שרשור הכרות- שוב!

yeshla

New member
אני מיכל נעים מאוד להכיר

אמא לשלוש בנות (8 וחצי, בעצם עוד מעט תשע, 6.5, ובת שנה) חוקרת בתחום ההורות נהנת לעסוק בפיתוח רעיונות וחשיבה יצירתית,
לאחר שהבת הגדולה שלי נולדה עזבתי את עבודתי ככלכלנית כדי להיות איתה בבית ולפני 4 שנים הקמתי את אתר ישלה רעיונות מה לעשות עם ילדים.

אני כותבת כל יום ראשון בפורום פינה קבועה ומוציאה כל שבוע סרטון בערוץ יוטיוב של ישלה.

Internet Mom

New member
איזה כייף להכיר!

אני ממש מתלהבת לשמוע על האנשים שמאחורי הכינויים!!
גם בשבילי פינטרסט הייתה תגלית משמעותית ובעיקר זה גרם לי לחשוב על האופי והמשמעות של הזמן שיש לנו להקדיש לילדים- בזמן האחרון אני חושבת הרבה על הקטע שאנחנו ליד הילדים, כל אחד עם האף במסך אחר, ובעצם השנים חולפות על פנינו.
אז בשבילי הפורום חשוב ומשמעותי, וכייף להביא קצת רוח 'פינטרסטית' לעברית.

מאחרת...

היי לכולן. אז אני בת 31
אמא של רוני, בת 3.5. וזהו. לא מבחירה.
חיפאית מעל 20 שנה
אחות בית חולים בעשר השנים האחרונות. נוהגת לעבוד בלילות, ולכן תראו אותי בשעות מוזרות. כן, קשה, מתרגלים, אבא איתה בבית בלילה ואני נמצאת איתה בכל שעות העירנות שלה כך שזה בעצם די נוח לגדל ילדים במשמרת לילה.
מגדלת שלושה חתולים (מבוגרים בשלב זה)
בעיקר היצירתיות שלי זה בבישול, וצלחות (plating) - כן, אני האמא שגוזרת פרחים מפסטרמה, ואז זורקת אותם לפח כי לא נגעה בהם. התחיל מתחביב שלי מימי טרום ההריון, ונשאר כי רוני בררנית ובעייתית באוכל, ונראה לי שלערב אותה בבישול יקדם את עניין האכילה.
רוני שלי מאוד, אבל מאוד אוהבת לבלות איתי במטבח, כל חביתה זו חוויה. לפעמים בא לי פשוט לעשות לעצמי סנדוויץ בשקט בלי הפרעות, אבל אם אני נכנסת למטבח היא הולכת אחריי, ועוזרת בכל מה שלא כולל סכינים או כיריים לוהטות. הילדה אשפית בהקצפה ידנית ויודעת להוציא את מה שצריך מהמזווה בלי לטעות :) יודעת להרביץ לשניצל ולמלא קנלוני.
בין הצלחות אנחנו נהנות מאוד לגזור, לצבוע בגואש וצבעי מים, להדביק, לקשט בנצנצים וכל מה שאני רואה בפינטרסט ויש לי את החומרים הדרושים בבית. משתדלת לבחור כמה רעיונות מחומרים זמינים, להראות לרוני את התמונות מפינטרסט, ואז לתת לה לבחור מה מייצרים.
בפורום הזה אני די חדשה וטרייה, ויש פה רעיונות מצוינים אז באתי כדי להשאר.

limim70

New member
חדשה בפורום המדליק הזה ולומדת המון

אני לימור
אני בת 43
אמא ל-3 ילדים יצירתיים: בן 11, בת 7.5 ובן שנתיים
בד"כ אני עושה עבודות יצירה עם האמצעית והקטנטן והגדול אוהב לעשות דברים לבד (הוא על הספקטרום האוטיסטי)
לאחרונה הלהיט אצלנו זה חרוזי גיהוץ, כן גם הקטן מנסה..
היו לי תקופות שהיה לי קראש על עיסת נייר
ובאופן אישי אני הכי אוהבת לסרוג
נעים להכיר!

למעלה