שרשור הכרות חדש!

CameronLine

New member
שרשור הכרות חדש!

נוספו אנשים חדשים וצריך להכיר אותם! אז...: שם/כינוי [איך אתם מעדיפים שאנחנו נקרא לכם]: גיל: אזור מגורים: תחביבים: הגדרות: עיסוק בחיים: איך הגעתי לפורום? מה אני מצפה מהפורום? מה הייתי רוצה לתרום לפורום? כמובן לא חובה לענות על שום דבר, אפשר גם סתם להציק את עצמכן בלי השאלון, אבל אנחנו מכורים לשאלונים! אז אנוכי: שם/כינוי [איך אתם מעדיפים שאנחנו נקרא לכם]: קמרון גיל: 19 אזור מגורים: חולון תחביבים: אמנות, עיצוב, תאטרון, ספרות [בעיקר מד"ב ופנטזיה] הגדרות: פאנסקסואל, טרנסג'נדרקוויר [כי ממש מגניב לי להכניס את זה במילה אחת] פסיכי על כל הראש, פוליאמורי עיסוק בחיים: לומד במכינה ליצוב, משלים בגרויות, מקווה להתחיל לימודי תקשורת חזותית שנה הבאה :} איך הגעתי לפורום? דרך שירי המהממת כמובן 3> מה אני מצפה מהפורום? שימשיך להיות חי ותוסס כמו בשבוע האחרון! ושנארגן מפגשים! יאללה? יאללה מה הייתי רוצה לתרום לפורום? המון שאלונים P: תעשו גם אתם סכמ"שים! מה אני כלב שלכם? P:

orald

New member
אני.

שם/כינוי: ורד גיל: עוד רגע 27. אזור מגורים: נשר. תחביבים: ספרות(בעיקר מדבו"פ), משחקי תפקידים(מו"ד וכו', לא משחקים מיניים! יודעת שזה מה שיחשבו מיד בפורום הזה
), שיחות ארוכות מדי עם חברים. הגדרות: פאנסקסואלית, טרנסג'נדרית פסיכית עוד יותר מקמרון, א-מינית א-פורה(זה...מורכב, בערך) ורומנטיקנית חסרת תקנה. עיסוק בחיים: בין עבודות, בתהליכים להפוך לאישה גם בגוף. איך הגעתי לפורום? חיפשתי מקום נוסף לפרוק בו, ואולי למצוא מישהו, מישהי...משהו. מה אני מצפה מהפורום? שיפיג את שיעמומי...ויעזור לי למצוא מישהו, מישהי או משהו. מה הייתי רוצה לתרום לפורום? את נפלאות אישיותי המדהימה, כמובן, כי את גופי אני כבר אתרום לתרומת איברים+מדע. במידה וישאר ממנו מספיק בבוא היום.

PurpleFilth

New member
טוב, אז גם אני

שם/כינוי [איך אתם מעדיפים שאנחנו נקרא לכם]: זוהמה גיל: באפריל אחגוג יומולדת 16 בפעם העשירית =] אזור מגורים: ירושלמית במקור, לומדת וגרה בחיפה (ורד, בואי לקפה/תה/שוקו!) הגדרות: סוטה מטונפת. ביסקסואלית, פוליאמורית, פיראט. בדרך כלל אישה סיסג'נדרית. כנראה שדי וונילית, אבל מקווה להיות בת ברית לחברים קינקיות. עיסוק בחיים: סטודנטית בטכניון, לקראת סוף התואר (בתקווה). תחביבים: ארכיטקטורה. סרטים. סרטים ארכיטקטוניים. מוסיקה (בעיקר כלמני דברים שבין זא'נרים. מטאל עם אלקטרוני, היפ הופ עם מוסיקה לטינית, רוק עם השפעות של מזרחית, קאברים...) איך הגעתי לפורום? גם דרך שירי. לא מתחרטת על זה לשניה =] מה אני מצפה מהפורום? שיהיה מגוון, אבל עדיין נעים. מה הייתי רוצה לתרום לפורום? להרגיש חכמה וחשובה כשאני מסיברה דברים =] יאללה מפגשים? יאללה ממפגשים. אבל אולי נחכה עם זה למזגאוויר שאפשר לצאת בו מהבית? =]

orald

New member
עם מזג האוויר וחוסר המיזוג אצלי...

גם להישאר בבית זו כבר לא אופציה.
והייתי נפגשת איתך...אבל מפחדת שתגררי אותי למשהו...או שאסכים שתגררי אותי למשהו.

CameronLine

New member
תרגיעי

אני ראיתי אותך קודם P: כבר חודשים שאני מבטיח לשתיכן לקפוץ לצפון בהזדמנות >< אחרי הבגרות בספרות נשב שלושתנו לשוקו, טוב? טוב.

PurpleFilth

New member
טוב

ואני לא גוררת אף אחד/ת לשום דבר. אם א/נשים נסחפות/ים איתי, זה לגמרי מרצונןם החפשי =]

Unrelated

New member
יאללה שאלון

שם/כינוי [איך אתם מעדיפים שאנחנו נקרא לכם]: שירי, או Unrelated גיל: 29 לפני יומיים :) אזור מגורים: תל אביב תחביבים: לראות דוקטור הו, החתולים שלי, לקרוא ספרי מד"ב/פנטזיה/ערפדים. מיאו. הגדרות: ביסקסואלית, ג'נדרקוויר, פמיניסטית, אנרכיסטית, מזרחית, טבעונית, מטאליסטית, נכה/חולה כרונית, crazy cat lady... עיסוק בחיים: ביסקסואלית איך הגעתי לפורום? אני לא זוכרת, זה היה לפני המון שנים... מה אני מצפה מהפורום? שיהיה מקום נחמד לקרוא בו ולפעמים להגיב מה הייתי רוצה לתרום לפורום? יש לי מנורת שולחן בבוידעם...

CameronLine

New member
"עיסוק בחיים: ביסקסואלית "

לא יכלת לומר את זה טוב יותר XDD

Kutaly

New member
אז ככה:

שם/כינוי [איך אתם מעדיפים שאנחנו נקרא לכם]: קוטאלי. יש עוד כל מני דברים שאנשים קוראים לי, כמו: הגבוה הזה/נודניק/איש עם בננה במכנסיים/ אתה שם... גיל: 1שנת שבתאי אזור מגורים: כפ"ס תחביבים: מד"ב, צילום, קריוקי , דוגמן, רוכב אופניים ונכנס לכנסים של אומנות הפיתוי בשביל להתאמן על תלמידים (way too easy
) הגדרות: סוג של כזה. עיסוק בחיים: מדען מטורף! לא בדיוק אבל אני עובד במעבדה סטרילית עם חומרים מגניבים. איך הגעתי לפורום: מסע ארוך בדרכים עקלקלות... בסוף היתה הודעה של שירי עם לינק שהוביל לפה וכבר נשארתי. מה אני מצפה מהפורום? מפגש נשמע טוב. באמת, כבר הרבה זמן לא היה מסי-בי או קופי-בי או משהו-בי דומה... מה הייתי רוצה לתרום לפורום? את הגאונות והתבונה שלי אני מציע לכל המעוניינימות לקרוא ולדעת

Kutaly

New member
כן, תביני...

יש לי חגורה עם אבזם בצורת בננה אני חושב שעל זה דיברו...

Bell4Ever

New member
אפקט העדר

שם/כינוי [איך אתם מעדיפים שאנחנו נקרא לכם]: בל גיל: 22 אזור מגורים: אי שם באירופה המושלגת
תחביבים: לישון, ללמוד, לשחק מלא משחקים במחשב, לקרוא (בעיקר פנטיזה\מד"ב\אפוקליפטי), לראות סדרות וסרטים ממש טובים, לרכב על אופניים (כשאני בארץ) הגדרות: שונאת הגדרות, זורמת? (זה נשמע רע
) עיסוק בחיים: סטודנטית במשרה מלאה איך הגעתי לפורום? הרגשתי בודדה בחו"ל
מה אני מצפה מהפורום? שיהיה מגניב, תומך, מצחיק מה הייתי רוצה לתרום לפורום? המון סרקזם וקצת ניסיון חיים

מצטרפת

שם: שרה גיל : 21 מגורים: מרכז תחביבים: אמנות ותרבות, טיולים הגדרות: סטרייטית עיסוק בחיים: משוחררת טרייה, בין טיולים איך הגעתי לפורום- שאלה טובה... אולי אני לא כל כך סטרייטית בעצם מה אני מצפה מהפורום? להיחשף לעולם הביסקסואליות ולבחון את הנושא אני שמחה שעשיתם את השאלון הזה כי אחרת נראה לי שהייתי ממשיכה לדפדף הלאה לפורומים אחרים... שרה

למעלה