שרשור הכרות חדש!

PurpleFilth

New member
ברוכה הבאה!


לאן את מטיילת לך?
 

doro500

New member
אני!

שם/כינוי [איך אתם מעדיפים שאנחנו נקרא לכם]: דורון. זה מספיק גיל: 19 אזור מגורים: בפועל- ירושלים תחביבים: ללמוד, אנשים אחרים. הגדרות: ביסקסואל, לא צריך יותר. עיסוק בחיים: סטודנט. איך הגעתי לפורום? ממש לא זוכר
מה אני מצפה מהפורום? שיהיה אפשר לדבר, לדון, לתמוך, להעלות שאלות וסוגיות. מה הייתי רוצה לתרום לפורום? דעות מעניינות ונושאים שאפשר לדון בהם, תמיכה למי שצריך.
 

adele

New member
שלום :)

שם/כינוי: אדל(ולא על שם הזמרת) גיל: 22 אזור מגורים: חו"ל כרגע תחביבים: שחיה, צילום, ציור, רכיבת סוסים ואופניים, קמפינג.. הגדרות: אממ לא בטוחה. עיסוק בחיים: סטודנטית ומורה לעברית ורכיבת סוסים בזמן הפנוי. איך הגעתי לפורום? בחיפוש אחר מישהי לחוויה ראשונית אולי. מה אני מצפה מהפורום? מתקשה להאמין שיצא מזה משהו, אבל מקווה להכיר מישהי שתתאים לעזור לי לעבור את המחסום הראשוני.
 
למעלה