שרשור הכרות- שוב!

Internet Mom

New member
שרשור הכרות- שוב!

אני לא יודעת אם כולם שמים לב לזה אבל הפורום ממש פעיל! איזה כייף לנו!
הרבה משתתפים (טוב, נו- משתתפות) חדשות הופיעו פה וחשבתי שיהיה נעים לעשות סיבוב חוזר של הכרות.
בואו נעשה שוב שרשור הכרות???
ומי שכבר סיפרה על עצמה ומתעצלת לכתוב שוב... זה בסדר! אני אמצא את השרשור הישן ואשרשר אותו לכאן אם צריך.

Internet Mom

New member
אז אני ליהי...

שלום!
אני ליהי מירושלים. יש לי שלושה ילדים- בני תיכף 15, 10 ו5. שני בנים ונסיכה ששולטת בכולנו.
יש לנו שלושה חתולים (זה פדיחה, אני יודעת).
לפני שנה בערך עזבתי עבודה מאד משעממת ולא מוצלחת ופתחתי אתר- בינתיים אני ממש נהנית, אבל לאט לאט מתחילה לחפש עוד עיסוקים- הילדים שלי גדולים ואני מתחילה להשתגע קצת בבית.
כבר כמה חודשים שאני מנהלת את הפורום הזה וזה ממש כייף!
מה עוד? גרנו 9 שנים בארצות הברית, מתוכן שנתיים במישיגן ו7 שנים במנהטן. היה אחלה וכייף לחזור.
זהו!
עכשיו אתן!!!

שלושה חתולים זה לא פדיחה!

כשהכרתי את בעלי היה לי חתול וזו הייתה עסקת חבילה. לפני כשנתיים נאלצתי להרדים אותו
בנסיבות טרגיות ומאז הוא לא מוכן לשמוע על עוד חתול. גם הילדים לוחצים על חיית מחמד (באישורי ועידודי
כמובן ...
) וזה לא עוזר לנו. "או אני או חתול".

אם יש לך טיפ לשכנוע בעלים מאד אשמח.

Internet Mom

New member
אוי, זו בעיה!

בעלי פשוט לאט לאט התמכר לחתולים בעצמו. הוא עדיין מעמיד פנים שזה יותר מדי וזה מרגיז אותו, אבל בעצם הוא הכי שפוט של כל החתולים.

איזה כיף

אני פרפרית, בת רגע ל-30 (אימא'לה,מתי זה קרה?!
).
עדיין לא אמא בעצמי אבל גננת ל-22 ילדים מקסימים ומתוקים להפליא

גרה באיזור השרון, נשואה ומקווה בקרוב לבשר בשורות טובות על דור המשך-כרגע עדיין אין לצערי
.

יש לי קומונה לגננות בתחילת הדרך וגם קומונה לנשים שנמצאות בתהליך כניסה להריון. פרטים בחתימה שלי

לנו יש שתי חתולות! :)

יש לי בת,ששמה כמובן שירה,היא בת 14.
אנחנו גרנו בכמה וכמה מקומות בעולם,וכרגע ממוקמים באמריקה :).

אני עורכת את שעת סיפור בעברית,מפגש שמתרחש אחת לחודש,לקהל של קטנטנים בנים שנתיים עד שבע. קוראים בו ספרות עברית מקור בלבד,ואח'כ יש תמיד חלק של יצירה,שמתקשר בצורה זו או אחרת לסיפורים שקראנו.

ביום יום,אני מטפלת בתינוק,בחודשים הקרובים. (ולמרות כל הילדודס במקומות העבודה,דווקא עברתי קורס לעבודה עם קשישים!!.שזו גם אוכלוסיה שאני נהנת לעבוד איתה. חוץ מאשר עם בני גילי,אני מסתדרת בלי עין הרע טוב עם אנשים... )

יש לי שתי ידיים שמאליות,ולכן הקטע של היצירה במפגשים תמיד קשה לי.

הדבר היחיד שאני נהנית לעשות עם הידיים: סריגת קרושה.

זהו בערך...

Internet Mom

New member
סריגת קרושה נראה לי תמיד הכי קשה!

בדיוק בגלל הקטע של ידיים שמאליות היה לי מאד חשוב שנרחיב את הדיון בפורום- כי הבילוי שלנו עם הילדים ויצירה של זמן איכות לא יכולים להיות רק לאנשים עם ידי זהב!
יש המון דברים שכייף לעשות עם הילדים שממש לא צריך כשרון מיוחד בשבילם וגם כשהתוצאה לא יפיפייה מה שחשוב- בעיני- זה העובדה שעשינו משהו כייף ורק שלנו ביחד.

moncha

New member
אמא של שירה נעים להכיר

מעניין אותי במיוחד וקרוב לליבי עניין הסיפורים. אני לא יודעת אם באמת ידייך שמאליות (זו אמירה קשה להגיד) בעיניי הקושי היותר גדול הוא למצוא סיפור ויצירה שתתאים ותעניין את טווח הגילאים שאת עובדת איתם. היכולות והעניין מאוד שונים בין גיל 2-3 לגיל 7 ואם את מצליחה בזה אז ברור שלא מדובר בידיים שמאליות.

וקרושה זה אחלה...שימי לב שאמרת שאת נהנית מזה...

בהצלחה

נעים להכיר

אני חיה בסקוטלנד, עובדת כטרפיסטית ויש לי ילדה בת 8 או טו טו.
לצערי גם לי יש ידיים שמאליות, אבל גם המון רעיונות יצירתיים וכייף לי ליצור עם ילדים.

אני הולכת עם הבת שלי לשעת סיפור ויצירה בסיפריה המקומית ושתינו מאוד אוהבות את זה.
אז "אמא של שירה היחידה" אני אשמח לעזור לך בחשיבה על התחום היצירתי. כמו כן את תמיד יכולה לכתוב בפורום איזה סיפור את מתכוונת לספר, וכולנו נוכל לעלות רעיונות שיעזרו גם לאחרים

:) תודה לשתיכן!

אני אכן נעזרת בפורום כאן,בפעמים בהם חסר לי רעיון ליצירה,אני מספרת איזה סיפור עומדים לקרוא. הפעם למשל,היצירה תהיה סביב ט'ו בשבט,כי זה נושא המפגש,והסיפורים גם הם הותאמו לנושא .(אגב,נקרא את חנן הגנן,ואת איילת מטיילת)

הידיים השמאליות שלי,זה עניין רישמי שייש לי עליו תעודות! . בכתה ז',ערכו לנו מבחן פסיכוטכני.

התוצאה היתה,שאני טובה בתחום המילולי,ושאני מתחת לממוצע,בגזירה!
(ביקשו מאיתנו לגזור לפי קו עגול משורטט...)

אז זהו- הודבקה עלי תוית. למזלי, בעלי הוא ההיפך הגמור,ולכן מתפקד פה על תקן הטכנאי,וכו'.

ועוד שני דברים קטנים-

קודם כל,המנהלת של שעת סיפור,עוזרת המון מאחורי הקלעים,ברעיונות ליצירה,ובבחירת הספרים. אני סומכת עליה בבחירת הסיפורים יותר מאשר על עצמי,כי באחת הפעמים שהקראתי סיפור שאני בחרתי,הסתבר שזה 'גדול' על הקהל.

נירית- שעת סיפור בה מבקרת הבת שלך,היא בעברית?

kookadoo

New member
גם אני פה :)

קוקדו, בת 40 (מטורף ככל שזה יישמע לי), אמא לתאומים (בן ובת)מתוקים ופראיים בני שנתיים וחצי. מאז ומתמיד עוסקת ביצירה מכל הסוגים והמינים (פימו, סקראפבוקינג, ציור, סריגה, תפירה, כתיבה). לצערי מאז שהילדים נולדו זנחתי קצת את תחום היצירה הידנית, ורק לאחרונה התחלתי לחזור לעצמי (בעיקר בתחום הסריגה. סורגת שמיכות לילדים ובגדים לבובות שלהם).

אני מאד רוצה לפתוח את הילדים לתחום היצירה. אנחנו מציירים, צובעים ומכיירים. בנוסף, יש לי לוחות עם מלא מלא רעיונות בפינטרס ומידי פעם אני יוצרת איתם בהתאם לרעיונות הנהדרים שם, וממתינה בקוצר רוח שיגדלו ואפשר יהיה ליצור איתם דברים מורכבים יחסית.

שמחה להיות חברה בפורום הזה. מאמצת ממנו רעיונות רבים להווה ולעתיד :)

yafyafit

New member
ליהי, מהמם כמה הפורום פורח בקדנציה שלך!!

אני כל כך שמחה שהשכלת להפעיל את קסמייך ולהחזיר עטרה ליושנה!
אז למי שלא מכיר אני יפית, לשעבר מנהלת הפורום הזה, עזבתי אותו כי פשוט לא היה לי יותר זמן להשקיע... אני מאושרת לראות שנכנסה רוח חדשה ונהדרת לפורום עם עזיבתי. נכנסת לפה כל כמה ימים (לא ברמה יומית כמו פעם...) ורואה שיש דיונים ורעיונות ומנסה קצת להשתלב כמה שאפשר. ליהי ופרפרי אהבה עושות עבודה מושקעת וסליחה אם מישהי נשכחה ולא קיבלה קרדיט. שאפו!
ואחרי המחמאות לצוות הרענן,
אספר לכם שאני נשואה ואמא לשני בנים בני 5 ו-8, במקצועי מהנדסת תעשיה וניהול ועובדת כמנתחת מערכות פיננסיות, ובזמני ה"חופשי" בעיקר בסופי שבוע עורכת ימי הולדת יצירה לילדות. מסיבות יצירה או ליתר דיוק מסיבות סקראפ (יצירה בנייר - עיצוב אלבומים, מחברות וכו' - - זה התחיל כתחביב שלי ואני מדביקה בו את כולם!). זה מה שנותן לי את הדרייב להמשיך, ולעזאזל ערמת הכביסה העצומה שמחכה לקיפול ותמשיך לחכות בסלון...
בבלוג שלי (נראה לי שהוא בחתימה או משהו) יש עבורכן הדרכות יצירה שאפשר לעשות עם הילדים, ואתם כמובן מוזמנות לאתר שלי ולפייסבוק - הכל תחת השם חלום ילדות.
באתר יש מדריך מושלם לימי הולדת שכתבתי בעמל רב ואפשר להעזר בו, אפילו כדאי!
נשיקות!!!

Internet Mom

New member
תודה! גם על הפרגון

וגם על כך שנהלת את הפורום הזה... והבאת את כולנו עד הלום!

michal66

New member
אז גם אני...

למרות שאני נכנסת לכאן לעיתים רחוקות, אחת לכמה שבועות מפאת חוסר זמן..( אני במרתון תמידי) מתפקדת

שמי מיכל, בת 43, נשואה ל
מפרגן, אמא לארבעה מופלאים. תאומים (בן ובת) בני 19, בן 17 ובת 7 .

סטודנטית לאמנות שנה שנייה ומפעילה סטודיו לשילוב אמנויות ביישוב בו אני גרה.
פתחתי את הסטודיו לפני שנה פחות שבועיים (אבל מי סופר??? ..אני
) ומעבירה חוגים לילדים בגילאי 5-14 ..
בעתיד רואה עצמי ממשיכה ללימודי "תרפיה באמנות" .

בהזדמנות זו, אומר כי נעים להיכנס לפורום , תוסס ופעיל, ותמיד יש דברים חדשים לראות ולהתלמד

יישר כח

למעלה