שרשור הכרות

TaIu

New member
החודש**

המקלדת שונאת אותי בזמן האחרון..><

ס א י

New member
../images/Emo187.gif אנוכי

שם: סאי\נועה. עדיף סאי. (לא ידעתי שיש סאי בהיקאגו כשבחרתי את השם. גיל: 13 OO;; עיר\אזור בארץ: חיפה, עיר קקע. תחביבים:מחשב,מוסיקה (לנגן\לשמוע), אנימות וספרים :) אנימות אהובות: לאדעת. לא ראיתי הרבה טובות X.X רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: עכשיו בערוץ הבאקות...אולי אני אוריד את זה אחרי זה מהאינטרנט.

Lust chan

New member
האא *~* *מצטרפת*../images/Emo135.gif

אני אנסה להגיב פה יותר בקביעות, אומשו '.' שם: גל צ'אן ^^~ גיל: 13 עיר\אזור בארץ: ת"א. מיעו~ תחביבים: אנימה, מנגה.. לא בטוחה שיש ממש עוד XD אנימות אהובות: פמ"א, יאמי טו בושי, קימי גה נוזומו איין.. נו, יש הרבה ;; רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: תכננתי להוריד, אבל כמובן שאני עצלנית מדיי.. אז 'ני רואה בערוץהילדים. התרגום שם לא _כ"כ_ גרוע.. בינתיים..

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifעונה :]...

שם:ויקה אבל הרוב קוראים לי ויקית או ויק... גיל:15 עיר\אזור בארץ:נשר תחביבים:לצייר,לראות אנימה,לכתוב פיקים, סתם להציק לבטטות,להתפגר ולהכיר אנשים חדשים :] אנימות אהובות:אזומנגה דאיו,פרוטס באסקט,היקארו נו גו, איישי נו סארס ועוד :] רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים:ראיתי באינטרנט ועכשיו רואה בערוץ הילדים :]

פלורי2

New member
אני../images/Emo9.gif

את גם בפורום אינוש נכון? שם: נילי גיל: 11 וחצי עיר\אזור בארץ: צפון תחביבים: מנגה
אנימהההההההההההההה
אנימות אהובות: ה-כ-ל
רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: עכשיו בערוץ הילדים

יעל צאן

New member
"איכ י'מרים עטים מהריצפה"

"איכ י'מרים קלמרים מהריצפה" XD~~~ שם: יעל ^^; גיל: 16 וחצי בערך XP עיר\אזור בארץ: חיפה P: תחביבים: אנימות , סטיות למיניהן
אנימות אהובות: FMA, כרונו, נארוטו ...ועודועוד @@;; רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: בערוץ העילגים
(הפסדתי פרק 2,3 ;;)

y a m i girl

New member
*חדשה*|מדוזה|../images/Emo82.gif

שם: נטע גיל: 15 וחצי עיר\אזור בארץ: איזור רחובות בערך תחביבים: לקרא, לכתוב, אנימה, מנגה, נוער עובד, תיאטרון... אנימות אהובות: ארר.. אחד קשה... יאמי נו מאטסואי, פול מטאל אלכימיסט, פרוטס באסקט, פול מון, אינויאשה, כרונו כרוסייד מקווה שלא שחכתי משו... ( בטח בקרוב גם היקארו יצתרף לרשימה הזאת) רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: המ... ראיתי ארבעה פרקים... התחלתי בערך לפני שלוש שנים אומשוXD תמיד רציתי להמשיך.

The Snow fox

New member
"אני בחיים לא אתגייס לצה"ל,../images/Emo63.gif

אם הייתי רוצה להיות דביל בחליפה ירוקה, הייתי כבר מזמן עובר למכבי חיפה." שם: עידן. גיל: 13. תחביבים: הרבה יותר מדי. ממש. חבל רק שאין לי ממש זמן אליהם, בתקופה האחרונה. ככה- RPG, קריאה, אנימה, לצייר (בייחוד קומיקסים וקריקטורות), שחייה, אינטרנט, סרטים, משחקי חשיבה ואסטרטגיה (כן, מתאים, אה?P-:), מוזיקה ועוד המוני-המונים. אנימות אהובות: פולמטאל אלכמיסט, בליץ', וואן פיס, וככל הנראה גם היקארו, למרות שאני בפרק 4.P-: ואני רואה בערוץ הילדים- התכוונתי לראות על המחשב אבל בדיוק אז אמרו שישדרו בערוץ, אז חיכיתי בסבלנות. מה שכן- קראתי לפניי זה כמה פרקים במאנגה.

'ני עונה^__^../images/Emo215.gif

שם:שקד גיל:12 עיר\אזור בארץ:ראשון לציון תחביבים:אנימה ומנגה,ריקוד,ציור,חברים ושאר הירקות ^~^ אנימות אהובות:קמיקזה קאיטו ג'נה,פול מון וו סגשיטה,פרוטס באסקט,אינויאשה והיקארו רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים:עכשיו בערוץ הילדים

toltolm

New member
אני..

שם: טל, אבל אני אוהבת את גם את שאנגו מהסדרה וחברות קרובות שלי באינטרנט מכנות אותי כך או טל צ'אן. גיל: 13 החודש! עיר\אזור בארץ: מרכז, רה"ע תחביבים: מחשבים - בניית אתרים, מצגות.. ; טלויזיה - אנימות וטלנובלות בספרדית. ; במוזיקה מנגנת על קלידים 6 הכול יחד. ; סודוקו, חידות.. אבל לא הרבה. ; לקרוא ספרים ומנגה. ; אנימות אהובות: דרגון בול, שינזו, אינויאשה ודיג'ימון. ובכלל כל אנימה שראיתי.. רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: היקארו נו גו בערוץ הילדים וכמו שאני מכירה את עצמי אז בקרוב להתחיל להוריד פרקים מתקדמים.

nikgooshmaster

New member
אני חדש (גם)

שם: אמיר גיל: 12 עיר\אזור בארץ:קרית אונו אזור המרכז תחביבים: הוקי אנימות מוזיקה ושחכתי את השאר... אנימות אהובות: היקארו נו גו, אינויאשה, פוקימון, דיג'ימון, שחכתי את השאר... רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: רואה בערוץ הילדים הפסדתי רק את הפרק הראשון ומאז לא מפסיד כלום...

טוצית

New member
ני צ'ע ני צ'ע!!! ../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

שם: טוצע "אימת הנוקים" -.- גיל: 13! 13! 12 -.- עיר\אזור בארץ: יהוד ^^ כע... המקום הזה שאפחד לא מכיר בבקעת אונו... תחביבים: לצייר, לקרוא נחשב? 0.0, לתקן אנשים בלשון XP, יש המונהמון 0.0 אנימות אהובות: פרוטס מקום ראשון *.*, אינויאשה, היקארו נראה ממש חמדמד, יוגיאו... ופעם מתתי על דב"ז... עכשיו פחות -.- רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: ערוץ הילדים... אינלי בררה... =[[[[[[[[

למעלה