שרשור הכרות/התפקדות

הסריקה נעשתה עוד מימים ימימה

אני מכניסה כתבה כתבה בעיתון הסרוק , מקלידה את כותרתה ואחר כך מסווגת את כל החלקים שלה (כותרת משנה, גוף, תמונות). העבודה היא בתוכנת אקרובט רידר בעצם.

סלינוש

New member
כבר עשינו את זה...

אבל יאללה חת שתיים: 1. 21.8.84 (בת 21) 2. בפעם הקודמת זה היה ארוך ומפורט מאוד, הפעם נעשה את זה קצר יותר: - מטורפת על סלין דיון. לגמרי. - הייתי מאושפזת לפני 5 שנים. - חלום חיי היה להיות פסיכולוגית או לפחות מטפלת, עם הזמן הבנתי שאין מצב, וככל הנראה התפקיד שלי בעולם זה להיות פסיכית.. - אני אוהבת מאוד אומנות. הייתי מציירת הרבה. יש לי תקופת יובש ללא ציור כבר איזה 3 שנים, אבל זה עוד יחזור. - אחת מההתמכרויות שלי זה כתום. מתה על כתום לגמרי, בערך מגיל 15. הרבה לפני עניין ההתנתקות, ובלי כל קשר. החדר שלי כתום, המיטה, תיקים כתומים, בגדים, תכשיטים, פלאפון, תמונות, מיליוני נרות ושאר פיצ'פקס - הכל כתום.. 3. מיקום: גליל. יישוב קטן בין כרמיאל לקריות. 4. הסדרה מדהימה. מתוך רגישות, אמפתיה, המון הזדהות, וצורך שלי להיות מטופלת - התחברתי מהר מאוד במלוא העוצמה לסדרה. זה היה רק טבעי לחפש מקום בו אוכל לחלוק את מחשבותיי ותהיותי לגביה. עד מהרה נוכחתי לגלות איזה אנשים נהדרים יש פה (ולא במקרה, לדעתי), נעים לי להיות כאן...

פאניש

New member
גם אני

31 במרץ בת 53 מורה בגימלאות, נשואה + 2 ילדים. חיפה. התחלתי לכתוב בפורום בזכות הסידרה "בטיפול", ראיתי שמעניין כאן ונשארתי. מקווה להמשיך להנות, למרות שאני יותר קוראת אתכם מאשר כותבת. מעניין לי כאן.

me../images/Emo41.gifme../images/Emo41.gif

1. תאריך לידה: 18/05/1983- בת 22 וחצי..חח..חייבת את החצי הזה... 2. חמישה דברים לא ידועים...
אני חוזרת בשאלה
אני מתעסקת באומנויות
סיימתי לימודי תעודה לעיצוב אופנה ועיצוב ארועים וחלונות ראווה
מתחילה ביום א' תואר ראשון ותעודת הוראה בעיצוב
יש לי חבר כבר שנה וחודשיים... הקשר הכי בוגר שלי 3. ראש העין, במקור מאילת 4. כי אהבתי את הסדרה, ובגלל שאני באמת בטיפול
לינוי

מאפין18

New member
אני חדשה

קוראים לי נטע 1. 19.1 בת 19 2. א. אני מוסיקאית ב. אני ספורטאית ג. יש לי גם כלבה וגם חתולה (והן חיות בשלום) ד. אני חיילת ה. זהו נגמר לי. אין לי עוד 3. אני מת"א אני פה כי אני אוהבת את הסדרה (מאוד) וגם נמצאת כרגע בטיפול

:)

1. תאריך לידה: 29.5.1992 [13 X_X] 2. 5 דברים שלא ידענו עליכם: פולניה oO מזל תאומים, אוהבת תאטרון, שירה ואומנות. 3. מיקום בארץ: -חסוי- 4. למה אתם כאן???? כי אני אוהבת את הסדרה וראיתי שיש פורום אז התלהבתי.

MommyHug

New member
שלום ../images/Emo9.gif

תאריך לידה: 14.8.81 5 דברים שלא ידעתם עלי: 1. אני סובלת מחרדה. 2. נקשרתי חזק למטפלת שלי. 3. אין לי משפחה. 4. אני שחקנית (למדתי 7 שנים משחק) ומתגעגעת לזה!... 5. אני משחקת כדורסל. מיקום בארץ:רמת גן. אני כאן כי...אני מכורה לסדרה, ויש כאן דיונים מעניינים ואנשים מפרגנים!
אוהבת

מרק בצל

New member
היי mommyhug

איך את עובדת סוציאלית בגיל נורא צעיר? ומה זאת אומרת אין לך משפחה? מרק

MommyHug

New member
שמתי לב שאתה לא כתבת על עצמך, ואתה

רק שואל... יש סיבה? בכל מקרה, אני עו"ס בגיל צעיר כי התחלתי ללמוד בגיל צעיר. לשאלה השניה אני מעדיפה לא להגיב, ברשותך.

מרק בצל

New member
היי

לא חייבת לענות לשאלה השנייה, ומתנצל אם נגעתי במשהו רגיש. לגבי - את מוזמנת לשאול שאלות.

MommyHug

New member
זה בסדר ששאלת, היום זה פשוט

לא יום מתאים... ואם תמלא את השאלון... זה יהיה נחמד

MommyHug

New member
האמת, שהסיפור שלי נחשף פה...

ובכל יום אחר (כמעט) הייתי מספרת אותו שוב, אבל היום - לא - יום קשה!!!

sigalit33

New member
נעים להכיר../images/Emo13.gif

אני קוראת כאן באופן די קבוע, מידי פעם גם כותבת. אז נתחיל: 1. תאריך לידה: 19.1.77 (בת 28) 2. 5 דברים שלא ידעתם עלי... בהתחשב בעובדה שאתם לא יודעים עלי כמעט כלום אז זה די קל - 1) בעוד שבוע אני מתחילה ללמוד טיפול משפחתי והסדרה עוד יותר עושה לי חשק ועניין בתחום 2) מגיל 12 בערך ידעתי שאני רוצה לעסוק בטיפול פסיכולוגי כלשהו 3) אני חולמת שגם לי תהיה קליניקה פרטית יום אחד... 4) ניגנתי בפסנתר כמעט 10 שנים, הפסקתי וכעת שוב מתחשק נורא לחזור 5)הסדרה הבריטית "מה לא ללבוש" שינתה לי את החיים... 3. מיקום בארץ: איזור השרון 4. למה אני כאן: בגלל העניין בסדרה הנהדרת הזו, החלפת הדעות בפורום, וסתם... בשביל הכיף. שבת שלום!

Inara

New member
../images/Emo11.gif שלום? ^^

חדשה יחסית - לא כאן הרבה זמן. 1. תאריך לידה + גיל: 31.5.90 [בת 15]. 2. 5 דברים שלא ידענו עליכם: ~ לא ראיתי אף אחד מפרקי הסדרה בזמן השידור עצמו [השעה נורא לא נוחה לי תמיד. כל כמה זמן מצטברים לי המון פרקים ואז אני עושה מרתון בויאודי]. ~ יש לי חלילית סופרן וקוראים לה גרטל, על שם גרטל משבעת הילדים בצלילי המוזיקה ^_^ ~ אני אופטימית מטבעי. ~ אני אוהבת מוזיקה עברית ישנה. בעיקר - להקות צבאיות, כוורת ועוד
~ אני בחוגי סיור של החברה להגנת הטבע, אם כי - לאחרונה אני לא יוצאת לטיולים [בגלל בעיה בברך
] ולא הגעתי לפעולות כבר חודש, מסיבות שונות. 3. מיקום בארץ: ת"א. 4. למה אתם כאן? לחצתי על "פורום אקראי" ובטעות הגעתי הנה? [איזו עוד סיבה תהייה מלבד - הו, הסדרה כה יפה ואני נהנית לקרוא דיונים עליה מאנשים נוספים שאוהבים אותה?]

למעלה