שרשור הכרות

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifMe! ^^

שם: ירדנ. אבל תקראו לי קיאריט @@" גיל: 15 עיר\אזור בארץ: נופימ. תחביבים: נמ.בע"ח,לקפץ,להתפגר,לכתוב,לקרוא,לצייר,למחוץ למוות,אנימע. וכו' אנימות אהובות: סמוראי צ'מפלו,פרוטס באסקט,קנשין,אזומנגה דאיו,שאפל. רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: בערוץהילדים ^^". כיכי אינלי כוח להוריד למרות שרציתי פעם אבל שכחתי >:

KiaritChan

New member
מפגרת. יש לך אותי -.-"

רק היומ שאלתי אותך אם את באה מחר לעזרי. ואמרת שאתחולה. ואמרתי לך להבריא כי אני רוצה לפגושאותך לקצת יותר מדקה. >:

Lust chan

New member
אני באקה, תתחשבי '~'../images/Emo135.gif

'ני לא מזהה כינויים OO

יאאאא גמני! גמני!!^-^

לא ידעתי שכבר נפתח פורום להיקארו נו גו... יאיאיאיאיאי!!
טוב אז ככה:
שם: הדר גיל: 15 ו9 חודשים^-^ עיר/אזור בארץ: באזור המרכז תחביבים: לצייר, טלוויזיה, מחשב, חברות, מסיבות ועוד...
אנימות אהובות: אינויאשה, פרוטס באסקט, היקארו נו גו, נארוטו. ואני רואה היקארו בערוץ הילדים=]

chaki finster

New member
עונה! ;^^

שם: דודי..איך שבא לכם תקראו לי, רק שלפני זה תגידו לי איך אתם קוראים לי בשביל שכשתקראו לי אני ידע שהתכוונתם אלי, קיי? ;^^ גיל: 13 ו8 חודשים... עיר\אזור בארץ: קריות, ליד חיפה... תחביבים: מחשב, טלוויזיה, אנימות, פיקים.. אנימות אהובות: אוג'אמאג'ו דו רה מי, יורמיה, כרונו, כעת גם היקארו ;^^ רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: בערוץ הילדים ;^^ אבל זה לא אומר שלא רציתי להוריד אותה לפני כן..

אני

שם:יואקים. גיל:13 וחצי. עיר\אזור בארץ:כפר סבא. תחביבים:טלוויזיה,ציור והכי חשוב אנימה. אנימות אהובות:היקארו נו גו,אינויאשה ועוד... רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים:אני רואה בערוץ הילדים אבל אם ימשיכו לחתוך קטעים ככה אני הוריד. ושלום לכולם
. חולה אנימה.

אני!

שם: אביה (שם מפגר, נכון?) גיל: 13 עיר\אזור בארץ:איזור חיפה תחביבים: לקרוא (כן, אני יודעת שזה ממש ממש נדוש, אבל אני חולת ספרים...), לראות אנימות, לצייר, סימס2, ו... אה, לקרוא פאנפיקים וזה. אנימות אהובות: פרוטס-באסקט, ואינויאשה (אבל לא ממש, ראיתי את זה רק בדלל סשומארו...) רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: בערוץ הילדים, לצערי אסור לי להוריד כלום... ועוד משהו, אני ממש ממש ממש אוהבת את סאי, הוא כזה חמוד!

ס א י

New member
../images/Emo187.gif בשורות טובות*.*

(ראיתי בחתימה שלך..) זה ספר כזה יפה *_____________* ואני רק בעמוד 70 P:

The Snow fox

New member
יפה?... לא הייתי אומר...../images/Emo63.gif

זה פשוט ספר גאוני, ויש הבדל.

כן. אני מסכימה.

אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש...טוב, נגמרו לי הממשים
אבל בכל מקרה, אני גם מתה על הספר הזה, וכל פעם שאני קוראת אותו (שש פעמים מהיום האחרון של שבוע הספר שעבר) אני מתאהבת מחדש! ניל גאימן וטרי פראצ'ט גאונים! ויש לספר מקום של כבוד במדף שלי (ליד הבלגריאד והמלוריאן...).

mic gold

New member
אני..

רעות עוד חודש 18 בעצם פחות.. אזור המרכז אוהבת לקרוא ספרים וצייר....(גם דמויות מאנימות שונות) אני רואה היקארו בערוץ כי אני מורידה עכשיו נארוטו ואני לא רוצה להוריד כמה ביחד חוץ מזה אם יש בערוץ אז לשמה להוריד....(נכון לפעמים התרגום לא משהו אבל אני אבין הרבה יותר טוב בתרגום עברי מאנגלי) חוץ מזה נארוטו היא האנימה הראשונה שאני מורידה באינטרנט.. והמחשב עושה לי בעיות אני תקועה לפחות חודשיים בלי להתקדם אז נראה לי שזאת גם האנימה האחרונה שאני מורידה...

אני!../images/Emo210.gif../images/Emo108.gif

שם:עדי גיל:11 עיר\אזור בארץ:חור מעבר לקשת XD תחביבים:לצייר, לכתוב,לשיר,לרקוד,לישון ועוד המון דברים!
אנימות אהובות:היקארו נו גו,אינויאשה,סאקורה,פרוטס באסקט ועוד מעט אני אתחיל לראות בליץ' ופול מטאל.
רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים:בערוץ הילדים,וחוץ מזה אין לי אתר להורדת פרקים של היקארו נו גו,עם תוכלו לשלוח לי זה יהיה נחמד!

koko123

New member
מצטרפת...../images/Emo194.gif

שם: קורין גיל: ב 21.2 אני בת 13 עיר\אזור בארץ: אשדוד תחביבים: אנימה מנגה ציור מחשב אנימות אהובות: אינויאשה פרוטס באסקט אלפן ליד בליץ' ועוד.. רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: בערוץ הילדים...

PakoLina

New member
ני ^_^../images/Emo118.gif

שם: פאקו. נעמ. פאקו -.- גיל: 12 עודמעט. עיר: שוהם. תחביבים: להתנהג כמו וואנאבי פקאצה, לרכב על סוסים, כדורסל, נוע"ל, לקרוא, לצייר.. אנימות אהובות: בליץ', אינויאשה פרוטס והיקארו =.= רואה בערוץ העלגים :)

TaIu

New member
אני ^^

שם: טלי ^^ גיל: 13 ב20 החוש! מואהאהאהXDD עיר\אזור בארץ: המרכז, ראשון תחביבים: לקרוא ספרים כי זה שליטה, בע"ח-כלבים^^, טלווזיה, מחשב (מי לא..) אנימות אהובות: אינויאשה סאמה *-* שאני מכורה מזה משנה שעברהXD, נוקו נוקו דאש, פרוטס באסקט, היקארו נו גו ^^ רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: בערוץ הילדים..

למעלה