שרשור הכרות/התפקדות

שרשור הכרות/התפקדות

לא יצא לי להיות כאן יום וחצי וואוווו גדלנו :) מרכזת שאלון הכרות שנשים אותו למעלה <בהודעות שקופצות
>מרוכז.. מוזמנים להפקד..<וותיקים וחדשים>ונכון שיש אלות שחוזרות על עצמן אבל הם לפחות מרוכזות.. 1. תאריך לידה <נחגוג לכם כאן> + גיל <אם בא לכם> 2. 5 דברים שלא ידענו עליכם 3. מיקום בארץ 4. למה אתם כאן????

tipeshet

New member
:)

קצת וותיקה, פחות כותבת, צריכה להתחיל יותרP: 1. תאריך לידה 5.6.89 [אני בת 16, למתקשים]
2. 5 דברים שלא ידענו עליכם 1. קוראים לי עומר. 2. אני מצלמת. 3. אני בטיפול. 4. אני לא יודעת לספור עד חמש
3. מיקום בארץ מושב נידח ליד רחובות 4. למה אתם כאן???? כי המילה 'טיפול' היא מילה מצחיקה, אז אם יש פורום בשם הזה, למה לא? נו, מה נראה לכם? :)

Broken Wings1

New member
ממ,

נעלמתי קצת. אבל הייתי פה מההתחלה, ככה שאני די וותיקה. 1. 5.6.90, בת 15. 2. ממ נוותר ;) 3. באר שבע. 4. כי זו אחת הסדרות האהובות עליי.

mkarin

New member
אני.

1. תאריך לידה <נחגוג לכם כאן> + גיל <אם בא לכם>: 17/9/90 תחשבו את הגיל
2. 5 דברים שלא ידענו עליכם: תלמידת כיתה י'. זה מספיק :) 3. מיקום בארץ: מרכז. 4. למה אתם כאן???? כי הסדרה מעולה ואני מתעניינת בפסיכולוגיה.

טוף, אז אני ../images/Emo66.gif

1. נולדתי ב- 26/10, ואני בת 21 החל מלפני יומיים (או עוד כמה שבועות, לפי התאריך העברי:)) 2. דברים שלא יודעים עלי... ממ... יש המון:
אני מאוד אוהבת לנגן בגיטרה (קלאסית, רק מה?)
אף פעם לא הייתי בטיפול
אני דתיה
יש לי סימפטיה עמוקה לאמוטיקנים פה בתפוז
גלים שמים וחול- ובמילה אחת: ים- זה הדבר שאני הכי אוהבת... 3. מיקום- מעדיפה להשאיר חסוי. 4. למה? כי אני מאוד מתעניינת בתחום הפסיכולוגיה, וגם לומדת. הא, ובמיוחד גם כי הסדרה פשוט מצויינת! לילה...

גם אני מזל מאזניים!

בזריזות אבל, כי כבר עשינו את זה: בת 30, גרה בירושלים, נשואה כבר שבע שנים, עוסקת בעריכת לשון, כותבת, עושה קצת מוזיקה, ויש לי גם בלוג אם אתם רוצים לדעת עליי עוד: www.israblog.co.il/168381

אני דווקא מזל עקרב

החל מה-23 לחודש זה כבר נחשב עקרב:) בכל מקרה, מאזניים זה אחלה מזל (אמא שלי מאזניים
)

sweetdreams

New member
קוראות סמויות יכולות גם??

סתם שתדעו שאני קיימת
אז אני מהרצליה, בת 22, חגגתי יומולדת לפני כשבועיים, ב9 לחודש. 5 דברים שלא ידעתם עליי: אני ברמנית ומורה פרטית, אני מתחילה ללמוד עוד חצי שנה בטכניון, אני טסה עוד כחודש למקסיקו, אני חולת כדורגל (למרות שהספורט האהוב עליי הוא שחייה), ואני מטפחת כישרון כתיבה בכל מיני תחומים, שהפייבוריט שלי הוא כתיבת תסריטים (לפעמים בתור תחביב אני לוקחת סדרות מוכרות וכותבת להן פרק משלי
) למה אני כאן?? אני לא כותבת.. למרות שברוב הפורומים שאני קוראת אני גם נהנית לכתוב, פה אני פשוט נהנית לקרוא את הפרשנויות שלכם אחרי כל פרק. בכלל התחלתי להתעניין בזמן האחרון בפסיכולוגיה, ולא מעט בזכותכם

עליסה מ

New member
הממ

1) 16.9 - 18 2) * למדתי קולנוע ותיאטרון בתיכון- מה שגורם לי לחבב את הסדרה אפילו יותר * עשיתי צניחה חופשית * בכיתה יא' נשבעתי שאני לא אלך לטיפול (עד עכשיו מקיימת את ההבטחה) * האמת שהסדרה קצת עושה איזה חשק ללכת לטיפול
* אני בת זקונים(במשפחה של 4 אחיות), אבל לא מפונקת בכלל כמו שנוטים לחשוב.

עליסה מ

New member
אופסי : )

מוסיפה את הפרטים ששכחתי 3) עומר - יישוב קטן ונידח בדרום הארץ. 4) קוראת פסיבית בעיקר- לגבי הפרקים שפספסתי, ולגבי ניתוח של הפרקים: )

נעים מאוד../images/Emo39.gif

חדשה פה. נכנסתי תחילה בניק אחר 14/8/80
בת 25 גרה בתל אביב
1. סטודנטית לחינוך 2. גרה עם החבר מזה שנתיים 3. עובדת באחד העיתונים הגדולים 4. עברתי למרכז מצפון הארץ 5. אוהבת מאוד את ברי סחרוף
כאן כי אני מכורה לסדרה.
פשוט מכורה וממכרת את הסובבים אותי בשיטתיות.

יאלה גם אני

וותיקה בפורום תאריך לידה 23/12/82 5 דברים:
אני מתחילה ללמוד שבוע הבא
שמחה שסוף השבוע הגיע
מכורה לסדרה
עובדת משרה מלאה
פעם הייתי אנטי טיפול, היום זה כבר ההפך. למה אני פה? כי יש כאן אנשים מדהימים! כי טוב לשמוע אחרים (בנוגע לכל מיני נושאים) וכי כמובן.. יש את הסדרה הזו.. נו... "בטיפול" קוראים לה?

תשובה ...

אני עובדת הארכיון דואגת כלך שיום אחד כל אזרח יוכל להקיש מילת חיפוש כל שהיא ולמצוא אותה בכתבות משנת 39 ...

למעלה