שרשור הכרות

NuShiCieNta

New member
שרשור הכרות ../images/Emo142.gif

כי שמתי לב שהפורום מלא באנשים חדשים שלא מכירים אחד את השני (משום מה כי זה פורום חדש).... למה שלא נציג את עצמנו?
שם:
תחביבים:
אנימות אהובות:
רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: אמממ ושנכיר כולנו D: שם: נוי, אבל קראו לי נוש או נוריקו בת 14 5 חודשים ו-4 ימים הוד השרון אוהבת בע"ח ^____^ לרקוד ולשיר ולצווח וכמובן איך לא אנימה האנימות שהכי אהבתי עד עכשיו הן אינויאשה, אוונגליון, קינו וקימינוזו ואני וראה היקארו בערוץ הילדים כי אני עצלנית מדי להוריד ^^;;

'ני~

שם: חופית D= גיל: 16 וחצי
עיר\אזור בארץ: אילת >>; תחביבים: לשיר, לכתוב, לצייר
אנימות אהובות: פרוטס באסקט, היקאגו, אינויאשה, רוזן מיידן ועוד @@; רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: אני רואה בערוץ הילדים, אבל גם קראתי את המנגה ^^;

Yosh Yosh

New member
אומנם כבר היה אחד

אבל הנה שוב, בכל זאת
שם: עידית גיל: 19 עיר: להבים (ליד באר-שבע) תחביבים: קריאה, כתיבה, אנימה, נסיעות, DDR... אנימות אהובות: אין לי כוח לפרט... רואה/ראה: ראיתי לפני שנתיים דרך הרשת.

harar8

New member
אני

שם: הדר גיל: 18 עיר/אזור בארץ: ראשל"צ תחביבים: לראות טלוויזיה לצפות באנימות.

harar8

New member
אוי שחכתי אנימות אהובות

דרגון בול זי, אינויאשה, פול מטאל אלכמיסט, שתיים עשרה הממלכות, היקארו נו גו, פרוטס באסקט. וזהו^-^

Hinamori

New member
אטאשי ^^

שם: חנ~ גיל: 12 עיר\אזור בארץ: ראשוןלציון. ._. תחביבים: אמ. אנימות. ואנימות. ואנימות. והכלב שלי. ואנימות. אנימות אהובות: בליץ', גראווי, לאבלס, FMA, אינויאשה ~ רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: בערוץ הילדים כי יש יותר מדיי פרקים ואני מתעצלת להוריד XDD

star_female

New member
אני...

שם: טלי גיל: ... 20 *עונה כל עוד זה עדיין נכון* עיר\אזור בארץ: חיפה תחביבים: אר, אנימה ומנגה.
אנימות אהובות: היקאגו, דיג'ימון, אוונגליון, אקס ועוד יותר מדי רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: ראיתי וקראתי באינטרנט, ואני רואה גם עכשיו. ^_^

../images/Emo19.gif... מצטרפת ../images/Emo9.gif

שם: עינת/נאטסו ^^
עיר\אזור בארץ: חיפה
תחביבים: אנימנגה, ספרים (מד"ב פנטזיה בעיקר), מוזיקה (גם Jrock ;p), ציור, שחייה... אוכל גם נחשב? o.o;
אנימות אהובות: Mahou shoujo tai, Shaman King, Digimon, FMA, Basara... אני לא החלטית o.o;
רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: קראתי את המנגה ועכשיו אני הולכת לראות את האנימה עד הסוף ^_^
מי~יאו לכולם! ^^

ס א י

New member
../images/Emo187.gif וולקעם ../images/Emo24.gif

שאמן קינג *____________________* יו *_______* והאו *____________* ולאן....(לא הבנתי מה השם היפני כי ראיתי מדובב
)

*מצטרפת*

שם: דפנה. גיל: 19. עיר\אזור בארץ: תל-אביב. תחביבים: אנימה ומנגה, קריאת ספרים, צפייה בסרטים, ציור, מפגשים עם חברים. אנימות אהובות: יש הרבה.
אז הנה שלוש העיקריות. ^^ אוטנה, פרינסס טוטו ואחי היקר. רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: בערוץ הילדים.

Goggle Girl

New member
ניא~

שם: עדי, אבל אתם יכולים לקרוא לי "כבוד המנהלת" D:< גיל: 19.5 זקנה בלה שכמותי עיר: ראשל"צ תחביבים: אנימה, מנגה, RPG, כתיבת פיקים אנימות אהובות: בליץ', וואן פיס, מונסטר (נגמר! ;; ) אוונגליון, ליין, סיילור מון, וזה מה שעולה לי ככה לראש. היקארו נו גו: בדיסקים, האמת אני לא ממש רואה עכשיו בערוץ הילדים XD גוזל לי זמן פיינל פאנטאזי 7 3:<

coral chan

New member
אניאני D:~ ../images/Emo210.gif

שם: קורל גיל: 14 חור מגורים: גבעת שמואל תחביבים: ציור,נגינה ואנימה אנימות אהובות: מידורי נו היבי,פרוטס,סאקורה,פמ"א,בליצ' רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: בקצב שבו ערוץ הילדים חותך פרקים..אני חושבת שאעבור להורדות XD

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif ואני

שם: רן שניר (כבר הרבה זמן) גיל: 27 (עוד חודשיים) עיר\אזור בארץ: חיפה (עוד יומיים) תחביבים: קריאה, אנימה, משחקי תפקידים, MtG, טריוויה אזוטרית. אנימות אהובות: Slayers, FLCL, RoD OAV, Sailor Moon, עוד כמה עשרות כותרים (אני מתלהב בקלות). רואה היקארו עכשיו בערוץ הילדים: כן, מה זה לראות את הסדרה שוב אחרי שעברתי על כל אחד מארבעים הפרקים הראשונים 3 פעמים או יותר? קטן עלי

וואטאשי נוגה!

שם: נוגה גיל: 12 עיר\אזור בארץ: הרצליה תחביבים: לנגן (פסנתר, חלילית וקסילופון), אנימה, לצייר, סימס, אנימה ועוד 3 פעמים אנימה...חחח אנימות אהובות:full moon wo sagashite, יושי הנסיכה הקסומה ואזוקי-צ'אן רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: בערוץ הילדים... חיכיתי לאנימה הזו כבר 4 חודשים!

nadav1232

New member
עונה ^^

שם: נדב בן ברוך גיל: בפסח 14.. ^_^ עיר\אזור בארץ: הרצליה תחביבים: לראות טלוויזיה ולגלוש באינטרנט אנימות אהובות: צ'וביטס, אלפן ליד, היקארו נו גו, בליץ', גולדן בוי, מרמייד מלודי פיצ'י פיצ'י פיץ', פרוטס באסקט ואינויאשה. רואה\ראה היקארו באינטרנט או עכשיו בערוץ הילדים: עכשיו בערוץ הילדים.

למעלה