול להיות שאני טועה או מתבלבל אבל לפי זכרוני כי כב ר שנים נשלא שיחקתי פול או ביליארד אני יודע שהפול הכדורים שלהם יור גדולים מהכדורי ביליארד(הכוונה אותם כדורים זה אותו מספרים רק שבפול הם יותר גדולים) כעיקרון את הפול משחקים על שולן יותר קטן וטיפה יותר רחב עם חורים נסתרים בלי רשת שהכדור נופל למטה בשולחן ואת הביליארד משחקים על שולחנות רגים כמו של הסנוקר יכול להיות שאני טולי טועה אבל זה עד כמה שאני זוכר אני אבדוק על זה ואם אמצא הוחכה בכתב אעדכן אותך..

Anin17

New member
אנא שרשר את הודעותיך

בהודעה לה אתה מעוניין להגיב לחץ בתחתית שלה הוספת תגובה ולא בכפתור הוספת תגובה העליון שנועד לשירשור חדש בקשר לפול ולביליארד כמה הסברים: פול וביליארד הוא אותו המשחק, הכדורים במשחק הזה יותר גדולים מזה של הסנוקר וכך גם הכיסים בשולחן. הבנדות גם הן שונות בצורתן (במפגש עם הכיס) והשולחן בנוי בצורה שונה מזה של הסנוקר כך שהוא ללא רשתות אלא עם מנגנון המוציא את הכדור למגש בתחתית השולחן נראה לי שזכרת כל מיני דברים במעורפל שקצת ערבבת בינהם

למעלה